SRBSKO; Kolejová vozidla, komponenty pro vagony
Hledám výrobce kolejových vozidel a komponent pro vagony.
PÁKISTÁN; Zařízení pro železnice
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy v oblasti železnice a také příslušných surovin / zařízení pokrývajících vše na železnici. Kromě železnice veškeré energetické a distribuční zařízení pro Wapda a specifické projekty exkluzivně. Hledáme výrobce. http://www.z-m-ent.com
PÁKISTÁN; Příslušenství lokomotiv
Hledám dobrého dodavatele dílů lokomotiv a dalšího příslušenství - výrobce.
Poptáváme kolejnice
Poptávám kolejnice S49 L25 m celkem 70 tun, mohou být i použité
Poptávám přepravu
Poptávám přepravu plazmové televize v originál balení z Havířova do Kunratice u Cvikova (Liberec). Kdykoliv od 28.7.2009. Sdělte podmínky a cenu.
PÁKISTÁN; Železniční výrobky, výroba elektřiny
Máme zájem navázat vztahy s českými výrobci pro dovoz všech železničních výrobků tj. kol, náprav, kolejnic, vystrojení tratí, surovin, všech druhů oceli, náhradních dílů lokomotiv, klikových hřídelí především pro typy GE, EMD, ALCO a další. Rovněž bychom chtěli zavést výrobky pro výrobu elektřiny, těžké transformátory, kondenzátory, omezovací ...
Poptáváme přepravu v rámci SR
Hledáme přepravce ze SR, který rozveze balíkovou zásilku v rozsahu cca 300 ks na cca 20 míst na Slovensku. Dopravu na jedeno místo z ČR na SR jsme schopni případně zajistit. Balíky o rozměrech 80x60x150 cm a váze 5-8 kg. tel. 412535134 ČR, 777554882 Centroflóra s.r.o. ČR.
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní ...
BANGLADÉŠ; Železniční výrobky
Jsme importéři a dodavatelé železničních výrobků a účastníci mezinárodního tendru železničních položek. Hledáme obchodní spolupráci.
SINGAPUR; Vagóny pro kolejovou dopravu
Pro našeho klienta v Singapuru poptáváme výrobce vagonu pro kolejovou dopravu pro přepravu cestujících.
Poptávám přepravu kontejneru do Turecka
Cena za přepravu kontejneru z České republiky (Moravská třebová) do přístavu Mersin Limani v Turecku
PÁKISTÁN; Kolejnicové díly a komponenty
Provozujeme obchodní dům v Pákistánu a hledáme dobré výrobce, kteří mohou dodávat kolejnicové díly a komponenty. Chceme je jejich jménem nabídnout pákistánským železnicím.
HONG KONG; Použité kolejnice - měsíční dodávky
Naše firma by chtěla nakupovat: - použité kolejnice - měsíční dodávky. Nabídněte prosím nejlepší cenu na bázi FOB a CNF HK se specifikacemi, fotografiemi, balením, dodací lhůtou atd.
PÁKISTÁN; Železniční zařízení
Řídím obchodní organizaci a hledám agentury pro železniční zařízení. Mám zájem o dodávku náprav železničních kol a dalších železničních dílců pro pákistánské železnice.
PÁKISTÁN; Železniční díly
Poptávám pro Pákistán železniční náhradní díly a příslušenství.
Poptávám mezinárodní dopravu
Poptávám mezinárodní dopravu z Číny do Evropy. Po železnici případně po moři (do Hamburgu, Terstu, Štětína nebo Thesaloniki). Kontejnery o rozměrech 40 nebo 20 stop.
PÁKISTÁN; Náhradní díly pro železnice
Provozuji obchodní firmu v Pákistánu a rád bych získal mnoho položek od výrobců / dodavatelů náhradních dílů pro železnici.
PÁKISTÁN; Brzdové destičky, kola, nápravy
Provozuji obchodní dům a pracuji jako obchodní zástupce v Pákistánu. Hledám dodavatele kolejových kol 40 "a 43", kompletních sad brzdových destiček pro čínské autobusy, náprav, listů rámových pil ze speciální rychlořezné oceli.
Poptáváme mezinárodní přepravu
Dobrý den, dovoluji si Vás touto cestou o požádat o zaslání cenové kalkulace. V příloze posílám seznam nástrojů a aparatury, které potřebujeme přepravit do UK a zpět. V přiloženém souboru jsou rozměry, m3, váhy i ceny všech věcí. Náklad potřebujeme přepravit z Prahy do Londýna (pravděpodobně letiště Gatwick) tak, aby na místě bylo k vyložení ...
Hledáme distributory v oblasti telemetrie
2008992 Řecká softwarová poradenská a dodavatelská firma specializovaná na telematiku a telemetrii hledá obchodního partnera pro obchodní zprostředkovatelské služby, joint venture, sloučení nebo výměnu podílů a rovněž subdodávky. Další specializované služby zahrnují IT řešení v oblasti dopravy a logistiky a inovativní RFID produkty v oblasti ...
Poptávám dopravu zboží do Minsku
Poptávám nákladní přepravu do Běloruska. Jedná se mi 20 tun pytlovaného zboží umístěné na paletách, které potřebuji dopravit do Minsku.
Poptávám dopravu z Prahy do Edinburghu
Sháním dopravu z Prahy do Edinburghu. Podmínkou je cena co nejlevnější cena. Jedná se o 2 dospělé osoby nad 26 let, 1 je držitelem ISIC. V termínu tam 23.8.2008 a zpět 31.8.2008.
Poptáváme přepravu zboží do Srbska
Sháníme doprava do Srbska (BEOGRAD). Jedná se o 2 bedny o rozměrech 90x60x50 cm (VxŠxH). Váha každé bedny cca 100 kg. Nomenklatura zboží: programovatelný nabíječ. Prosím o vypracování cenové a termínové nabídky s uvedením možnosti proclení.
Poptáváme kolejový převážecí vůz
Poptáváme dodávku - kolejový (převážecí ) vůz nosnost 5 000kg, rozměr 2000x3000mm, poč. náprav2, ovládání kabel, napajení 400V navijejícím bubnem, délka dráhy cca 32m.
Poptáváme partnera pro distribuci zboží
Obchodní společnost zabývající se exportem a importem v oblasti náhradních dílů pro motorová vozidla hledá partnera pro komplexní zajištění distribuce zboží. Jedná se o import převážně ze západoevropských zemí i v návaznosti na dovoz ze zámoří do ČR, SR a dalších zemí východní Evropy s případnou vazbou na lokální distribuci (přepravu balíkových ...