Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
GHANA; Semena Moringa oleifera
Hledám odběratele semen z léčivého stromu moringa oleifera (slouží při zpracování oleje, nápojů, vody, bioplynu).
KEŇA; Čerstvé květiny
Hledáme odběratele čerstvých květin. Dodáváme růže a letní květiny.
KEŇA; Řezané květiny
Hledáme importéry, velkoobchodníky čerstvých, řezaných květin různých druhů, za nízké ceny. Dodávka do 72-96 hodin po objednání, doprava letecky, minimální objednávka 10 000 položek, balení v standardních jumbo boxech.
IZRAEL; Semena fenyklu
Poptáváme pěstitele fenyklových semen.
VB; Nemovitosti, obchodování
Zabývám se nemovitostmi, marketingem, zemědělstvím a všeobecným obchodem. Hledám dobrého obchodního partnera, se kterým bych mohl podnikat.
ČÍNA; Sazenice jahod
Jsme největším dodavatelem sazenic jahod v Číně. Jsme schopni dodat sazenice jahod na základě vašich požadavků na odrůdy a příslušné pěstební techniky. Hledáme odběratele.
MALAJSIE; Orchideje, ozdobné rostliny
Jsme komerční pěstitel orchidejí a rostlin s ozdobnými listy v Malajsii. Orchideje jsou Mokara, Dendrobium, Oncidium. Listnaté rostliny jsou Dracaena, Monstera, Raphis, Cordyline, Pananus, palma Areca. Hledáme dovozce k navázání obchodní spolupráce. www.hockwee.com
VIETNAM; Květináče
Naše firma Nam Hiep Hoa obchoduje s květináči vysoké kvality za příznivé ceny. Našimi hlavními produkty jsou květináče terakotové, keramické, teracové a zinkové. Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli. Komunikace v angličtině.
Poptávám sazenice dřevin
Prosím cenové nabídky sazenic listnatých lesních dřevin.
S. ARÁBIE; Umělá tráva a související zboží
Pravidelně potřebujeme následující, z toho důvodu chceme zřídit agenturu přímo v Království Saudské Arábie pro pravidelný dovoz. A) Umělá tráva, velikost 60 mm. B) Bílé čáry. C) Lepidla. D) Lepicí pásky. E) Technický personál pro instalaci. Sdělte nám své velmi konkurenční ceny, dodací lhůty, platební podmínky a další firemní ...
Poptávám smrček v květináči
Poptávám stříbrný smrček v květináči asi do 1,5 m
Poptáváme bylinky a osiva
Poptávám: máta, pažitka a další bylinky v květináčích do prodejny ovoce zelenina, dále osiva květin, zeleniny a bylinek.
PÁKISTÁN; Substráty, stroje, usně
Hledáme dodavatele hromadných substrátů, dodavatele nových i použitých strojních zařízení,odběratele usní a kožených výrobků.
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
Firma Narendhira&Co je výrobcem a dodavatelem neemových pokrutin, bloků kokosové rašeliny, organických hnojiv na bázi kokosové rašeliny, briketovaného dřeva (biomasa-palivo ze zemědělských odpadů). Nyní hledáme možnost exportu do evropských zemí. Hledáme dovozce uvedených produktů nebo zástupce pro prodej našich produktů v evropských zemích.
SRÍ LANKA; Řezané květiny a rostliny
Poptáváme distributory řezaných květin a rostlin.
Poptávám ovocné stromky
Poptávám ovocné stromky-trnky,durancie.
INDIE; Semena Gloriosa Superba
Hledám zahraniční firmy, které by odebíraly semena rostliny Gloriosa Superba z Indie.
Poptávám keříčkový rybíz
Červený rybíz s dlouhými hrozny a velkými bobulemi sladký keříčkový 4 ks k odběru nyní.
ČÍNA; Květinová páska
Jsme výrobce květinové pásky, lepicích roliček a akrylových ozdob. Naše květinová páska se používá pro balení stonků čerstvých a umělých květin. Je vodotěsná, trochu povoskovaná, v různých barvách, lehce se utrhne. Páska udrží pohromadě i větší kytice. Páska lepí na keramiku, kov, plast, dřevo, sklokeramiku .... téměř cokoliv. Máme zájem o ...
SRÍ LANKA; Potraviny, květiny, oblečení
Firma Sameekee Marketing je obchodní a výrobní firma, exportuje čaj, kokosové ořechy a produkty z kokosových ořechů, kokosová vlákan, řezané květiny, oblečení, papírové výrobky. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám masožravou rostlinu DIONAEA
Chtěla bych si objednat masožravku DIONAEA s dovozem až domů. Kontaktujte mne prosím na mém telefonu. Děkuji.
Poptávám sazenice rakytníku řešetlákového
Poptávám rakytník řešetlákový, sazenice
Poptávám pokládku travního koberce
Poptávám pokládku travního koberce k RD. Praha. Kontakt pouze telefonicky.
VIETNAM; Květináče
Naše firma Nam Hiep Hoa obchoduje s květináči velmi dobré kvality za přiměřené ceny. Našimi hlavními výrobky jsou terakotové, keramické, teracové a pozinkované květináče. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.