Poptáváme sadu stavebního lešení
Poptávám sadu stavebního lešení (cca100m2)
Poptáváme vnitřní hliněné příčky a hliněnou omítku
Poptáváme vnitřní hliněné příčky z hliněných nepálených cihel s hliněnou hladkou omítku. Dále poptáváme hladkou hliněnou omítku na vnitřní straně obvodových zdí, podklad je záklop dřevěné nosné konstrukce z OSB 18mm.
Poptávám fasádní barvu
Dobrý den, mám zájem o doporučení a následné nacenění fasádní barvy, plocha cca 180 m2. Zaujala mě nabídka od firmy Baumit, produkt Silikontop hrubost č.2 šedé odstíny. Při výběru preferuji trvanlivost nátěru (stálost barev) a omyvatelnost povrchu. Barva bude nanášena na nově zateplený dům, materiál fasádní polystyren. Jsem Váš stálý zákazník. ...
Dodávky plechů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek plechů pro zadavatele odpovídající jakostním parametrům, které jsou stanoveny v příloze č. 1, 2, 3 nebo 4 zadávací dokumentace, a to na základě požadavků zadavatele. Dodavatel je povinen zajistit pro zadavatele dodávku plechů splňujících vysoké kvalitativní nároky a rovněž specifické technické ...
Poptávám drátěný čisticí kotouč na brusku
Poptávám drátěný ( čistící ) kotouč rozměry : průměr hřídele( otvor k nasazení ) 31-32 x vnější průměr kotouče 250 až 300, šířka kotouče 40 až 50 mm. K nasazení na stolní brusku.
Poptávám výrobu ocelových háčků
Poptávám výrobu háčků s oceli třídy 11, tažené za studena, průměr 6 mm, bez povrchové úpravy. Odebírané množství po 10 000 ks.
Poptávám dodavatele přírub
Hledáme dodávatela přírub. Ploché a krkové vyrobené v Číne.
Zajištění dodávek tepla pro SŠZe Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tepla o sjednaných hodnotách ze zařízení uchazeče do zařízení zadavatele. Podmínky pro dodávky tepla se vztahují i na dodávku teplé vody (TV), není-li ujednáno jinak.
Poptávám dřevěné obkladové palubky
Poptávám dřevěné obkladové palubky na venkovní použití.
Poptávám retinol pro kosmetické účely
poptávám pro našeho klienta čistý retinol pro kosmetické účely -
Centrální dodávka silové elektrické energie pro obec Libina, její příspěvkové organizace a právnické
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je výběr dodavatele elektrické energie pro centrálního zadavatele, jeho příspěvkové organizace a právnické osoby, v nichž má obec 100 % podíl, tzn. fyzická dodávka elektrické energie do odběrných míst centrálního zadavatele a jednotlivých pověřujících zadavatelů
Poptávám 20 ks výpalků z plechu
Poptávám 20 ks výpalků z plechu tlustého 45,jakosti 14260,rozměru 45x90x130.Je možno i plech 50 téže jakosti,rozměr tedy 50x90x130.Prosím nabídněte cenu i s dopravou a termín dodání. Děkuji.
Poptávám nerezový tabulový plech
Poptávám nerez plech matný 93 tabulí tl.0,8 mm
Poptáváme vanu pro autoservis
Poptáváme vanu o velikosti š. 2,3 m, d. 4 m a h. 0-0,3 m, do které bude stékat voda při mytí motoru a podvozku aut. materiál - plast, nerez nebo pozink.
Poptávám nerezovou kulatinu
Poptávám nerezovou kulatinu průměr 40 v jakosti S S304L (náhrada 1.4307) 18 bm termín dodání 9.2.2011
Poptávám palubky
Popávám palubky v délce 2 metrů,sdělte mi prosím v jakých celkových rozměrech tyto palubky nabízete a v jaké cenové relaci.
Poptáváme vzorník
Prajem prijemny dobry den, Firma Odeva Lipany ma zaujem o zabezpecenie farebnice COLOR GUIDE Pantone TEXTIL (PAPIEROVA) ciar.kod 9 ...
Dodávka motorové nafty
Průběžné dodávky motorové nafty v kvalitě dle ČSN EN 590 v celkovém množství cca 900 000 litrů, včetně dopravy do místa plnění.
Zásobování obcí Potštátska napojením na SV Hranice
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit kvalitní pitnou vodu se systému Sm Vak Ostrava a.s. Ostravského oblastního vodovodu přes systém Skupinovéo vodovodu Hranice do lokalit, kde nelze zajistit kvalitní pitnou vodu z místních zdrojů. Bližší specifikace je uvedena v bodě 4 zadávací dokumentace.
Poptávám dodavatele tvrdého dřeva
Poptávám tvrdé dřevo ke zpracování (buk, dub) větší množství 500m3, rozhoduje cena, děkujeme za nabídky.
Rozšíření odděleného sběru BRKO v Olomouci - nákup sběrných nádob
Předmětem plnění je dodávka sběrných nádob na bioodpad v celkovém počtu 4 800 ks dle technických parametrů uvedených v technických podmínkách zadávací dokumentace. Součástí plnění je dodávka sady samolepek v celkovém počtu 4 800 ks. Sada se skládá z 1 ks o rozměrech 210 x 297 mm (formát A4) a z 1 ks o rozměrech 210 x 98 mm.
Poptávám elektroinstalační kabel
Sháním elektroinstalační kabel pro rozvod 220V v husích krcích a omítce v novostavbě rodinného domu.
Centrální dodávka elektrické energie a zemního plynu
Předmětem plnění veřejné zakázky je centrální dodávka elektrické energie a zemního plynu pro zadavatele za níže uvedených podmínek v režimu smlouvy o sdružených službách dodávek elektřiny a smlouvy o sdružených službách dodávek zemního plynu dle příslušných ustanovení zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v ...
Dodávky pohonných hmot (rámcová smlouva)
Cílem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním účastníkem za účelem zabezpečení pravidelných dodávek pohonných hmot s označením Nafta motorová tř. 2 pro celoroční použití odpovídající jakostním parametrům ČSN EN 590, třída 2, STANAG 7090 v období od podpisu smlouvy po dobu 24 následujících kalendářních měsíců podle ...
Poptávám nátěrové hmoty
Poptávám dvousložkovou barvu:RAL9001glzd ZS09-9001 COKE-135 Sdělte prosím dostupnost a cenu.