Dodávka parních sterilizátorů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu parních sterilizátorů pro Nemocnice AGEL v Přerově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka endoskopického vybavení
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu endoskopického vybavení pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Antihypertenziva k léčbě PAH 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky riociguát
Protézy cévní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních protéz.
Inhibitory proteinkináz I. 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Infuzní vitamíny 2021 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky infuzních vitamínů splňující požadavky SÚKL.
Dodávka nástropních tubusů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nástropních tubusů a zdrojových mostů pro oddělení ARO a Chir. JIP Nemocnice AGEL v Přerově. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Balónek dilatační biliární pro ERCP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dilatačních balónků naváděných vodičem (jícnový, pylorický, kolonický a biliární).
Systém pro kontrolu polohy pacienta a biometrické ověření pacienta
Dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks systému pro kontrolu polohy pacienta (povrchu těla) bez použití ionizujícího záření plně kompatibilní s verifikačním systémem zadavatele (ARIA, výrobce Varian Medical System) a lineárním urychlovačem v ozařovně LU1 (TrueBeam, výrobce Varian Medical System) a 3 ks systému pro biometrické ověření pacienta ...
LP s obsahem emicizumabu 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky emicizumabu
Kardiostimulátor bezelektrodový Micra AV
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky fyziologických typů bezelektrodového kardiostimulátoru s detekcí síňové aktivity a možností VDD stimulace.
Stabilizátory pro operace srdce bez mimotělního oběhu II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stabilizátorů cév na tlukoucím srdci včetně sady hadiček ke stabilizátoru, nádržky ke stabilizátoru, páru standardních čepelí/lopat k retraktoru „se systémem pro zachycením stehů“.
Stentgrafty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentgraftů vaskulárních.
Antagonisté CGRP 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
2 ks souprav chirurgických akumulátorových vrtaček pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 souprav chirurgických akumulátorových vrtaček pro Nemocnici AGEL Prostějov.
LP s obsahem kaplacizumabu 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky kaplacizumab
Zdrojové napájecí jednotky - odstranění závad z BTK, budovy A, M3
Předmětem veřejné zakázky je provedení oprav dle pokynů výrobce nebo výrobcem autorizovanou osobou u zdrojových napájecích jednotek, a odstranění závad z pravidelných prohlídek PBTK. Jedná se o ZNJ umístěné v budovách A, M3 Fakultní nemocnice Olomouc.
5. Mikrokatétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrokatétrů.
Angiografické systémy s příslušenstvím a stavebními úpravami
Předmětem veřejné zakázky je obnova 2 kardioangiografických systémů včetně hardwarového a softwarového příslušenství, dalších pro provoz nutných komponent a modulů a dále realizace nutných stavebních úprav pro instalaci systémů na I. Interní kliniku - kardiologickou FN Olomouc.
Chemodezinfektor videobronchoskopů II
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1ks prokládacího chemodezinfektoru videobronchoskopů pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Pouzdra zaváděcí - Intervenční radiologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zaváděcích pouzder pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
LP s obsahem Nivolumabu 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky nivolumab.
Antivirotika k léčbě infekce HCV II. 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL.
Staplery
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky staplerů a příslušných náhradních zásobníku pro I. Chirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Inhibitory protonové pumpy a LP s obsahem rivaroxabanu
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL