Poptávám dřevomateriál
Poptávám cenovou nabídku na 4ks 200x200 x 2000. Děkuji.
Poptávám výrobu plotových sloupků
Poptávám výrobu plotových sloupků 60 x 60 x 2400 ZN, s čepičkou a dole s patkou d. 200, š. 140, se 4 otvory 14mm. Celkem 11ks. Děkuji za nabídku. L. Zeman, Škvorec.
Nákup materiálu se specifikovaným chemickým složením na výrobu zápustek
Dodávka materiálu se specifikovaným chemickým složením, jehož podrobnosti jsou uvedeny v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Materiál bude požadován ve specifikovaných tavbách.
Poptávám hutní materiál
Poptávám pozink plech ozdobný děrovaný, plech děrovaný ocel 0,5 mmm. Děkuji.
Poptávám dřevomateriál
Poptávám dřevomateriál, hruškové dřevo, fošny nebo prkna. Děkuji.
Poptáváme smrkové řezivo
Poptáváme smrkové řezivo. Jedná se o masivní smrk šíře 3,4,6,7 cm,tloušťka 1-1,5 cm. Kvalita materiálu - čitý, sukatý, částečně zamodralý, může být i popraskaný. Délka cca 1 m. Můsí se jednat o suchý materiál. Postačí dodat v hrubých přířezech od pily,nebo katru. Jedná se o 1 m2 na ověření výroby. Dále cca.20 m2 měsíčně.
Poptávám stavební řezivo
Poptávám stavební řezivo. Hranol stavební, smrk 10x10x250 cm. Děkuji.
SUSEN - Olověné cihly a plechy
Předmětem veřejné zakázky je dodání olověných cihel a plechů, které budou sloužit jako bariéra proti průniku ionizujícího záření produkovaného ozářeným materiálem pro dostínění horkých komor, které je blíže specifikováno touto Zadávací dokumentací. Součástí dodávky je rovněž poskytnutí služeb spočívajících v: a) dopravě předmětu plnění do místa ...
Nákup kamenné soli (NaCl) na posyp komunikací pro ZÚ 2015/16 - 2016/17
Nákup chemického rozmrazovacího prostředku k zajištění zmírňování závad vznikajících povětrnostními vlivy a podmínkami za zimních situací ve sjízdnosti dálnic v souladu s vyhláškou č. 104/1997 Sb. kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích. Vlastnosti posypové soli v souladu s vyhláškou č. 104/1997 Sb. a TP 116. Zakázka rozdělena na 2 části ...
Poptávám latě
Poptávám latě 30 x 50 200 m, dále latě 60 x 40 200 m. Děkuji.
Poptáváme štěrkopísek vč. dopravy
Poptávám ca 1m3 štěrkopísku 0/32 s dovozem do Říčan, PSČ 251 01. Díky Bláha
Rekonstrukce soustavy CZT sídliště U nádraží Brandýs nad Labem
Předmětem plnění veřejné zakázky je celková oprava (rekonstrukce) teplovodní soustavy sítě CZT vytápění sídliště U nádraží Brandýs nad Labem na teplonosné médium voda o provozních parametrech 110/70°C. Trasa potrubí sítě CZT je vedena z centrální plynové kotelny K1, z této plynové kotelny jsou vedeny tři větve. Větev o dimenzi DN200 je vedena do ...
Sdružené dodávky elektrické energie pro město Říčany a jím zřizované organizace
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka elektrické energie do odběrných míst centrálního zadavatele a jednotlivých pověřujících zadavatelů s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy, včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle energetického zákona a ve smyslu vyhlášky Energetického regulačního úřadu č. ...
SUSEN - hutní materiál – uhlíková ocel, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hutního materiálu z uhlíkové oceli (ve formě hutních polotovarů), která bude sloužit pro výrobu přístrojů, zařízení a komponent přístrojů a zařízení realizovanou Centrem výzkumu Řež s. r. o. pro projekt SUSEN.
Dodávka zemního plynu pro město Říčany a jím zřizované organizace
Dodávka sdružených služeb zemního plynu pro město Říčany a a jím zřizované příspěvkové organizace pro období od 1.9.2014 do 31.8.2016.
Dodávka elektřiny pro r. 2015, 2016, 2017
Předmětem plnění této zakázky je dodávka elektřiny pro potřeby zadavatele. Jedná se o dodávku silové elektřiny v ročním objemu 5 500 MWh/rok, z toho 3 500 MWh v odběrech kategorie A a B (napěťová úroveň vysoké napětí) a 2 000 MWh v odběrech kategorie C (napěťová úroveň nízké napětí), celkem tedy 16 500 MWh po dobu tří let.
Dodávka elektřiny pro r. 2015, 2016, 2017
Předmětem plnění této zakázky je dodávka elektřiny pro potřeby zadavatele. Jedná se o dodávku silové elektřiny v ročním objemu 5 500 MWh/rok, z toho 3 500 MWh v odběrech kategorie A a B (napěťová úroveň vysoké napětí) a 2 000 MWh v odběrech kategorie C (napěťová úroveň nízké napětí), celkem tedy 16 500 MWh po dobu tří let.
Poptáváme výrobu bočních latí k návěsům
Poptáváme zhotovení bočních latí na návěsy . Rozměry: délka 400 cm šířka 12 cm tloušťka prkna asi 2 cm materiál: měkké dřevo ( borovice, smrk). Povrch je třeba ohoblovat. Platí pouze pro plátce DPH.
SUSEN – hutní materiál – uhlíková ocel
Hutní / základní materiál - uhlíková ocel - bude sloužit pro výrobu přístrojů, zařízení a komponent přístrojů a zařízení realizovanou Centrem výzkumu Řež s.r.o. pro projekt SUSEN. Uhlíková ocel bude nakupována ve formě hutních polotovarů (válcovaných stavebních profilů, vývalků, trubek kruhových a čtvercových, plechů, odlitků, výkovků).
SUSEN – hutní materiál – korozivzdorná ocel
Hutní / základní materiál - korozivzdorná ocel - bude sloužit pro výrobu přístrojů, zařízení a komponent přístrojů a zařízení realizovanou Centrem výzkumu Řež s.r.o. pro projekt SUSEN. Korozivzdorná (austenitická nerezová) ocel bude nakupována ve formě hutních polotovarů (válcových profilů, svařovaných profilů, svařovaných trubek, bezešvých ...
Poptávám štěrkopísek
Poptávám štěrkopísek 3000 litrů do Třemblat, Ondřejov okres Praha východ.
Poptávám zahradní dělící stěny
Poptávám zahradní dělící stěny ( mříže).
Poptávám hutní materiál
Poptávám 20 "íčko" délka 4,6 m 10ks,2m 20ks, 5,4 m 20ks a 200 m2 košického plechu.Prosím o zasílání cenových nabídek.
Poptávám sušená modřínová prkna
Poptávám sušená modřínová prkna v celkovém množství 6 m3. Musí jít o středové řezivo ze zimní těžby. nesmí v žádném případě obsahovat tangenciální prkna. Tl. prken 25 mm, délka 4 m, šířka 10 až 15 cm (v nabídce prosím uvěďte zda se liší cena za prkna šířkově tříděná oproti netříděným a, pokud ano, jak).
Poptávám haki lešení
Poptávám ke koupi 100 i více kostek haki lešeni v jakémkoliv stavu, jakýkoliv tip. Koupím je po jednotlivých kostkách nebo samotných dílech.Region není důležitý