Poptávám celtovinu a technické tkaniny
Hledám dodavatele celtoviny nebo podobné tkaniny
Poptávám  nadnormativní zásoby ložisek
Poptávám nepotřebné, staré zásoby ložisek. Ložiska mohou být různých druhů i značek. Platba hotově při odběru.
Poptávám odkup nadnormativních zásob ložisek
Vykoupím větší množství nepoužitých, nepotřebných, nadnormativních zásob ložisek, různých typů i značek. Platba v hotovosti.
Poptávám transformátor
Prosím o sdělení ceny a dodavatele transformátoru TR802, na šasi 11AK37-11. Jedná se o transformátor s nečitelným označením v pulzním síťovém zdroji televizního přijímače. Děkuji.
Poptávám mramorové desky
Poptávám mramorové, travertinové desky (ne kachličky atd.) V příštím roce chci rekonstruovat celý byt a zvažuji mít koupelnu v přirodním kamenu. Podmínkou je, že nechci mít rozměry klasické kachličky. Chci kamenné tabule v upravě vhodné do koupelny.. Nebraním se materiálu jako je mramor, travertin nebo žula. Případný odběr podle Vašich rozměrů ...
Poptáváme ložiska
Poptáváme nepotřebné zásoby ložisek (jakékoliv množství) - platba hotově při odběru.
Poptávám dřevěné rohové lišty
Poptávám lišty rohové dřevěné borovice 4,5*4,5cm a 4* 4cm,v délce 2m.
Poptáváme smrkové paletové řezivo
Poptáváme smrkové paletové řezivo. Množství: kamionové odběry Třída A KD 16% -,,- 22 x 120 x 4000 -,,- 98 x 98 x 4000 Třída A KD 16% 22 x 100 x 4000 Třída B KD 16% 22 x 100 x 4000 Třída C KD 16% 22 x 100 x 4000 ...
Poptávám dřevěné brikety
Dřevěné brikety do krbových kamen, nejlevnější cena, potřebuji 2-3 palety Moravskoslezký kraj, okres Frýdek Místek. Místo Kunčice p. Ondřejníkem.
Poptávám žulový obklad, 30 m2
Žulový obklad o rozměrech cca 10x20 - 20x30 cm, tl.2-3 cm, jedna strana řezaná, druhá štípaná, barva pepř a sůl (např. šedá mrákotínská a pod.), celkem 30 m2.
Poptáváme betonové svahovky
Poptávám betonové svahovky, šedé nebo okrové můžou být i žluté 100 kusů.
Poptáváme vybavení dětského hřiště
Dobrý den, budujeme dětské hřiště se štěrkovou dopadovou plochou o rozloze cca 70 m2 lemovaného betonovým obrubníkem - viz příloha, do kterého bychom chtěli umístit hrací prvek obsahující minimálně domeček, skluzavku (jako např. vzor Lumpík III). Rozměr a velikost hracího prvku musí být takový, aby byl dodržen bezpečný prostor dopadu dle platné ...
Poptáváme dodávky plechu
Poptávám plech na střechu
Poptávám kulatinu
Kulatina ve výřezech 3-6 m dub prům. 40+ kvalita 2 , cena od 5-6 tis.kč,mnořství min.20m2 - jasan.30+ a vice,jádro 1/3 nevadí světlé,kvalita A,cena 2-2,8 tis.kč -javor 30+,bez jádra,kroužky do 50mm povoleny,kvalita 2+A,cena od 2,8-3,5 tis.kč -třešeň 30+,s oddenky,,cena od ...
Poptáváme palivovou kulatinu
Poptáváme tvrdou palivovou kulatinu, dub, určenou k dalšímu zpracování. V případě zájmu prosíme o udání minimálních objemů k odběru a ceny bez dopravy a s dopravou.
Poptávám dodavatele palivového dříví
poptávám dodavatele pro dřevo na topení kulatina dub a požaduji, aby mě Váš nejlepší dodavatel (vlastník lesa) kontaktoval a ZDARMA mi poskytnul nabídku na tento sortiment .Při zajímavých cenách mohlo by jít až o dlouhodobější odběry.
Sháním kovový trakař
Sháním kovový trakař, k přepravě palivového dřeva a stavebního materiálu
Poptávám dodávku 80 ks desek
Prosil bych o zpracování cenové nabídky.Místo dodávky Lučina u Frýdku Místku,čili nejlépe blízké okolí.Odvoz si zajistím. 80 m desek o síle 1.8 až 2 cm.Ideální 5 a 6 m kusy.Důležitá je výška,a to aby byla všude stejná 30 cm,z jednoho kusu..Je to za ůčelem bednění věnce. Odběr březen nebo začátek dubna. Děkuji za nabídku.S pozdravem Jan Struhala.
Sháním VO s přípravky na ničení hlodavců
Poptávám firmy, které se zabývají velkoobchodem, či distribucí jedu na hlodavce (myši a krysy).
Poptávám odstřižky plechu
Poptávám odstřižky plechu (možno i celé tabule) převážně tř.11, tl 1-6mm o min. rozměrech 70x400mm, nebo trojúhelníkový tvar min délky strany 250mm.
Poptáváme kolejnice, 96 m
Poptávám 96m kolejnic JKL 55 - 12000 (8ks), termín 01/2008.
Sháním svařovanou síť  do potěrů SITAP
Sháním svařovanou síť do potěrů SITAP prům. drátu 2 mm, oka 50 x 50 mm. Cenu potřebuji pro nacenění stavebního rozpočtu. Jedná se o 176,29 m2. Děkuji
Poptávám nepotřebné zásoby ložisek
Poptávám nepotřebné zásoby ložisek v ČR i zahraničí. Jakékoli větší množství. Ložiska mohou být jakékoli značky ( ZKL, SKF, FAG, MGM, URB, INA a další ), typu i data výroby. Vlastní doprava. Možnost platby v hotovosti.
Poptáváme dodávku monoetylenglykolu
Hladame dod. monoetylenglykolu na vyrobu kondenzatorov specifikacia - na poziadanie rocny odber 1200L
Poptávám zhotovení vodovodní přípojky k RD
Hledám firmu, která zhotoví vodovodní přípojku pro RD v Brušperku, včetně výkopových prací. Vodovodní přípojka o délce 48,3 m. Termín dodání říjen 2008.