Léčiva 2014/2015 (2)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiva (obecně 2 x týdně) pro Hamzovu odbornou léčebnu. Podrobně viz.ZD
Poptávám zapůjčení elektrického polohovacího lůžka
Poptávám zapůjčení elektrické polohovací postele v okresech Chrudim a Pardubice.
Léčiva 2014/2015
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiva (obecně 2 x týdně) pro Hamzovu odbornou léčebnu. Podrobně viz.ZD
Dodávka echokardiografického přístroje pro kardiologické a vaskulární aplikace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového Echokardiografického přístroje pro kardiologické a vaskulární aplikace. Součástí přístroje musí být i transthorakální, vaskulární a jícnová sonda.
Léčiva 2013/2014
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiva (obecně 2 x týdně) pro Hamzovu odbornou léčebnu Podrobně viz.ZD
Poptávám rozmrazovač krevní plasmy
rozmražovač krevní plasmy
Poptávám bylinný sirup Apollo
Dobrý den, poptávám sirup Apollo.
Dodávka osteosyntetických materiálů pro Chrudimskou nemocnici, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka osteosyntetických materiálů pro Chrudimskou nemocnici, a.s. dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci.
Dodávka staplerů pro Chrudimskou nemocnici, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka staplerů pro Chrudimskou nemocnici, a.s. dle vymezení uvedené v příloze č. 1 Zadávací dokumetnace.
Dodávka technologického vybavení pro centrální sterilizaci
Předmětem plnění je dodávka přístrojů a zařízení pro oddělení centrální sterilizace dle specifikace vymezené v zadávací dokumentaci.
Ddodávka plazmového sterilizátoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plazmového sterilizátoru s generováním plazmatu přímo v komoře dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Zkvalitnění léčebné péče a zavedení efektivnějších metod léčby v HL Luže - Košumberk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů a zařízení uvedených v příloze č.2 ZD v rozsahu přístroje a systémy pro rehabilitaci, invalidní vozíky a diagnostické přístroje a defibrilátor včetně montáže, instalace, elektro revize, uvedení dodaného zařízení do provozu s předvedením funkčnosti a zaškolení obsluhy.