Poptávám kruhové potrubí k digestoři
Dobrý den, máte prosím kruhové potrubí o průměru cca 120 - 125 mm flexibilní? Potřebuji k digestoři. Nejlépe z alu - výstup z digestoře je 120 mm a odvod do komínu je 100 mm. Děkuji za odpověď
Generální oprava turbogenerátorů TG4, TG1, TG3
Kompletní dílo, tj. dodávka "na klíč" zahrnujíce inženýring, kompletační činnost, výrobu, obstarání, dopravu, demontáž, montáž, izolace, nátěry, účast na koordinační činnosti objednatele, dokumentaci, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a certifikace, provedení komplexních zkoušek, uvedení do provozu a poskytnutí záruk.
Poptávám cenovou nabídku na OSB desky
Prosím o cenovou nabídku na OSB desky-tl.18mm,celkem 170m2 s perodrážkou. Děkuji.
Dodávka zemního plynu pro město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace pro rok 2014 a 2015
Dodávka zemního plynu pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Městem Aš (tj. celkem cca 31 odběrných míst o spotřebě cca 5555 MWh/rok)
Dodávka elektrické energie pro město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace pro rok 2014 a 2015
Dodávka elektrické energie pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Městem Aš (tj. celkem cca 113 odběrných míst o spotřebě cca 2082 MWh/rok)
Poptávám montovaný dům
Montovaný domek, 2+1,do 600tisíc.
Dodávka kapalného medicinálního kyslíku pro KKN a.s. - nemocnici v Karlových Varech
Předmětem zakázky je uzavření smlouvy s jedním uchazečem na opakované dodávky kapalného medicinálního kyslíku v tekutém stavu v nemocnici Karlovy Vary v rozsahu specifikovaném v zadávací dokumentaci. Předpokládaná roční spotřeba medicinálního kyslíku je cca 230 000kg.
Poptávám lisované hranoly na palety
Vykoupím euro palety neznačené, cena dohodou. Dále poptávám lisované hranoly na palety. Děkuji za nabídky
Poptávám hutní materiál
Poptávám jekly 4x4x3 580 m.
Poptávám palety
Poptáváme dodavatele dřevních pelet. Peleta světlá, 6 mm, certifikáty kvality. Množství cca 700 tun měsíčně. Balení 15 kg sáčky na paletách. Cenu uvádějte i s DPH a dopravou do Prahy. V případě příznivé ceny odebereme ihned vzorkový kamion. Platba okamžitě po dodání a kontrole.
Hledáme dodavatele kovových kabelových bubnů
Dobrý den rádi bychom našli dodavatele kovových kabelových bubnů o velikosti 1000 a 1200mm průměru v rámci Evropy. Již spolupracujeme se společností Kabelové bubny a bedny (KBB) Odebíráme cca 30 bubnů 1000mm a 20 bubnů 1200mm měsičně.
Poptáváme barevné kovy
Poptáváme nákup: wolframu,titanu,niklu
Dodávka elektrické energie pro město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace pro rok 2013
Dodávka elektrické energie pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Městem Aš (tj. celkem cca 113 odběrných míst o spotřebě cca 2082 MWh/rok)
Dodávka zemního plynu pro město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace pro rok 2013
Dodávka zemního plynu pro Město Aš a jím zřizované příspěvkové organizace, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Městem Aš (tj. celkem cca 31 odběrných míst o spotřebě cca 5555 MWh/rok)
Dodávka velmi jemně mletého vápence
Jedná se o dodávky vápence do teplárny ve Vřesové pro odsiřovací proces kouřových plynů mokrou vápencovou vypírkou.
Karlovy Vary – centralizovaný nákup zemního plynu
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) zákazníkovi (dále jen zadavatel) s převzetím závazku odebrat zemní plyn z distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v ...
Energie 2013
Fyzická dodávka silové elektřiny v předpokládaném množství s převzetím závazku odebrat elektřiny z elektrizační soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona č. 458/2000 Sb. a ve smyslu vyhlášky ERÚ č. 541/2005 Sb. v platném znění.
Poptávám speciální lepidla
Pro výrobu protipovodňových vaků a válců, hledám dodavatele speciálních lepidel. Lepidlo bude muset vydržet tlak 1,5 - 2 bar a velkou zátěž v tahu. Dále lepidlo bude muset vydržet vlhké prostředí při uložení v zemi, případně přímo pobyt ve vodě. Lepený materiál: pryž, pryžotextil
Poptávám výrobce válců a vaků k protipovodňových zařízením
Poptávám výrobce vodotěsných a vzduchotěsných válců a vaků pro protipovodňová zařízení, viz: http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1731258&lan=cs A http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1731259&lan=cs Spolupráce dlouhodobá, platba v hotovosti při převzetí. Podmínkou spolupráce je zapůjčení ...
Vyvedení tepla z bloku 6 do Sokolova
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž a provozní ověření kompletního systému pro vyvedení tepla z přihřáté páry bloku 6 a z 8. odběru TG6 přes redukční a chladící stanice v lokalitě Tisová, včetně provedení úprav na stávajícím zařízení včetně nastavení a seřízení systému.
Poskytování energetických služeb metodou EPC v objektech Karlovarského kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování energetických služeb zaručujících výsledek (úspory provozních nákladů souvisejících s užitím energie – dále jen „služby“) v objektech ve vlastnictví Karlovarského kraje. Součástí plnění veřejné zakázky bude předložení návrhu energeticky úsporných opatření a jejich následná realizace, a to na náklady ...
Poptávám ocelové plechy
poptávám ocelové plechy od 1mm-20mm 11373.1,11523.1 1500x3000mm nerezové 0,5mm-15mm 1.4301 1500x3000mm al do 8mm 1000x2000mm material nejlépe z indických hutí nebo podobně cenově orintované.
Poptávám olej do soustruhu
Dobrý den. Chtěl bych koupit řeznou emulzi, nebo řezný olej do soustruhu. Máte v nabídce také něco takového? Děkuji. Vrtílek
Poptávám zvon
Poptávám domovní zvon o max. výšce 30cm,litý ze zvonoviny včetně el.pohonu lineárním motorem. Děkuji
Dodávky elektrické energie a zemního plynu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnout sektorovému zadavateli sdružené dodávky elektřiny a zemního plynu.