Poskytovaní energetických služeb metodou EPC v objektu Krajského úřadu Středočeského kraje
Předmětem této zakázky je poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem (úspory provozních nákladů souvisejících s užitím energií ) pro objekt Krajského úřadu Středočeského kraje.
Dodávka chemikálií a spotřebního materiálu část 22 - plyny B
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka helia. Podrobné požadavky jsou uvedeny v návrhu rámcové dohody (dále také „rámcová dohoda“) a v příloze č. 1 této rámcové dohody.
Dodávka medicinálních, technických a speciálních plynů pro FNKV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky medicinálních, technických a speciálních plynů včetně dodávek kapalného kyslíku dle jednotlivých objednávek zadavatele.
Dodávky elektřiny a zemního plynu pro Českou národní banku
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky elektřiny a zemního plynu pro Českou národní banku za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávka diagnostických souprav pro laboratorní vyšetření a materiálně technické zajištění
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky diagnostických souprav vč. systémových roztoků a kalibrátorů, jejich bezplatná výpůjčka a servis k tomu potřebných technologií.
Engineering and Consulting Services for the Nuclear Power Plants Projects
The Subject Matter of the Public Contract is to provide Consulting services on the basis of Individual Agreements concluded under the Framework Agreement. During the execution of the Framework Agreement, the Supplier shall provide Consulting services to the Owner in the field of nuclear power plant (hereinafter “NPP”) projects in the areas as ...
Svařovaný horní díl zkušebního zařízení/Upper Cover-Pallet-Ariane 6
Předmětem plnění veřejné zakázky je svařovaný horní díl zkušebního zařízení/ Upper Cover - Pallet pro zkoušky krytu trysky pomocného motoru Ariane 6.
Nákup leteckého petroleje
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka leteckého petroleje JET A1. Dodávaný letecký petrolej JET A1 musí splňovat parametry stanovené technickou normou AFQRJOS last Issue, ASTM D1655, resp. DEF. STAN. 91-091 v platném znění. Celkový objem odebraného leteckého petroleje JET A1 z Rámcové dohody nepřekročí 350.000 l, kdy současně celkový objem ...
Dodávky ZP-IVD - Materiální zajištění pro biochemickou a imunochemickou analýzu vzorků
Předmětem veřejné zakázky jsou: a) dodávky originálních reagencií a firemního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění biochemických a imunochemických vyšetření - blíže viz ZD b) bezplatné zapůjčení a instalace nového: 2x automatizovaného integrovaného/modulárního biochemického a imunochemického analytického systému - blíže viz ...
Dodávka nerezových krytů topení pro tramvajové vozy
Účelem této veřejné zakázky s názvem „Dodávka nerezových krytů topení pro tramvajové vozy“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem veřejné zakázky je dodávka nerezových krytů topení pro tramvajové vozy zadavatele, a to v rozsahu blíže určeném v zadávací dokumentaci této veřejné zakázky.
Svařovaný spodní díl zkušebního zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky má být dodávka svařovaného spodního dílu zkušebního zařízení/ Lower Cover - SRM pro zkoušky krytu pomocného motoru Ariane 6.
Poptávám slzičkový plech
Sháním slzičkový plech tloušky 0,5-0,6mm.
Dodávka materiálu pro sušárnu čistírenských kalů a její příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku součástek a komponent, které budou sloužit pro realizaci sušárny čistírenských kalů a jejího příslušenství. Sušárna čistírenských kalů slouží k redukci obsahu vody obsažené v původních surových kalech na výstupu z odstředivky nebo kalolisu.
Dodávky dřevěných pražců
Účelem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky dřevěných pražců“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem veřejné zakázky je dodávka dřevěných pražců, a to dle specifikace a v rozsahu uvedeném zejména v přílohách závazného návrhu rámcové dohody, který tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace (dostupné na ...
Dodávky zemního plynu na roky 2021–2024
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zemního plynu do odběrných míst zadavatele dle jeho potřeb pro roky 2021, 2022, 2023 a 2024. Součástí předmětu zakázky není distribuce plynu.
Dodávky tabulek registračních značek
Předmětem veřejné zakázky je: a) výroba a dodávání tabulek registračních značek (dále též „Tabulky RZ“) na silniční motorová vozidla, zvláštní vozidla a přípojná vozidla; b) označení Tabulek RZ pro účely balení a následná distribuce Tabulek RZ, to vše v rozsahu, za podmínek a v souladu s Rámcovou smlouvou o dílo „Dodávky tabulek registračních ...
Dodávka elektřiny pro odběrná místa Správy Pražského hradu od 1. dubna 2020 do 31. března 2021
Předmětem této veřejně zakázky je dodávka elektřiny do odběrných a předacích míst zadavatele (Pražský hrad a zámek Lány). Dodávkou elektřiny je myšlena dodávka elektřiny s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy spolu s odpovědností za odchylku. Období, na které je zajištění dodávky požadováno, je od 00:00 hodin dne 1. dubna ...
Dodávky odmrazovacích látek pro účely odmrazování letištních ploch
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky kapalné odmrazovací látky v předpokládaném rozsahu 4.000.000 kg a pevné odmrazovací látky 120.000 kg na letištní pohybové plochy dle potřeb zadavatele po dobu 4 let od uzavření kupní smlouvy.
Sdružené služby dodávek elektřiny do všech odběrných míst LOM PRAHA s.p.
Sdružené služby dodávek elektřiny do všech odběrných míst LOM PRAHA s.p. (zajištění distribuce, dodávek, měření, vyúčtování) po smluvní období s fixní cenou za 1 MWh, převzetí závazku zákazníka odebrat elektřinu z elektrizační soustavy spolu s odpovědností za odchylku odběru v Odběrném místě.
Dodávky technických a kalibračních plynů pro FAPPZ ČZU
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technických a kalibračních plynů pro FAPPZ ČZU. Na předmět plnění bude uzavřena rámcová smlouva s jedním účastníkem dle § 131 zákona, a to na dobu 48 měsíců.
CUCAM - opakující se dodávky chemických látek II
Předmětem plnění je dodávka chemických látek pro zajištění provozu laboratoří zadavatele pro výukovou a výzkumnou činnost. Bližší informace v ZD.
Dodávky technických plynů pro VŠCHT Praha
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky technických plynů, redukčních ventilů a bezpečnostního materiálu, pronájem příslušných tlakových lahví, poskytnutí systému evidence tlakových láhví a školení pracovníků Zadavatele v oblasti BOZP, a to dle aktuálních potřeb Zadavatele a za podmínek stanovených v rámcové dohodě uzavřené s vybraným ...
Rámcová dohoda na zajištění projekčních prací, inženýringu a stavebních prací
Cílem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody se třemi dodavateli (dále jen „Rámcová dohoda“), na jejímž základě budou zadávány dílčí veřejné zakázky, jejichž předmětem bude provedení projekčních, inženýrských a stavebních činností nezbytných pro umožnění instalace dobíjecích stanic a následná instalace a zprovoznění dobíjecích stanic zejména ...
V423 – modernizace na vyšší parametry, I. Etapa, stavebně-montážní práce
V423 – modernizace na vyšší parametry, I. Etapa (P.0451), stavebně-montážní práce
Hematologická a močová linka
Předmětem plnění jsou dodávky originálních diagnostik tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění vyšetření kompletního krevního obrazu a vyšetření moče chemicky a morfologicky (chemické vyšetření moče a vyšetření močového sedimentu). Zadavatel požaduje ...