Špeciálny reštaurátorský materiál - 1. časť
Predmetom zákazky je obstaranie špeciálneho reštaurátorského materiálu a pomôcok pre reštaurovanie knižných dokumentov. Predmet zákazky sa delí na dve časti. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch k tejto zákazke v Prílohe č. 1.
Dodávky bezpečnostních sáčků
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky bezpečnostních sáčků.
Xerografický papír 2022
dodávky xerografického papíru, odpovídající specifikaci, dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť, na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem. Plnění veřejné zakázky bude za zadavatelem stanovených obchodních podmínek probíhat formou jednotlivých objednávek. Dodávky budou probíhat po částech, na základě požadavků ...
Konsignačné štítky
Konsignačné štítky slúžia na evidenciu a následnú kontrolu dokladov o pôvode dreva vystavených ručne elektronickými záznamovými zariadeniami (záznamník, tablet, smartfón) cez mobilné aplikácie.
Dynamický nákupní systém pro standardní kancelářské potřeby a xerografický papír
Dodávky standardních kancelářských potřeb a xerografického papíru dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky papírových ručníků a ubrousků z papíru pro Fakultní nemocnici Hradec Králové
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papírových ručníků a ubrousků z papíru po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Kód CPV: 33763000-6 Papírové ruční utěrky 33764000-3 Papírové ubrousky
Karton, Německo
Poptávám karton.
Prenájom reprografických zariadení a súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie dodávky reprografických zariadení vrátane systému pre manažment a monitoring reprografických zariadení, komplexné zabezpečenie servisného pokrytia a dodávky spotrebných materiálov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v Prílohe č. 1 súťažných podkladov.
Tiskopisy na tabelačním papíru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky tiskopisů na tabelačním papíru. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na období 24 měsíců.
Kancelářský papír pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022
Zajištění průběžných dodávek kancelářského papíru do kopírovacích strojů, laserových a inkoustových tiskáren pro oboustranný černobílý a plnobarevný tisk, po dobu účinnosti rámcové dohody (12 měsíců).
Tabelačný a xerografický papier pre potreby Slovenskej pošty, a.s.
Predmetom zákazky je na dodanie tabelačného papiera a xerografického papiera.
Nákup kancelářského papíru pro resort statutárního města Ostravy 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky papíru (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Xerografický papír
viz zadávací dokumentace
Dodávky xerografického papíru pro resort dopravy 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky budou dodávky xerografického papíru pro resort dopravy. Na základě zadávacího řízení bude centrálním zadavatelem (SFDI) uzavřena rámcová dohoda s jedním účastníkem a to na dobu dvou let.
Proložky - tiskopisy PPS
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky proložek tiskopisů poštovního platebního styku. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody.
Papír
Zavedení dynamického nákupního systému (dále též DNS). DNS je časově omezený na dobu 2 let a otevřený po celou dobu svého trvání všem dodavatelům. Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS jsou dodávky různých druhů papíru v rámci celé České republiky. DNS bude dle předmětu zadávaných veřejných zakázek rozdělen do následujících ...
Nálepky na kotouči bianco
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nálepek bianco (nepotištěné) na kotouči. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců. Specifikace jednotlivých požadovaných nálepek, požadavků na balení a míst dodání, je uvedena v zadávací dokumentaci.
Rámcová dohoda na xerografický papír 2022 - 2023
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky dodávek xerografického papíru formátu A4 80g/m2 a formátu A3 80g/m2 do kopírovacích strojů, laserových a inkoustových tiskáren pro oboustranný černobílý a plnobarevný tisk dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Blíže viz zadávací ...
Dodávka kancelářského papíru pro resort MPSV
Předmětem plnění centralizovaně zadávané veřejné zakázky jsou 3 typy kancelářského papíru formátu A4 (jakost A, B a C) a 1 typu kancelářského papíru formátu A3 (jakost A), a to za cenu reflektující množstevní slevy v důsledku agregace poptávky resortu.
Dodávky tiskopisů, desek a etiket
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích částí jsou průběžné opakované dodávky papírů do přístrojů, tiskopisů pro zdravotnictví typ „F“, desek pro zdravotnickou dokumentaci a etiket v rolích a pásek (dále také zboží), potřebných k zajištění potřeb pracovišť zadavatele, včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finanční ...
Kancelársky papier
Predmetom zákazky je dodávka kancelárskeho papiera. Podrobnejší opis predmetu zákazky viď. v časti B.2 Opis predmetu zákazky a prílohy č. 8 súťažných podkladov.
Dodávky papírových ručníků a toaletních papírů včetně zásobníků
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky, a to papírových ručníků (skládaných a v rolích) a toaletních papírů včetně zásobníků nutných pro provoz nemocničního zařízení.
Dodávka kancelárskych potrieb a kancelárskeho papiera
Predmetom zákazky je dodávka kancelárskych potrieb a kancelárskeho papiera, podľa špecifikácie uvedenej v Prílohe č. 1 k Rámcovej dohode, vrátane služieb, súvisiacich s plnením predmetu zákazy, najmä dodávka, doprava, vykládka a pod., a to na základe objednávok, vystavených počas platnosti a účinnosti rámcovej dohody a podľa potrieb verejného ...
Centrální nákup kancelářských potřeb 2022 - 2024
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace (dále jen zboží). Součástí dodávky jsou i položky z recyklovaného materiálu (např. balicí papír, blok A4, sešit).Předpokládané množství a parametry zboží je sestaveno dle požadavků Olomouckého kraje a jeho příspěvkových organizací. Množství ...
DNS - Papír pro polygrafické účely 2022-2023 II
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému k zabezpečení dodávky různých druhů papírů pro polygrafické účely jako například ofsetový papír, křídový papír, papírové samolepky, papír pro digitální disk a ceninový papír, určených k výrobě geografických podkladů, vojenských skladových tiskopisů, propagačních materiálů a dalších tiskovin ...