Hledáme odběratele výrobků péče o rostliny
20070423151; Britská firma, specializovaná na výrobu a distribuci výrobků pro vinařský a lesnický sektor hledá distributory/ obchodní zástupce pro excluzivní obchodní smlouvy, nabízí výzkum a vývoj a hledá vzájemné výrobní dohody. Nabízí nejkvalitnější a cenově nejpřístupnější sortiment ekologicky bezpečných produktů péče o rostliny. Její kryty ...
Poptávám  VO se zahradnickými potřebami
Poptávám velkoobchody se zahradnickými a zahrádkářskými potřebami (květináče, substráty, nářadí a pod.), Zlínský kraj.
Poptáváme VO s květinami
Poptáváme velkoobchody a zahradnictví na dodávku macešek a cibulovin. Brno, Třebíč.
Poptávám sazenice  na živý plot
Poptávám sazenice bobkovišně na živý plot. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji za odpověď.
Poptávám růže k výsadbě
Poptávám růže k výsadbě. Celá Morava.
Hledám distributory rostlin
20070208106; Španělská firma specializovaná na tři různé druhy rostlin (koření, oleandr nerium a palmy) hledá obchodní spolupráci, zejména distribuční služby. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme distributory stromů a rostlin
20070205074; Španělská firma specializovaná na obchod a distribuci se stromy a rostlinami hledá obchodní spolupráci.Firma požaduje distribuční služby. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme VO s rostlinami
Hledáme velkoobchodníky se zelení, "lucky" bambusy. Komunikace v angličtině.
Poptáváme zahradnické potřeby
Hledáme zahradnictví a obchody se zahrádkářskými potřebami v okrese Prostějov
Poptáváme sušené květiny,vázané věnce
Poptávám sušené květiny, vázané věnce v celé ČR.
Prodejce semen, ovoc. stromků hledá partnery
200613734; Bulharská firma obchodující s výrobky na ochranu rostlin, výběrem a produkcí semen, ovocnými stromky, zemědělským vybavením atd. hledá obchodní a výrobní spolupráci v oblasti produkce semen a sazenic. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme palmy
Poptáváme firmy,které nám dodají palmy na kmínku Fénix velikosti 1,20-1,50 m
Sháním bílé zahradní kamínky
Sháníme bílé zahradní kamínky. Praha a blízké okolí
Hledáme dodavatele semen a cibulí
200612415; Lotyšská maloobchodní firma hledá dodavatele květinových a zeleninových semen a cibulí. Semena musí být v malém balení. Firma také hledá dodavatele zahradnického inventáře, např lopat, motyk, atd. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Firma na zahradní úpravy hledá spolupráci
200612305; Rakouská firma zabývající se zahradními úpravami, interiérovými i venkovním nábytkem, zimními zahradami, parketami, stěnami, obklady schodů a konstrukčními prvky ze dřeva, poradenstvím, plánováním apod. hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám umělé květiny-výroba i prodej
Potávám výrobce a prodejce umělých a voskových květin v ČR.Kontakt pouze telefonicky