USA; Kosmetika, dětské oděvy, výživy
Jsme přímí importéři kosmetiky, medicinálních mýdel, dětských oděvů, kojenecké výživy. Hledáme dodavatele.
PÁKISTÁN; Textilní odpad
Jsme soukromá pákistánská recyklační firma, která je v oboru od roku 2001. Importujeme textilní odpad a přebytečné oblečení od exportérů z celého světa a poptáváme pravidelné dodávky následujících položek: flanelové košile (dobrá kvalita v malých balících), flanelové košile (velké balíky kvality C), staré dětské oblečení (lehké), lyžařské ...
INDIE; Bytový textil, kokosové produkty
Jsme dodavatel a exportér oděvů, bytového textilu, koupelnového textilu, kokosových produktů jako kokosová rašelina, kokosová vlákna atd. Hledáme obchodní zástupce nebo importéry.
INDIE; Trička
Vyrábíme a exportujeme trička. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli. Spezializujeme se na trička s barevným potiskem ze 100% bavlny pro děti, dívky, ženy, chlapce, muže.
Hledám VO prodejce kojeneckého zboží
Poptávám velkoobchodní prodejce veškerého kojeneckého zboží,nejlépe světových značek. Dále poptávám velkoobchodního prodejce chovatelských potřeb,který se též nezaměřuje jen na jednu značku.
INDIE; Oděvy
Jsme indická obchodní firma s oblečením za konkurenceschopné ceny. Více na www.designs-inc.in Hledáme odběratele.
Poptávám dodavatele ovčích kůží MERINO
Poptávám dodavatele ovčích kůží MERINO - podložky do dětských kočárků i autosedaček.
NIGÉRIE; Obuv, oděvy, kabelky
Hledáme dodavatele obuvi, použitých i nových kabelek, použitých i nových oděvů a oděvních materiálů.
INDIE; Oblečení
Jsme výrobce a exportér oblečení z Indie. Rádi bychom rozšířili své podnikání do EU a hledáme nové zákazníky.
Poptávám dodavatele textilu
Sháním dodavatele textilu (jak nové oblečení tak second hand), dětské velikosti různých barev.
Hledáme dodavatele dětského zboží pro e-shop
Popis poptávky: Hledám dodavatele pro eshop. Zajímá mě především dětské licenční zboží (např. Disney, apod..). Dále i ostatní zboží pro děti, především vybavení dětských pokojů - hračky, interiérové doplňky, tapety, nábytek... věková skupina 0 - 15let. Mám zájem nalézt partnery pro dlouhodobou a fungující spolupráci. Nabídky, prosím, zatím ...
INDIE; Oděvy
Jsme výrobce oděvů z Bangalore v Indii. Máme vlastní závod na výrobu asi 80000-100000 oděvů ročně ve všech kategoriích, jako jsou dámské, dětské a pánské oděvy vysoké kvality. Máme všechny druhy tkanin, místních i mezinárodních, v normě REACH včetně ekologických produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele dětského zboží do Kanady
Hledám pravé české zavinovačky a bižuterii, hračky, oblečení pro děti i dámské. Mám podnik v Kanadě a jsem z ČR.
ALŽÍRSKO; Oděvy
Jsme velkoobchodní firmy (skupina), prodáváme mnoho produktů v Alžírsku. Hledáme v ČR výrobce oděvů.
INDIE; Oděvy, minerály, bylinná léčiva
Jsme výrobce a exportér oděvů, minerálů a nově bylinných léčiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Dětské zboží
Hledám firmu, která může dodávat zboží pro děti ve věku od 2 do 6 let.
ČÍNA; Oděvní etikety, visačky
Vyrábíme hlavně všechny druhy oděvních etiket a visaček, jako jsou tkané etikety, tištěné etikety, silikonové etikety, nažehlovací etikety, sítotiskové etikety, vyšívané etikety, nejrůznější visačky atd. a také všechny druhy tištěných produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
TUNISKO; Dětské plenky
Jsme firma HYGIA CONFORT z Tuniska, specializujeme se na import kojeneckých potřeb, jako jsou dětské plenky v balíku, hlavně třídy B. Hledáme seriózního dodavatele dětských plenek třídy B balených v balíku nebo průhledné tašce.
INDIE; Oblečení
Hledám potenciální importéry skladových zásob pánského, dámského a dětského oblečení v Evropě.
NIGÉRIE; Textilie, kosmetika
Hledáme spolehlivé výrobce, kteří by nám dodávali textilní zásoby, kosmetiku.
PÁKISTÁN; Oděvy
Synergia je dodavatelská společnost s bohatými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým se zkušenostmi ve výrobě látek a oděvů, jako je pletení, barvení tkanin, výroba oděvů pletených i tkaných. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, džínové šortky, dámské módní ...
BENIN; Dětské oblečení, potraviny a kosmetika pro děti, hračky
Poptáváme výrobky pro batolata, jako jsou dětské oblečení, jídlo pro děti, výrobky péče o zdraví dětí, dětské hračky atd.
PÁKISTÁN; Oděvy
Obchoduji v Pákistánu s oděvy a hledám evropské odběratele pro všechny druhy oblečení, jako dětské oblečení, džíny, košile a všechny další položky.
RUMUNSKO; Oděvy
Výprodej textilních výrobků vynikající kvality, na prodej 1200 výrobků. Cena je 8,50 libry za každý produkt Zásoba zahrnuje šaty, sukně, halenky, kostýmy, kalhoty, kabáty atd. Náš závod dostává zakázky na oblečení. Naše výrobky jsou velmi kvalitní a z dobrých materiálů.
INDIE; Řemeslné výrobky, oděvy, tašky
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s evropskými odběrateli kvalitních indických řemeslných výrobků, ručně zpracovaných oděvů a jutových tašek. Máme unikátní etnickou kolekci předmětů pro evropské zákazníky.