Dodávka vodného roztoku močoviny AUS 32 včetně výdejního zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky, resp. rámcové dohody, jsou dodávky vodného roztoku močoviny AUS 32 dle ISO 22241 včetně výdejního zařízení. Vodný roztok močoviny AUS 32 dle ISO 22241 Netoxický vodní roztok chemicky čisté močoviny používaný ke snížení úrovně oxidů dusíku (NOx) u těžkých užitkových vozidel poháněných dieselovými ...
Poptáváme krmnou pšenici a kukuřici
Poptávám krmnou pšenici a kukuřici. Po celé ČR, SR, PL, HU, krmnou pšenici 1.200 tun a krmnou kukuřici 500 t.
17-165.2 Čočka velkozrnná loupaná celá, její pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je: a) pořízení 250 t čočky velkozrnné loupané celé (dále čočky), b) ochraňování 250 t čočky. Čočka bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa jako zadavatel v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších předpisů, zajišťuje obranyschopnost a obranu státu, ...
Dodávka laboratorních hlodavců II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody, která upraví rámcové podmínky zadávání jednotlivých veřejných zakázek, jejichž předmětem bude dodávka laboratorních hlodavců pro pokusné účely prováděné v zařízení zadavatele blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a návrhu rámcové dohody. Tomuto zadávacímu řízení předcházelo zadávací ...
Poptávám živé sladkovodní korýše
Poptávám živé sladkovodní korýše (kraby,raky).
Poptávám pšenici špaldu
Poptávám: pšenici špaldu v konvenční kvalitě Množství: 75 tun Lokalita: celá ČR, SK, PL
Poptávám sušené borůvky
Poptávám:sušené borůvky. Popis: vlhkost cca 10 % Množství: 2 tuny.
Poptáváme přepravu volně ložené siláže
Poptávám přepravy volně ložené siláže. Místo nakládky: 273 21 Velvary. Místo vykládky: 256 01 Benešov. Množství: 1.000 tun, tj. cca 40 přeprav.
Poptávám kukuřičnou siláž
Poptávám: kukuřičnou siláž Lokalita: celá ČR Termín: od 20.6. do 30.9.2018 Množství: 1.000 t Cena: dle lokality
Rámcová smlouva na dodávku krmiva pro ústavní zvěřinec
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dobu dvou let s jedním účastníkem zadávacího řízení, která upraví rámcové podmínky zadávání jednotlivých veřejných zakázek, jejímž předmětem budou dodávky krmiva pro laboratorní zvířata s předpokládaným ročním odběrem 54 000 kg krmiva.
Poptávám kukuřičnou siláž do BPS
Poptávám kukuřičnou siláž do BPS. Množství do sklizně: cca 4.000 t. Množství z nové sklizně: 25.000 t. Lokalita: celá ČR, SK, PL.
Poptávám balíky sena nebo slámy
Poptávám hranaté a kulaté balíky sena nebo slámy Množství: 2.000 t Cena: dle lokality a kvality Lokalita: ČR, SK, PL
Poptávám sadbu pro výsev zahradních rostlin, Afrikánů
Poptávám sadbu pro výsev zahradních rostlin, Afrikánů (Aksamitníků) - 270 ks.
Dodávka laboratorních hlodavců
Cílem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody, která upraví rámcové podmínky zadávání jednotlivých veřejných zakázek, jejichž předmětem bude dodávka laboratorních hlodavců pro pokusné účely prováděné v zařízení zadavatele blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a návrhu rámcové dohody.
Poptávám balíky sena a slámy, odpady z čištění obilovin, slupky ze slunečnice a další na výrobu pelet
Poptávám: balíky sena a slámy, odpady z čištění obilovin, slupky ze slunečnice a další suroviny na výrobu pelet. Popis: hranaté i kulaté balíky, vlhkost do 20 % Cena: dle lokality a kvality Lokalita: celá ČR Termín: celoročně Platba při nakládce.
Poptávám balíky sena a slámy
Poptávám balíky sena a slámy. Balíky: hranaté i kulaté Množství: 3.000 tun Lokalita: celá ČR Cena: dle kvality a lokality Dlouhodobá spolupráce.
Poptávám hranaté, kulaté balíky sena a slámy
Poptávám hranaté a kulaté balíky sena a slámy. Množství: 3.000 tun Lokalita: celá ČR Termín: dle dohody
Expertní a poradenské činnosti v oboru lesního semenářství a školkařství
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění expertních a poradenských činností pro vlastníky lesa, pěstitele sadebního materiálu lesních dřevin, držitele licencí k uvádění do oběhu reprodukčního materiálu lesních dřevin a ostatní zájemce pro období 2018 – 2022.
Poptávám kukuřičnou siláž
Poptávám: kukuřičnou siláž Množství: 10.000 t Lokalita: celá ČR, SK a PL Termín: od listopadu 2017
Poptávám krmivo pro kočky
Poptávám krmivo pro kočky S/O 10 Kg.
Poptávám sušené mléko
Poptávám: sušené mléko odstředěné Kvalita: krmná Množství: 24 tun měsíčně Balení: vaky nebo pytle Termín: dle dohody Spolupráce dlouhodobá
Krmiva a krmné komponenty
Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcových dohod s více dodavateli na dodávku krmiv a krmných komponentů pro hospodářská zvířata a zvířata v experimentech.
Poptávám Vičenec ligrus
Poptávám Vičenec ligrus (Onobrychis viciifolia), sušený nebo granule Množství: 100 tun Termín: co nejdříve Spolupráce dlouhodobá.
Poptávám bramborový protein v krmné kvalitě
Poptávám bramborový protein v krmné kvalitě. Množství: 5 tun Balení: big bagy Termín: co nejdříve, případně nová sklizeň v září Lokalita: celá ČR, SK, PL, … Spolupráce dlouhodobá.
Poptávám zemědělské komodity v konvenční a BIO kvalitě
Poptávám zemědělské komodity v konvenční a bio kvalitě. Konvenční - pšenice, ječmen, žito, oves, tritikale, kukuřice, kmín BIO - pšenice, ječmen, tritikale, žito, kmín, mák Množství: dle volné kapacity, minimum ucelený kamion Lokalita: celá ČR a SK Cena: dle lokality a kvality Spolupráce dlouhodobá.