Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa
Vyhledání dodavatele technologií k projektu Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa.
Praxe je začátek 2
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb, které jsou rozděleny na provázané a na sebe navazující dílčí aktivity. Souhrn aktivit tvoří projekt nazvaný Praxe je začátek 2. Tento projekt se skládá z uvedených dílčích aktivit, které jsou podrobně popsány v bodě 3.4 Zadávací dokumentace.
Rekvalifikace a poradenské činnosti pro Úřad práce v Příbrami
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcových smluv pouze s jedním uchazečem na každou část veřejné zakázky specifikované v článku I. této zadávací dokumentace, dále též jen "ZD".
Sháním rekvalifikační kurz
Sháním rekvalifikační kurz pro zemědělce ve středočeském kraji.
Školení je šance - Učící se Oblastní nemocnice Kolín, a.s.
Jedná se o zjednodušené podlimitní řízení (dle § 38) na služby podle ustanovení § 10 a § 15 zákona č. 137/2006 Sb. Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění školících aktivit včetně školících materiálů pro vzdělávací moduly v rámci celoživotního vzdělávání zdravotnických pracovníků. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v ...
Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa - odborný subjekt
Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu: „Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa“; Předmětem zakázky je spolupráce na vývoji nových technologií.
Poradenství při zpracování žádosti o dotaci z OP VaVpI (ERDF) na projekt podávaný v rámci výzvy 3.3
Příprava a zpracování projektové žádosti vypracované podle metodiky MŠMT včetně studie proveditelnosti a dalších povinných příloh.
Uzavření rámcové smlouvy s více uchazeči na zajištění rekvalifikačních kurzů
Předmět zakázky je komplexní organizace a realizace rekvalifikačních kurzů pro Úřad práce v Kutné Hoře. Jedná se o kurzy: Pracovník sociálních služeb, Svařování, Řidičská oprávnění, Obsluha vysokozdvižných vozíků, Obsluha osobního počítače.
Poptáváme revizi vstřelovacího zařízení a školení
Dobrý den, potřebovali bychom prodloužit platnost zkoušek na vstřelovače a revizi vstřelovacího zařízení, a to v první polovině září. Prosím o zaslání nabídky a ceny. Děkuji.
Poptávám knihu Příbramské hornické historky
Koupím knihu ,,Příbramské hornické historky 1.díl "
Hledáme semináře pro zdravotní sestry
Hledáme odborné semináře a školení pro zdravotní sestry na rok 2010.
Poptávám kontrolu kvality  materiálu
Potřebujeme provést kontrolu magnetickou práškovou metodou s protokolem na pružiny dle přílohy. Jednalo by se o tři kusy.
Poptávám rekvalifikační kurz na VZV
Poptávam rekvalifikační kurz - obsluha vysokozdvižného vozíku. Oblast Praha nebo Stredočeský kraj. Děkuji
Poptávám kurz odpalovače ohňostrojů
Poptávám kurz odpalovače ohňostrojů
Poptávám školení pro svařeče
Vážení, hledám školící středisko pro svářeče, nejraději v Novém Strašecí. Děkuji L. Kovářík
Poptáváme lektora pro výpočetní techniku
Poptávám lektora výpočetní techniky. Základy kancelářských nástrojů, základy orientace v internetu, základy práce s fotografiemi a jejich editací. Osobní přístup, místo výuky Kladno, v prostorách firmy. Cca 3 posluchači.