Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám výrobu kovových podnoží, držáků PC, ohýbaných perforovaných polic. Vše v komaxitu RAL 9006. Prosím o zaslání cenové nabídky dle bližší specifikace a počtu kusů na výkresech v příloze. Nabídky posílejte do 29.2. .2012 Termín realizace: březen 2012 Místo dodání: Ostrava Polanka
Poptávám povrchovou úpravu pozinkováním
Poptávám galvanické pozinkování tažného zařízení, jen tažnou fajfku. Váha cca do 3 kg.
Poptávám výrobu a dodání kovové podnože
Poptávám výrobu a dodání kovové podnože (svařence) dle výkresu v příloze. Povrchová úprava RAL9006 perlička, na nohy plastové kluzáky a v horní části vrtány otvory. rozměr: 890x670x325 počet: 170ks termín dodání: od 15 ledna 2012
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám výrobu "Držáku berlí". Dvou háků v komaxitu RAL9006, ve dvou velikostech dle nákresu v příloze. Háky budou kotveny do boku DTDL skříňky. V počtu 153 párů háků. Nabídky prosím zasílat do 2.11. 12h.
Poptávám opravu zavíracího systému dveří
Hleám opraváře brano systému na venkovní dvéře v panelovém domě. Místo: Ostrava-Přívoz, Špálova 27. Děkuji V. Oborná,
Poptávám kovové schodiště
Poptávám kovové schodiště, schody, Moravskoslezský kraj.
Poptáváme dodávku ocelového potrubí
Prosím o cenovou nabídku na dodání ocelového potrubí DN 219x6,3 220 m a DN 324x8 40m
Poptávám lamelové zakrytí bazénu
Poptávám lamelové zakrytí bazénu 5x3m s ručním navíjení na 3metrové straně vč. dopravy do Ostravy
Dodávka obráběcího centra pro SE-MI service a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na komplexní dodávku s názvem „Dodávka obráběcího centra pro SE-MI service a.s.“ v rozsahu a podle SPECIFIKACE PŘEDMĚTU KOUPĚ. Podrobné informace jsou obsahem zadávací dokumentace.
Poptávám CNC obrábění přírub
Pro nadnárodní dynamicky rostoucí společnost hledám dodavatele CNC obrábění nerezových přírub s průměrem od 23 do 65 mm, 75 různých typů s celkovým ročním množstvím 175.000 ks, dodávky na Slovensko. Materiál musí být certifikován EC 97/23.
Poptávám rotační frézu
Dobrý den,potávám u Vás možnost dodání rotační frézy coromant s kuželovým čelem,špičatý kužel délka 80mm (nevím zda tyto frézy nemají u Vás č.ozn.8351606-3) děkuji s pozdravem Rošková T.
Poptávám otryskání potrubí
Poptávám otryskání ocelového potrubí. Lokalita Ostrava, Valašské Meziříčí.
Poptávám eloxovaný plech
Poptavám cenovou nabídku na 10ks tabuli ELOXOVANÉHO plechu. Rozměr: 1000x2000x2
Poptáváme dodavatele dveří, vrat, brán
Hledáme dodavatele a výrobce: - dveře - vrata, brány (všechny možné druhy). Prosím o zaslání obchodních podmínek, nakupních cen, dopravy, ...
Poptávám úpravu kovových noh u stolu
Potřebuji přesně zkrátit kulaté (uvnitř duté) kovové nohy od stolu, tloušťka stěny materiálu je asi 2-3 mm. Celkem 4 kusy. Platí jen pro Ostravu.
Poptáváme výstavbu plotu vč. vrat
Sháním firmu k výstavbě plotu na klíč délky 23 m z plot.systému KWR včetně brány, vrat, jednotky pro HUP a elektro, místo realizace Velká Polom okres Opava, termín realizace půlka zaří 2007.
Poptáváme kovové ohebné držáky
Poptáváme dodavatele kovového ohebného držáku /svítilny/ . Po ohnutí / napolohování / musí držet tvar a polohu. Pravidelný odběr.
Poptáváme dokončení kovové mříže nástřikem
Poptávám dokončení kovové mříže kovovým nástřikem nebo úpravou, aby to bylo jako bronz. Děkuji.