Poptávám krmné směsi pro domácí zvířata
Poptávám krmné směsi pro domácí zvířata (psy, kočky, hlodavce a ptáky). Žádám informace o sortimentu, logistice a cenových podmínkách.
PÁKISTÁN; Krmivo pro drůbež
Poptávám doplňky krmiva pro drůbež a premix.
NĚMECKO; Vybavení pro kočky
Hledám výrobu kočičích pelíšků a kočičího nábytku Nicki a bavlnu Nicki snášející praní do 40 nebo 60 stupňů, bavlnu do 90 stupňů. Metrové zboží 150 až 165 cm šířky. Prosím o vzorník barev, rovněž o cenovou nabídku. Nejedná se pouze o jednorázový odběr.
Poptávám oves pro koně
Poptávám oves pro koně, klidně i mačkaný. Jen blízké okolí Zlína.
Sháním akvárium
Poptávám akvárium větších rozměrů s vybavením.Cca 200 litrů, výbava není podmínkou.
GHANA; Krmiva z pokrutin
Jsme exportéři živočišných krmiv, tj. shea pokrutin, pokrutin z palmových jader. Můžeme dodávat 800 tun shea pokrutin měsíčně a 600 tun pokrutin z palmových jader měsíčně. Hledáme odběratele.
RAKOUSKO; Králíkárny, příslušenství pro zvířata
Na základě zřizování online shopu hledáme firmy nebo výrobce, kteří vyrábí králičí chlívky z masivního dřeva, stejně jako nabízí podobná příslušenství pro malá zvířata, jako krmítka na seno apod. Dále poptáváme výrobce příslušenství pro psy jako hustá lněná tkanina, dřevěné hračky pro psy apod.
RAKOUSKO; Papoušci
Poptávám chovatele šedivých papoušků.
TURECKO; Vybavení pro koně, přeprava zvířat
Naše firma At Merkez prodává všechny druhy vybavení pro koně a jezdce a živá zvířata jako koně, hovězí dobytek, ovce. Nabízíme různé značky a styly, protože máme širokou škálu zákazníků. Turecká vláda má speciální projekt na založení nových farem skotu a ovcí po celé zemi. Pro tuto organizaci potřebujeme přepravovat zvířata co nejdříve a ...
GUINEA; Živí ptáci
Jsem vývozce živých ptáků z Guineje Konakry a pobočky v Sierra Leone. Hledám odběratele.
Poptáváme králíka Belgického obra
Poptávám králíka samce Belgického obra nebo Francouzského berana. Prosím cenu. Pokud možno na Zlínsku.
TOGO; Plazi
Hledám dovozce plazů, kterému bych je dodával.
Poptáváme veterinární přípravek
Poptávám Felissimo na zesílení chrupavky koček a psů.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám: Začínající internetový obchod, hledá vhodné dodavatelé pro tyto kategorie : Krmivo pro zvířata Oblečení a obuv Hračky Sportovní potřeby- Outdoor Gurmánství (například čaje, káva, čokoláda, bonbony, jídlo za účelem uspokojení člověka apod). Kočárky a Dětské potřeby Kosmetika Skladovací prostory mám. Uvítám zboží do kauce. V ...
MALAWI; Tropické rybky
Exportujeme živé tropické rybky. Hledáme odběratele.
Poptávám slunečnicová semena
Měl bych vážný zájem o koupi slunečnicového semena v množství do 100kg. Prosím o možnosti a formu prodeje. Jde o krmení volně žijícímu ptactvu. Jsem fyzická osoba a s krmením neobchoduji. Děkuji, Oldřich Němec.
GHANA; Inovativní produkty
Impel Concepts Grup působí v Ghaně mezi jiným v zemědělství, stavebnictví a rozvoji realit. Poptáváme nové technologie a inovativní produkty pro své podnikání a rostoucí trh západní Afriky. Rádi bychom se zapojili do vzájemně výhodného vývozu a dovozu zboží a působili jako zástupci výrobců.
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
DÁNSKO; Potřeby pro psy
Poptáváme velkoobchodníky, kontakty, kde mohu nakoupit potřeby a příslušenství pro psy.
Poptávám krmivo Kardi
Poptávám k odebrání krmivo Kardi. Mám zájem o 50kg.Prosím sdělte cenu .
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Poptávám házítko pro psa Katapult
Poptávám výrobek pro psy.Házítko s míčkem Katapult.Německé firmy Trixie.
NĚMECKO; Stelivo  a krmivo pro koně
Poptávám dodavatele dřevěné moučky, pilin (použití jako stelivo pro koně) a jadrného krmiva pro koně (oves, pelety pro koně).
GHANA; Krmivo pro zvířata
Hledáme dovozce krmiva pro zvířata z Ghany.
KAMERUN; Hadi
Jsem kamerunský obchodník s hady, hledám odběratele v Evropě.