Poptávám nátrubek navařovací s šestihranem
Poptávám navařovací nátrubek s šestihranem 100HEXR38945-7
Poptáváme dodavatele energetické štěpky
Poptáváme pro našeho klienta tisíce tun ročně hnědé energetické štěpky. Upřednostňujeme pravidelné dodávky.Nabídky zasílejte e-mailem.
Dodávky tryskacích materiálů II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tryskacích materiálu, v rozsahu a v provedení podle specifikace obsažené v příloze č. 2 - technická specifikace a ceník – příloha č. 1 návrhu rámcové smlouvy. Závazný návrh rámcové smlouvy je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace.
Dodávky ploché oceli
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky ploché oceli odpovídající technickým a kvalitativním požadavkům zadavatele, blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Dynamický nákupní systém dodávek zemního plynu pro město Fulnek - na rok 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky bude fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst Zadavatele dodavatelem, s převzetím závazku Zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy, včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele.
Dynamický nákupní systém dodávek elektrické energie pro město Fulnek - na rok 2014
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst zadavatele oprávněnému zákazníkovi s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele.
Barvy pro vojenská vozidla TATRA dle ČOS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka barev pro vojenská vozidla TATRA dle ČOS, jehož bližší technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 návrhu rámcové smlouvy (Technická specifikace a ceník).
Dodávky motorové nafty NATO CODE F-54
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky motorové nafty NATO CODE F-54 dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky palet, hranolů a dalších dřevěných výrobků sloužící k manipulaci (dynamický nákupní systém)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky palet, hranolů a dalších dřevěných výrobků sloužící k manipulaci.
Poptáváme nerezové svitky
Poptáváme materiál 210 x 1,5 - svitek nerezový 1.4512 , min 6 tun - tolerance šíře: -0,5+0mm - pokud není uvedeno jinak!- max hmotnost svitků na paletě 1,9t - vnitřní prům. 508mm - max vnější prům. 1200mm.
Realizace projektu EPC v objektech města Kopřivnice
Veřejná zakázka se týká realizace energeticky úsporných opatření ve 14 objektech města Kopřivnice metodou EPC. Investice do dodavatelem navržených a realizovaných energeticky úsporných opatření bude zadavatelem splácena po dobu smluvního vztahu z investicí dosažených a dodavatelem garantovaných úspor nákladů na paliva a energii, případně z úspor ...
Dodávky palet, hranolů a dalších dřevěných výrobků sloužící k manipulaci - 2.výzva
Předmětem zakázky jsou dodávky palet, hranolů a dalších dřevěných výrobků sloužící k manipulaci
Dodávky tepla z jiných zdrojů pro Oderskou městskou společnost
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka tepla do odběrného místa zadavatele na adrese Nádražní 670, Odry.
Dodávky palet, hranolů a dalších dřevěných výrobků sloužící k manipulaci (dynamický nákupní systém)
Dodávky palet, hranolů a dalších dřevěných výrobků sloužící k manipulaci (dynamický nákupní systém)
Poptávám potahovou látku pro střechu vozidla
Poptávám černou látku na střechu kabrioletu.
Dodávky ložisek (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky ložisek.
Dodávky profilů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky profilů.
Dodávky plechů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tenkých plechů; tlustých plechů; plechů Linde; speciálních plechů; Hardox, Weldox, Domex;plechů Secure; plechů ze slitin hliníku a plechů nerezových.
Poptáváme pororošty
Poptáváme dodávku 4 ks pororoštů o rozměru 400/2000 mm výšky 30 mm, žárově zinkované, kryt na odtokové drážky vc garáži pro osobní automobily.
Poptávám kamenivo
Poptávám kamenivo na stavbu suchých opěrných zídek. Velikost okolo 200/600, možno i větší. Množství cca 1-2 tatry s návěsem, po dohodě i více. Termín do konce léta. Lokalita dovozu http://www.mapy.cz/s/4zrC Petřvald u Nového Jičína, 3km od Letiště Ostrava-Mošnov. Prosím uveďte cenu zvlášť za kámen i dopravu. Popř. dopravu mohu ...
Dynamický nákupní systém zemního plynu pro město Fulnek
Předmětem veřejné zakázky v DNS je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst zadavatele oprávněnému zákazníkovi (dále jen „zadavatel“) s převzetím závazku odebrat zemní plyn z plynáren.
Dynamický nákupní systém dodávek elektrické energie pro město Fulnek
Předmětem veřejné zakázky v DNS je fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst zadavatele oprávněnému zákazníkovi (dále jen „zadavatel“) s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku.
Poptávám líh
Poptávám 90% líh. Kde se dá koupit a za jakou cenu?
Poptávám základní potah na houpačku Delux
Poptávám základni potah na houpačku Delux.
Poptávám výrobu plechových beden
Poptávám výrobu plechových beden (viz obrázek). Použitý materiál: nejlépe pozink (nabídněte). Bedny budou sloužit pro přepravu nářadí na stavby. Předpokládaný počet ks je 5-10. Prosím pouze emailová komunikace(info@izotrade.cz). Děkuji