ZZS ZK - sanitní vozidla
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 1 ks mobilní jednotky intenzivní péče typ C podle EN 1789 (verze 2+2 sedící + 1 ležící přepravovaná osoba) - s pohonem všech kol, 2 ks sanitních automobilů typ B podle EN 1789 (verze 2+2 sedící + 1 ležící přepravovaná osoba) - s pohonem všech kol a na poskytnutí dále uvedených výkonů ...
Dodávka technologie pro centrální sterilizaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy souboru technologie pro centrální sterilizaci dle technické specifikace.
Poptávám lék pro holuby
Chci koupit Nifuramycin-pro poštovní holuby.
Léčiva s účinnou látkou kapecitabin
Průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou kapecitabin v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptáváme kalhotkové pleny
Potřebujeme kalhotové pleny Hartmann Moly Care AIR Active Premium vel.L
Modernizace a obnova přístrojového vybavení Iktového centra Krajské nemocnice T. Bati, a. s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání přístrojů a dalšího vybavení Iktového centra zadavatele a jejich uvedení do plného provozu. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž zajištění služeb spočívajících v instalaci, příp. montáži či implementaci zboží, je-li pro uvedení zboží do plného provozu potřeba, aby byly tyto služby provedeny. Zboží ...
Centrum polymerních systémů - dodavatel speciálních technologických zařízení
Předmětem plnění je dodávka přístrojů specifikovaných v Zadávací dokumentaci - technická specifikace. dodané přístroje musí být nové, nikoliv prototypy, nikoliv demo verze. Všechny nabízené přístroje musí být již komerčně instalovány s dostupnými referencemi. Zadávací dokumentace - technická specifikace obsahuje pro jednotlivé přístroje obecný ...
Kyselina ibandronová a anagrelid
Průběžné dodávky léčivých přípravků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva určená pro terapii respiračních onemocnění
Průběžné dodávky léčivých přípravků určených pro terapii respiračních onemocnění v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Různé léčivé přípravky
Průběžné dodávky léčivých přípravků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčivé přípravky - Inzuliny
Průběžné dodávky léčivých přípravků - inzulínů, inzulínových analog, analog GLP-1 a glukagenu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro terapii roztroušené sklerózy
Průběžné dodávky léčiv pro terapii roztroušené sklerózy v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
RTG kontrastní látky
Průběžné dodávky RTG kontrastních látek v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme velkoobchodního dodavatele: Pro internetový obchod, který připravujeme na adrese www.lypo.cz. S provozem internetových obchodů máme mnohaleté zkušenosti a věříme, že společně se seriózními a spolehlivými dodavateli, našimi zkušenostmi, marketingovou strategií a finanční stabilitou se nám podaří v krátké době rozjet i tento projekt ke ...
Poptávám ohebnou,polohovací  lžíci pro invalidy
Zajímám se,zda existuje a kolik by stála nějaká:lžíce polévková polohovací či různě ohebná.Lukeš
Poptávám přístroj na kryolipolýzu
kryo- lipolýza přístroj koupím
Léčivé přípravky - cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků - cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám bezdotykový lékařský teploměr
Poptávám bezdotykový lékařský teploměr Body Comfort BC 07
Léčiva pro biologickou léčbu, hormony a cytostatika
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu, hormonů a cytostatik v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Léčiva pro biologickou léčbu
Průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám stomatologické savé roušky
Prosím o nabídku stomatologické savé roušky pod bradu.
Diagnostické katétry pro koronární angiografie
Průběžné dodávky spotřebního materiálu pro pracoviště intervenční kardiologie - Diagnostické katétry pro koronání angiografie v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Diagnostika na vybrané analytické metody vč. bezplatné výpůjčky analyzátorů
Průběžné dodávky diagnostik a navazujícího spotřebního materiálu v rozsahu dle potřeb zadavatele vč. výpůjčky přístrojů - analyzátorů. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Enterální výživa
Průběžné dodávky enterální výživy - PZLÚ. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Infuzní roztoky
Průběžné dodávky infuzních roztoků v plastových obalech - základní infuzní roztoky v plastových kontejnerech, velkoobjemové vaky, oplachové roztoky pro přetlakovou aplikaci a specifické infuzní roztoky. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.