Léčivý přípravek ATC skupiny L04AX07  s účinnou látkou dimethyl fumarat
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AX07 s účinnou látkou dimethyl fumarat po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny V08AB05 s účinnou látkou jopromid
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny V08AB05 léčiva s účinnou látkou jopromid pro intravenózní podání v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Léčivý přípravek ATC skupiny S01LA05 s účinnou látkou aflibercep
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny S01LA05 léčiva s účinnou látkou aflibercep pro intravenózní podání v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Léčivý přípravek ATC skupiny V08AB09 s účinnou látkou jodixanol
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny V08AB09 s účinnou látkou jodixanol po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC12 s účinnou látkou brodalumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny L04AC12 s účinnou látkou brodalumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny A02BC02 s účinnou látkou pantoprazol
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny A02BC02 s účinnou látkou pantoprazol po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny J06BA02 s účinnou látkou normální lidský imunoglobulin
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny J06BA02 s účinnou látkou normální lidský imunoglobulin pro intravenózní podání po dobu 2 let.
Zajištění pozáručního servisu přístrojů zdravotnické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu přístrojů zdravotnické techniky k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce a v rozsahu a způsobem uvedeným v závazném návrhu smlouvy o poskytování pozáručního servisu.
Rukavice pro Nemocnice Plzeňského kraje, a.s.
Předmětem plnění této VZ jsou průběžné dodávky různých druhů nitrilových a latexových rukavic pro potřeby ZZS PK a jednotlivých nemocnic společnosti Nemocnice Plzeňského kraje, a.s., po dobu 12 měsíců, a to dle specifikace a požadavků uvedených v zadávacích podmínkách. Dodávané rukavice musí splňovat veškeré podmínky a normy stanovené pro jejich ...
Lehátka pro transport a hygienu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního lehátka a 1 ks sprchovacího lehátka.
Ultrazvukový přístroj pro urologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového přístroje pro urologické oddělení Pardubické nemocnice.
Vyšetřovací stoly opakované znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyšetřovacích stolů. Technické požadavky jsou uvedeny v rámci samostatné přílohy zadávací dokumentace. Účastník je povinen danou přílohu doplnit. Jedná se o dodávku nového, nerepasovaného, nepoužitého plně funkčního a kompletního zdravotnického prostředku včetně příslušenství či technologií v nejvyšší ...
Centrální monitorovací stanice
Dodávka dvou centrálních monitorovacích stanic pro Pardubickou nemocnici.
Dětský fibrolaryngoskop
Dodávka dětského fibrolaryngoskopu pro Pardubickou nemocnici.
Nefroskop
Dodávka operační teleskopu 22 Fr. s přímým pracovním kanálem pro použití jako perkutánní nefroskop a jako operační cystoskop pro řešení cystolitiazy.
Dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci znovuvyhlášení částí 2 a 6
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci. Veřejná zakázka je rozdělena do 2 částí. Část 2: Elektroultrazvukový přístroj typ I. Část 6: Diatermie Účastník může podat svou nabídku do kterékoliv části veřejné zakázky i do všech částí veřejné zakázky. Podrobnější specifikace předmětu veřejné zakázky je ...
Infuzní a transfuzní materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek zdravotnického infuzního a transfuzního materiálu do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele.
Mycí a sterilizační přístroje a nástroje znovuvyhlášení částí 5 a 7
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mycích a sterilizačních přístrojů a nástrojů.
Čočky - implantáty znovuvyhlášení
Čočky - implantáty znovuvyhlášení. Bližší specifikace v rámci ZD.
Vyšetřovací stoly znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyšetřovacích stolů.
Stropní vyšetřovací a zákroková svítidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového vnitřního vybavení 41 ks stropních vyšetřovacích svítidel (TP 2105) a 1 ks stropního zákrokového svítidla (TP 2106) dle uvedené specifikace včetně dodávky a montáže, včetně dodávky a montáže mezistropní konstrukce s kotvícími prvky mezi nosným stropem a sádrokartonovým podhledem (možná varianta řešení je ...
Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks monitorů vitálních funkcí pro dětské oddělení Pardubické nemocnice, 1 ks centrály monitorovací a 14 ks monitorů vitálních funkcí pro Orlickoústeckou nemocnici.
Ventilátory plicní pro děti a dospělé
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 10 ks plicních ventilátorů pro děti a dospělé a 3 ks transportních plicních ventilátorů.
Anesteziologické přístroje
Dodávka 3 ks anesteziologických přístrojů.
Ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ultrazvukových přístrojů pro Pardubickou a Orlickoústeckou nemocnici: Ultrazvukový přístroj močového rezidua pro geriatrické oddělení Ultrazvukový přístroj pro dětské oddělení Ultrazvukový přístroj pro RDG oddělení a centrální příjem Ultrazvukový přístroj pro ARO oddělení