Sdružené služny dodávky elektrické energie pro Obec Postřelmov a jeho příspěvkové organizace
Předmětem veřejné zakázky je: -fyzická dodávka elektrické energie do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) s převzetím závazku odebrat elektrickou energii z elektrizační soustavy, -přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích ...
Poptávám dřevomateriál pro stavbu pergoly
Poptávám dřevomateriál pro stavbu pergoly. 2 x hranol 14x14x200cm 2 x hranol 14x14x300cm 2 x hranol 14x14x500cm 2 x hranol 12x12x500cm 8 x hranol 14x14x100cm na zavětrování, na koncích zaříznout pod úhlem 45 stupňů 6 x krov 8x14x600cm. Naceňte mi prosím hoblovanou i nehoblovanou variantu. Děkuji Kaisler
FTK – Plastové modulární systémy tvorby mola
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plastových modulárních systémů tvorby mola. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu, dodání návodu k použití v českém jazyce a záručních listů. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 Dokumentace.
Poptávám výrobce bavlněných popruhů
Hledám firmu, která by byla schopna vyrobit bavlněné popruhy dle návrhu v šířce 1,5cm, 2cm, 2,5cm a 3cm. Tyto všechny šířky v délce zhruba 200m. Popruhy jsou určeny ke kynologickym potřebám (vodítka, obojky...).
Zajištění dodávek zemního plynu na období 2018
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zemního plynu a sdružených služeb včetně zajištění distribuce zemního plynu a systémových služeb se zahájením plnění od 1. 1. 2018 do 31. 12. 2018, a to v předpokládaném rozsahu 5 690 MWh.
Poptávám řezivo
Poptávám cenovou nabídku řeziva js,bříza,javor.buk. KvalitaA,1 32mm-4m.
Zajištění dodávek elektrické energie na období 2018 a 2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektřiny a sdružených služeb včetně zajištění distribuce elektřiny a systémových služeb s předpokládaným zahájením plnění od 1. 1. 2018 od 31. 12. 2019.
Poptávám hutní materiál
Potřebuji zakoupit 12 bm ocelového profilu I 360. Prosím o nabídky
Dodávka drceného kameniva na zimní posyp vozovek 2017 - 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drceného kameniva na zimní posyp vozovek, frakce 4-8 v celkovém předpokládaném množství 42 000 t.
Dodávka průmyslové kamenné soli na zimní posyp vozovek 2017 - 2020
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky volně ložené průmyslové kamenné soli na zimní posyp komunikací Olomouckého kraje, včetně dodání do jednotlivých skladů zadavatele, a to do 24 hodin od obdržení e-mailové objednávky.
Poptávám střešní latě
Poptávám 25 ks střešních latí 50x30 4M.
Dodávka pohonných hmot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pohonných hmot - motorové nafty po dobu 4 let, kdy třetina dodávky je pro vlastní potřebu zadavatele, tedy k vykonávání pracovních činností dle předmětu podnikání a zbylá část pro zásobování vlastního zařízení na čerpání nafty určenému k prodeji veřejnosti.
Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Zábřeh a jeho příspěvkové organizace
Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Zábřeh a jeho příspěvkové organizace, formou postupného nákupu pro roky 2018, 2019 a 2020.
Poptávám bukové dřevo na topení
Poptávám bukové dřevo na topení.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám měkké i tvrdé palivové dřevo po 10m3 s dovozem do Hanušovic, Na Výsluní 396.
Dodávka sad polymerních materiálů pro vývoj nosného a kluzného povrchu
Předmětem výběrového řízení je dodávka tří sad polymerních materiálů pro vývoj nosného a kluzného povrchu pro realizaci vývojových činnosti materiálů a jejich vlastností pro plánované cílové aplikace.
Poptávám modřínové fošny
Poptávám cenovou nabídku na modřínové fošny v rozměru délka 4m šířka 21cm, tloušťka 5cm co nejmíň sukú a nesušené. Množství 1m3 cca 23-24ks.
Oprava tepelných rozvodů a systému regulace a řízení tepelného hospodářství PL Šternberk
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opravy objektových předávacích stanic v jednotlivých objektech Psychiatrické léčebny Šternberk, opravy potrubních rozvodů v jednotlivých objektech, celková oprava strojního vybavení objektu kotelny a celková oprava měření a regulace včetně silnoproudých rozvodů všech objektů
Modernizace a rekonstrukce rozvodů tepla ve výrobní hale společnosti PREST PŘEROV a.s.
Předmětem plnění zakázky je zhotovení stavby „Nadzemní plynovodní přípojka do montážní haly firmy PREST PŘEROV a.s.“ a „Rekonstrukce topení montážní haly firmy PREST PŘEROV a.s.“, jejichž předmětem je provedení nadzemní plynovodní přípojky z vnitropodnikových rozvodů PRECHEZA, a.s. v celkové délce 63,5 m a provedení stavebních úprav montážní haly ...
Diagnostika pro vyšetření krevního obrazu a výpůjčka hematologické linky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik a veškerého spotřebního materiálu, kontrolního materiálu a kalibračního materiálu pro vyšetření krevního obrazu a dalších rozšířených parametrů a současně zápůjčka hematologické linky, která je platná po dobu platnosti smlouvy o dodávkách diagnostik a spotřebního materiálu (včetně ...
Poptáváme materiál pro výztuhu pouzder na mobilní telefony
Hledáme výztuhový materiál vhodný pro výztuhu pouzder pro mobilní telefony. Požadavky - velmi pevná, tenká cca 0,5 mm, ideálně rovná.
Sdružené služby dodávky elektrické energie pro město Litovel a jeho příspěvkové organizace
Předmětem veřejné zakázky je: - fyzická dodávka elektrické energie do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) zákazníkovi (dále jen zadavatel) s převzetím závazku odebrat elektrickou energii z elektrizační soustavy, - přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní ...
Poptávám surové řezivo
Poptávám surové řezivo, desky délky cca 100 cm, š 8 - 12 cm, tl. 2 cm. Množství 16 m2. Prosím o sdělení zda je toto zboží k dispozici a jaká je přibližná cena. Předem děkuji. S pozdravem František Vyhlídal
Poptávám výrobu plastových organizérů na tuby
Poptávám výrobu plastových organizérů na tuby. Uzávěr tuby má průměr 28 mm. Jedná se nám o čirý plast nebo zbarvený do bíla. Něco podobného jako na přiložené fotce, ale ještě s pevnou zadní stranou a pouze jedno patro, asi 25-30 tub. Potřebovala bych cenovou kalkulaci na 500 ks a 100 ks.
Poptávám dřevěný odpad
Poptávám dřevěný odpad. Děkuji.