Poptávám  tabuli lamino
Poptávám lamino - EGGER U 108 ST 15 - ŽLUTÁ PASTELOVÁ 1 tabule. Olomouc
Poptávám plechovky na zavařování masa
Poptávám plechovku na zavařování masa 1l, hladká.
Poptávám nabídku na palivové dřevo
Poptávám cenovou nabídku na palivové dřevo.Štípané, neštípané na nařezání atd tvrdé.
Poptávám kuchyňské kování
Dobrý den, poptávám kuchyňské úchytky (25 ks ) a knopky (4 ks) - kování starobronz v kombinaci s porcelánem. Úchytky rozteč cca 10 mm, délka do 120 mm a výška kolem 30 mm, knopky průměr do 30 mm a výška rovněž do 30 mm. Cena za jeden ks 60 - 80 Kč, max 100, - Kč. Děkuji
Zajištění dodávek tepla pro SŠZe Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tepla o sjednaných hodnotách ze zařízení uchazeče do zařízení zadavatele. Podmínky pro dodávky tepla se vztahují i na dodávku teplé vody (TV), není-li ujednáno jinak.
Sdružené služby dodávky zemního plynu pro TEPLO Lipník nad Bečvou, a.s. a Technické služby
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst centrálního zadavatele a jednotlivých pověřujících zadavatelů (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi (dále jen „zadavatel“) s převzetím závazku odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona ...
Výroba dříví na OM, Divize Plumlov, Lesní správa Myslejovice,  IV.Q 2011
Výroba dříví na OM, Divize Plumlov, Lesní správa Myslejovice, IV.Q 2011
Zásobování obcí Potštátska napojením na SV Hranice
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit kvalitní pitnou vodu ze systému Sm VaK Ostravského oblastního vodovodu přes systém Skupinového vodovodu Hranice do lokalit, kde nelze zajistit kvalitní pitnou vodu z místních zdrojů.
Poptávám fasádní barvu
Dobrý den, mám zájem o doporučení a následné nacenění fasádní barvy, plocha cca 180 m2. Zaujala mě nabídka od firmy Baumit, produkt Silikontop hrubost č.2 šedé odstíny. Při výběru preferuji trvanlivost nátěru (stálost barev) a omyvatelnost povrchu. Barva bude nanášena na nově zateplený dům, materiál fasádní polystyren. Jsem Váš stálý zákazník. ...
Poptávám výrobu ocelových háčků
Poptávám výrobu háčků s oceli třídy 11, tažené za studena, průměr 6 mm, bez povrchové úpravy. Odebírané množství po 10 000 ks.
Zajištění dodávek tepla pro SŠZe Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tepla o sjednaných hodnotách ze zařízení uchazeče do zařízení zadavatele. Podmínky pro dodávky tepla se vztahují i na dodávku teplé vody (TV), není-li ujednáno jinak.
Poptávám dřevěné obkladové palubky
Poptávám dřevěné obkladové palubky na venkovní použití.
Poptáváme vanu pro autoservis
Poptáváme vanu o velikosti š. 2,3 m, d. 4 m a h. 0-0,3 m, do které bude stékat voda při mytí motoru a podvozku aut. materiál - plast, nerez nebo pozink.
Poptávám palubky
Popávám palubky v délce 2 metrů,sdělte mi prosím v jakých celkových rozměrech tyto palubky nabízete a v jaké cenové relaci.
Zásobování obcí Potštátska napojením na SV Hranice
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit kvalitní pitnou vodu se systému Sm Vak Ostrava a.s. Ostravského oblastního vodovodu přes systém Skupinovéo vodovodu Hranice do lokalit, kde nelze zajistit kvalitní pitnou vodu z místních zdrojů. Bližší specifikace je uvedena v bodě 4 zadávací dokumentace.
Poptávám zakoupení dřevěné podlahy
Poptávám ke koupi cca. 36m2, 3vrstvé dřevěné podlahy. 1 lamela,se suky,4 hranná mikrofáze,možné i dub.podlahové prkno. Cena-do 1000kč-m2.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu z nerezu
Poptávám nerezové válečky z 1.4034 kalené na 52-56Hrc v rozměru D5,5 +0,007 -0,009 a L=6mm.Roční množství 200 000ks
Poptávám dodavatele drátu
Hledáme dodavatele drátu průměr 6mm, jakost 1.4301 (17 240), množství 7000-9000kg, balení v cívkách nebo tyčích. Cenu včetně dopravy do SITAP, s.r.o. Horní Újezd.
Poptávám trezor na lovecké zbraně
Trezor na lovecké zbraně . Pro cca 5ks dlouhých zbraní . S atestem.
Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické energie pro statutární město Přerov
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst centrálního zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi (dále jen zadavatel) s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb.,o podmínkách podnikání a o výkonu státní ...
Poptávám bazénovou chemii
Poptávám bazénovou chemii chlor šok
Poptávám palivové dřevo
Koupím palivové dříví - Bělotín
Poptáváme trubku, jakost S355J2G3
Dobrý den, poptáváme trubku průměr 216;1024/ průměr216;864 x 2110mm, mat S355J2G3. Děkuji předem za odpověď, velmi spěchá.
Sháním titanovou ocelovou tyč
Poptávám titanovou ocelovou tyč, průměr 12 označení grade 5
Poptávám nevyužité zásoby ložisek
Poptávám nadbytečné zásoby ložisek všech typů a druhů,vlastní odvoz,platba ihned