Nábytek a ostatní vybavení pro nový Domov pro seniory v Bechyni pro 122 osob
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku a ostatního vybavení (vč. dopravy, montáže, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu a likvidace odpadů) pro nový Domov pro seniory v Bechyni v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jedná se o dodávku nábytku do třípatrové budovy se čtyřmi křídly uspořádanými ...
Poptávám gymnastický míč
Poptávám gymnastický míč zn. Maxafe, 65cm.
Dodávka magnetické rezonance 1,5 T
Dodávka celotělového MR skeneru pro všeobecné použití v klinické diagnostice se supravodivým aktivně stíněným magnetem 1,5 Tesla včetně příslušenství, Provádění komplexního záručního servisu dodaného NMR 1,5T, Provádění komplexního pozáručního servisu dodaného NMR 1,5T
Diagnostický ultrazvukový přístroj nejvyšší třídy pro kardiologii a angiologii
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku, instalaci a zprovoznění nového „Diagnostického ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy pro kardiologii a angiologii“ pro interní kardiologické oddělení Nemocnice Tábor, a.s. za podmínek uvedených dále. Bližší specifikace je uvedena v ZD.
Modernizace vybavení intenzivní péče
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku technologického vybavení v následujícím rozsahu: přístrojové vybavení na ARO, chirurgickou JIP, koronární JIP, metabolickou JIP, dětskou JIP, operační sály a ambulanci.
Poptávám zapůjčení invalidního vozíku
Kdo levně prodá, daruje, nebo zapůjčí invalidní vozík pro pohyb v bytě, nebo v blízkém okolí na dobu cca 3 msíce k pohybu při léčení prasklé achillovi šlachy.
Modernizace vybavení intenzivní péče
Jedná se o vybavení monitorovacím systémem s centrálou, resuscitačními lůžky, infúzní technikou a dalšími přístroji, které jsou vyžadovány k provozu JIP (dle ZD a příloh, které jsou její součástí)
Poptávám služby oční kliniky
Hledám oční kliniku, mám levé oko operováno na šedý zákal,v pravém oku je zelený zákal a je slepé.Chtěla bych se zjistit, jestli by byla možná operace a šance ještě vidět na pravé oko.