Dodávka potravin
Předmětem plnění veřejné zakázky bude dodávka potravin pro zajištění provozu stravování zadavatelem. Zadavatel dle § 98 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen „zákon“) rozdělil veřejnou zakázku na 6 částí, tj. 1. část zajištění dodávek potravinářského sortimentu, koření a nápojů, 2. část zajištění dodávek masa a masných ...
Vrtulníkové přibližování dřevní hmoty
Jedná se o vrtulníkové přibližování dřevní hmoty, včetně větví z porostů na skládky určené zadavatelem.
Dodávky sadebního materiálu (rámcová smlouva)
Předmětem zakázky je nákup sadebního materiálu pro potřeby některých organizačních jednotek zadavatele.
Poptávám koupi selat
Poptávám koupi selat do 20kg. Děkuji
Vyhotovení LHP s platností od 1. 1. 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky (respektive jejích jednotlivých částí) je vyhotovení 19 lesních hospodářských plánů s platností od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2023, a to pro lesní hospodářské celky, které jsou blíže specifikované v ZD. Předmětem jednotlivých částí VZ je zpracování jednoho či více lesních hospodářských plánů, a to dle počtu lesních ...
Monitorizační obora Prácheň
Předmětem této veřejné zakázky je výstavba monitorizační obory. Podrobný popis zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Poptávám terárium
Poptávám terárium o rozměrech 150*50*40 orientované na ležato.
Biokoridor Běchary LBK 3-5
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je založení lokálního biokoridoru LBK 3-5 v k.ú. Běchary na ploše cca. 3,07 ha, včetně oplocení a následné tříleté péče o nově založené porosty. Součástí zakázky je uložení svodného drénu o délce 250 m, pro úpravu vláhových poměrů pozemku biokoridoru.
Biokoridor Běchary LBK 3-5
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je založení lokálního biokoridoru LBK 3-5 v k.ú. Běchary na ploše cca. 3,07 ha, včetně oplocení a následné tříleté péče o nově založené porosty. Součástí zakázky je uložení svodného drénu o délce 250 m, pro úpravu vláhových poměrů pozemku biokoridoru.
Provádění lesnických činností s prodejem dříví
Předmětem veřejné zakázky je poskytování lesnických činností, tj. služeb spočívajících v činnostech souvisejících zejména s hospodařením v lesích ve smyslu ustanovení § 2 písm. d) zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, v rámci smluvní územní jednotky (SÚJ) č. 13702 - Výzkum. Lesnické ...
Těžba, manipulace a přibližování dřeva harvestorovým uzlem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je (1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, (2) vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů, (3) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, (4) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, (5) ...
Přibližování dřeva vyvážecí soupravou (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů.
Těžba a manipulace dřeva harvestorem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je (1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, (2) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, (3) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, (4) ukládání klestu na hromady nebo řady v soustředěných mýtních úmyslných těžbách.
Tvorba lesních hospodářských plánů
Tvorba a zpracování lesních hospodářských plánů (LHP) pro LHC pro Správu KRNAP s předpokládanou platností od 2015 do 2024.
Poptáváme sojový olej
Poptáváme sojový olej, rozhodující je cena odvíjená od celosvětové ceny komodity, dlouhodobá spolupráce.
Poptávám osivo a travní semena
Prosím o podání informace, zda máte v nabídce 1. osivo pro kvetoucí louky, která by byla vhodná pro podhůří Krkonoš (Vysoké n.Jizerou) 2. travní semeno, které je vhodné pro trávník nejbližším okolí domu - rozhodně to nebude anglický trávník. Prosím, o cenovou nabídku. Děkuji a jsem s pozdravem, Michaela Hlásková
Pěstební činnost na území KRNAP a jeho OP
Jedná se o provedení pěstebních prací na území KRNAP a jeho OP - obnova lesa sadbou, ochrana mladých lesních porostů, chemickými, mechanickými, individuálními ochranami, zhotovení oplocenek, odstraňování klestu atd.
Dodávky volně ložených hnojiv pro LZ Konopiště (rámcová smlouva)
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění volně ložených hnojiv, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci
Dodávky balených hnojiv (rámcová smlouva)
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění dodávek balených hnojiv, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci
Dodávky feromonových lapačů a souvisejícího sortimentu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění dodávek zboží – feromonových lapačů a souvisejícího sortimentu k těmto lapačům, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Dodávky atraktant hmyzu (rámcová smlouva na 2 roky)
Předmětem plnění této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí je zajištění dodávek feromonových odparníků. Poptávané odparníky slouží v lesním hospodářství k monitoringu a odchytu hmyzích škůdců. Podrobná specifikace předmětu této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí je obsažena níže v zadávací dokumentaci.
Přihnojení jednotlivých sazenic v mladých lesních porostech 2012
Předmětem zakázky je poskytnutí služby přihnojení jednotlivých sazenic v mladých lesních porostech v rozsahu a na lokalitách specifikovaných v příloze závazného návrhu smlouvy.
Zajištění dostupnosti atraktivit CR v obci Kuks
Předmětem zakázky je rekonstrukce zpevněných ploch a infrastruktury v obci Kuks. Vybudování parkovacích míst, úpravy trativodů a kompletní úprava zeleně. Vybudování opěrné zídky, úpravy vstupů a vjezdů, kabelových vedení. Odvodnění zpevněných ploch, dešťové a kanalizační stoky
Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM
Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM na území KRNAP a jeho OP v množství 17210 m3 v předpokládané hodnotě 3196500 CZK.
Těžba a přibližování sortimentů lanovkami na území KRNAP a jeho OP
Těžba a přibližování sortimentů lanovkami na území KRNAP a jeho OP v množství 30203 m3 v předpokládané hodnotě 22 579 000 CZK.