Ochrana kultur proti buřeni,OPZ letní nástřik 12, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 2Q 20
Ochrana kultur proti buřeni,OPZ letní nástřik 12, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 2Q 2013 mezivlna
D8- 0806- Kompenzační opatření, náhradní výsadba a následná pěstební péče Řehlovice
Dle rozhodnutí o náhradní výsadbě musí žadatel zajistit výsadbu a následnou pěstební péči o vysázené dřeviny po dobu 5-ti let od výsadby. Navržená pěstební péče spočívá v pravidelném ožínání stromů a keřů, vydatné zálivce v době sucha, řezu stromů a dosadbách dřevin.
Provádění lesnických činností v lesním hospodářství ve správním území Města Úštěk v roce 2013
Řádné poskytování služeb spočívajících zejména v hospodaření v lesích ve smyslu ustanovení § 2 písm. d) zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Lesnické činnosti budou rozděleny na pěstební činnosti a těžební činnosti, které budou vykonávány v lesích Města Úštěk.
Pěstební činnost na území NPČŠ v roce 2013
Výsadba sazenic cílových druhů dřevin, ochranu lesních kultur proti buřeni, ochranu lesních kultur proti škodám zvěří (budování oplocenek a oplůtků, ošetření výsadeb repelenty), ruční snášení klestu po těžbě na hromady bez pálení, prořezávky mladých lesních porostů.
Dodávka potravin pro Sociální služby Chomutov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka potravin pro Sociální služby Chomutov. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptávám slunečnicová semínka
Poptávám 1000kg vysušených slunečnicových semínek - krmných do zverimexu.
Těžební činnost na území NPČŠ v roce 2013
Ruční těžba dřeva motorovou pilou, přibližování dřeva koňským potahem, přibližování dřeva univerzálním kolovým traktorem, přibližování dřeva vyvážecí soupravou, manipulace dřeva.
Poptávám rafinovaný olej
Dopyt na slnečnicový/repkový rafinovaný olej v 1l baleni povodom z EU. Odber ihned, 1000t/mesacne, 2kamiony denne
Těžba a přibližování dřevní hmoty s využitím harvestorové technologie a lanovek na území NPČŠ
Těžba dřeva, odvětvení a manipulace dřevní hmoty harvestorovou technologií = 5126 m3; Těžba dřeva, odvětvení a manipulace dř. hm. h. technologií s předkacováním JMP = 1775 m3; Přibližování dřevní hmoty vyvážecí soupravou (od harvestoru) = 6901 m3; Přibližování dřevní hmoty UKT (přitahování předkácených stromů k harvestoru) =1092 m3; Těžba dřeva ...
Poptávám švestky na pálení
Poptávám cca. 10t švestek na pálení
Výroba dříví na OM-SLKT,25, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 4Q 2012
Výroba dříví na OM-SLKT,25, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 4Q 2012
Výroba dříví na OM-SLKT,23, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 4Q 2012
Výroba dříví na OM-SLKT,23, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 4Q 2012
Výroba dříví na OM-SLKT,21, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 4Q 2012
Výroba dříví na OM-SLKT,21, Divize Karlovy Vary, Lesní správa Klášterec, 4Q 2012
Poptávám dodavatele ovoce a zeleniny
Sháním dodavatele ovoce zeleniny v Ústí nad Labem.
IPRM - sídliště, místo pro život - Revitalizace veřejného prostranství sídliště v Chomutově
Předmětem plnění veřejné zakázky je: 1.) Stavební celek 1. - Rekonstrukce zastávek MHD - Kamenná a přilehlého okolí 2.) Stavební celek 2. - Rekonstrukce zastávek MHD - Zahradní u Tipu a přilehlého okolí 3.) Stavební celek 3. - Rekonstrukce zastávky MHD - Písečná a přilehlého okolí 4.) Stavební celek 4. - Březenecká - Rekonstrukce ulic ...
Poptáváme granulované krmivo pro psy
Poptáváme granulované krmivo, vitamínové doplňky a pamlsky pro psy (německý ovčák, labrador).
Projekt obnovy lesa v imisní oblasti Krušných hor na LS Děčín – II. fáze
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění výkonu lesnických činností za účelem provedení II. fáze projektu obnovy lesa v imisní oblasti Krušných hor na LS Děčín.
Projekt obnovy lesa v imisní oblasti Krušných hor na LS Litvínov – II. fáze
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění výkonu lesnických činností za účelem provedení II. fáze projektu obnovy lesa v imisní oblasti Krušných hor na LS Litvínov.
Rekultivace LCH - Vnitřní výsypka I. etapa A, pěstební péče 2012 - 2014
Předmětem plnění je realizace pěstební péče na roky 2012 - 2014 dle projektové dokumentace na ploše "Rekultivace LCH - Vnitřní výsypka I. etapa A". Biologická rekultivace je členěna na zemědělskou, lesnickou, vodní a ostatní. Celé území představuje kombinaci zalesněných ploch a rozvolněné krajinné zeleně, v tomto případě zejména trvalých travních ...
Poptáváme dodavatele syrového křenu
Poptáváme dodavatele syrového křenu
Těžební činnost na území NPČŠ v roce 2012
Pěstební činnost v lese - zalesnění, ožínání, chemická ochrana mladých lesních porostů nástřiky a nátěry repelenty, snášení klestu bez pálení, výřez náletu nežádoucích druhů dřevin na skalách s využitím horolezeckých technik
Pěstební činnost na území NPČŠ v roce 2012
Pěstební činnost v lese - zalesnění, ožínání, chemická ochrana mladých lesních porostů nástřiky a nátěry repelenty, snášení klestu bez pálení, výřez náletu nežádoucích druhů dřevina na skalách s využitím horolezeckých technik.
Poptávám mulčovací materiál
Dobrý den, jsem z Ústí nad Labem a poptávám mulč (seno, či slámu), kterou potřebuji dát okolo vysazených rostlin. (cca do 150 kg). Děkuji za info.
Těžba a přibližování dřevní hmoty harvestororovou technologií na území NPČŠ v roce 2012
Těžba dřeva, odvětvení, manipulace a měření dřevní hmoty harvestorovou technologií vč. přiblížení dřevní hmoty vyvážecí soupravou na OM. Předkacování stromů JMP a přiblížení dřevní hmoty UKT z lokality P na VM (přitahování stromů k harvestoru).
Obnova parku státního zámku Velké Březno
Obnova zámeckého parku Velké Březno u Ústí nad Labem. Jedná se o výsadbu rostlin včetně dřevin, zdravotní řezy stromů, založení trávníku. Práce budou prováděny dle projektové dokumentace zpracované společností ORTO VERDE