Sdružené služby - dodávky zemního plynu pro Psychiatrickou léčebnu Havlíčkův Brod na rok 2012
Sdružené služby - dodávky zemního plynu pro Psychiatrickou léčebnu Havlíčkův Brod na rok 2012
Poptávám použité dřevěné palety
použité dřevěné palety standard prodej,Jihlava a Vysočina,ihned
Dodávka elektrické energie a zemního plynu pro město Přibyslav
Předmětem VZ je zabezpečení dodávky elektrické energie a zemního plynu pro odběrná místa zadavatele v Přibyslavi od 1.1.2012 do 31.12.2012. Podrobnosti v Zadávací dokumentaci.
Poptávám schodišťové nosné desky
Poptávám 13 ks schodišťových nosných desek, rozměr: 2090/380/80 mm z betonu nebo teraca. Jedná se o venkovní schody před hlavní vchod domu.
Poptávám valivé otočné ložisko s pohonem a brzdou
Poptávám valivé otočné ložisko s pohonem a brzdou (nebo samosvorný pohon), pro použití v dopravní technice – speciální stroj s manipulátorem. Otočné ložisko bude namontováno na podvozku stroje a ponese manipulátor se speciální soupravou. Rozměry otočného ložiska by měly být v rozmezí 750-1200mm. Parametry: Otoč s vertikální osou, axiální ...
Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky zemního plynu pro Psychiatrickou léčebnu Jihlava
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst zadavatele, dodavatelem, s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy, včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích ...
Město Bystřice nad Pernštejnem - sdružené dodávky elektrické energie a plynu
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka elektřiny a zemního plynu do odběrných míst jednotlivých zadavatelů sdružených pro zadání této veřejné zakázky oprávněnému zákazníkovi s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb.
Výběr dodavatele elektrické energie
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek silové elektrické energie v režimu smlouvy o sdružených službách dodávky do odběrných míst zadavatele na období od 1. 7. 2011 do 30. 6. 2012.
Dodávka zemního plynu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zemního plynu a sdružených služeb dodávky zemního plynu v celkovém předpokládaném rozsahu 20341,903 MWh.
Dodávka komplexních služeb k výběru dodavatele elektrické energie a zemního plynu
výběr dodavatele komplexních služeb k výběru dodavatele elektrické energie a zemního plynu, zpracování auditu odběrů energií příspěvkových organizací zřizovaných zadavatelem a provedení elektronické aukce na dodavatele energií
Výběr dodavatele elektrické energie
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek silové elektrické energie v režimu Smlouvy o sdružených službách dodávky elektrické energie (dále jen „Smlouva“)do odběrných míst zadavatele na období od 1. 1. 2012 do 31. 12. 2012.
Výběr dodavatele zemního plynu
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek zemního plynu v režimu smlouvy o sdružených službách dodávky do odběrných míst zadavatele na období od 1. 1. 2012 do 31. 12. 2012.
Dodávka zemního plynu a zajištění distribučních a sdružených služeb formou centrálního zadávání
Dodávka zemního plynu a zajištění distribučních a sdružených služeb formou centrálního zadávání pro Město Havlíčkův Brod a jím zřizované příspěvkové organizace města a obchodní organizace s majetkovým vkladem města v období od 01.01.2012 do 31.12.2012
Poptávám ocelové trubky
Poptáváme ocelové svařované trubky pr.400,500,800 mm d.5,6,7 m tl.stěny 8 mm
Dodávka léčivého přípravku - medicinálního kyslíku plynného
Průběžné dodávky léčivého přípravku, stlačeného plynného medicinálního kyslíku v ocelových tlakových lahvích a odlehčených tlakových lahvích s integrovaným ventilem o objemu 2 I, 5 I a 10 I, nájem tlakových lahví a distribuce předmětu plnění do míst plnění.
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro SÚS Pk
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro cestmistrovství SÚS Pk:Chrudim,Luže,Hlinsko,Třemošnice,Pardubice,Přelouč, Holice,Běstovice,Lanškroun,Žamberk,Ústí nad Orlicí,Litomyšl,Polička,Svitavy,Moravská Třebová.
Poptávám kulatinu na výrobu palet
Poptávám horší kulatinu (dřevo) na výrobu palet. Děkuji
Poptávám stavební materiál
Poptávám zdící mat. na lepidlo / Porfix, H+H CLASSIC,Porobeton Ostrava aj./ podobný mat. na stavbu haly. Rozměry 500*250*300mm P+D cca 1300ks + dopočítat lep na toto množství, dále překlady na okna /5 oken o rozměrech 150/150cm/, prosím cenu rozepsat. Místo dodání Valdíkov okr. Třebíč
Hledáme výrobce specifických tlakových nádob
Hledáme výrobce specifických tlakových nádob-svařenců z lehkých kovů. Základní parametry: objem kolem 10l, tlak do 6bar. Dlouhodobější spolupráce.
Poptávám kruhovou tyč
Dobrý den , chci poptat kruhovou tyč : KR 30 - CuBe2 - NGK BERYLCO - 2 tyče (cca 6 metrů ). Prosím cenu včetně dopravy . Děkuji
Dodávka zemního plynu a zajištění distribučních a sdružených služeb formou centrálního zadávání
Dodávka zemního plynu a zajištění distribučních a sdružených služeb formou centrálního zadávání pro Město Havlíčkův Brod a jím zřizované příspěvkové organizace města a obchodní organizace s majetkovým vkladem města v období od 01.09.2011 do 31.12.2012
Poptávám vymývanou dlažbu
Vymývaná dlažba s velkými kamínky 40x60x40 80 kusů.
Výběr dodavatele elektrické energie
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek silové elektrické energie v režimu smlouvy o sdružených službách dodávky do odběrných míst zadavatele na období od 1. 7. 2011 do 30. 6. 2012. Blíže viz ZD.
Dodávka zemního plynu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zemního plynu a sdružených služeb dodávky zemního plynu v celkovém předpokládaném rozsahu 20341,903 MWh.
Poptávám ruční samoobslužné mytí aut
Dobrý den, hledám benzinovou pumpu s ručním mytím aut-samoobslužným, buď v Brně nebo okolí Brna směr Rosice, Ivančice, Třebíč, Moravský Krumlov. Děkuji.