Žďár nad Sázavou – Rekonstrukce ulic V Lískách, Na Úvoze a K Přehradě
Předmětem veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce stávajícího vodovodu a kanalizace na ulici V Lískách, Na Úvoze a K Přehradě ve Žďáře nad Sázavou, včetně odstranění stávající stavby garáže na trase kanalizace, novostavby garáže a oprav povrchů a dále oprava zbývajících povrchů těchto ulic, které nebudou dotčeny a opraveny při rekonstrukci ...
Rekonstrukce multifunkčního hřiště pro obec Chlumětín I. etapa
Rekonstrukce a rozšíření části multifunkčního plochy umístěné v kulturně-sportovním areálu. Plnění spočívá ve výstavbě asfaltové plochy, dětského dopravního hřiště, volejbalového hřiště, plochy s hracími prvky pro děti a ve s tím souvisejících činnostech a plněních.
II/353 Nové Veselí - obchvat, PD
Veřejná zakázka je veřejnou zakázkou na služby. Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro akci II/353 Nové Veselí - obchvat.
Revitalizace ZŠ Tišnovská 115, Velká Bíteš
Projekt je rozdělen na dvě části - stavby 1 – zateplení a stavby 2 - odborné učebny a bezbariérovost z důvodu různých poskytovatelů dotace. Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby (obě části) v rozsahu a podle PROJEKTU, POVOLENÍ a SMLOUVY.
Tažený pokladač emulzních nátěrů pro Cestmistrovství Bystřice nad Pernštejnem
Dodávka 1 kusu pokladače emulzních nátěrů a 1 kusu cisternové nástavby s nádrží na emulzi, montáž nástavby na vozidlo, zaškolení obsluhy a další služby spojené s dodávkou a záručním servisem.
Obnova poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou
Předmětem jsou stavební práce spočívající v obnově fasád a systému dešťových svodů a odvodnění a v restaurátorské obnově oken a okenních výplní včetně dalších projektovou dokumentací předepsaných restaurátorských činností, vše na objektu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou.
Poptávám plastová okna a vchodové dveře
Poptávám plastová okna a dveře, prosím o cenovou nabídku na okna 1.15m x 1.15m 3ks, 3 m x 1.15m 1ks. Vchodové dveře dvoukřídlé 1.30m x 2m.
Inženýrské sítě na Babinci – 2. etapa
Předmětem zakázky je vybudování 2. etapy inženýrských sítí v lokalitě na Babinci ve Velké Bíteši. Jedná se o vybudování komunikace, veřejného osvětlení, slaboproudých rozvodů, plynovodu, dešťové kanalizace a přípojky vody, kanalizací a plynu, splaškové kanalizace a vodovodu.
Rekonstrukce ulic Kavánova a Mánesova, VO Novoměstská
Předmětem veřejné zakázky je celková rekonstrukce stávajících ulic Kavánova a Mánesova, rekonstrukce navazujících středových chodníků a bočních ulic Rabasova a Kubínova a nové veřejné osvětlení v celém řešeném prostoru. Předmětem veřejné zakázky je dále rozšíření veřejného osvětlení v ul. Novoměstská. Dále viz zadávací dokumentace.
Poptávám dřevěné hranoly
Poptávám cenovou nabídku na dřevěné hranoly, rozměr 10x10x60 k venkovnímu použití. Jde o částečně zapuštěnou zahradní zábranu.
V 00195 – Přemístění skladu surovin a výrobků v areálu společnosti VIKTOR trade, s.r.o.
Předmětem této zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek spojených se stavebními pracemi souvisejícími s projektem zadavatele s názvem „Přemístění skladu surovin a výrobků v areálu společnosti VIKTOR trade, s.r.o.“, kterým jsou práce podle projektové dokumentace vypracované Ing. arch. Františkem Brychtou se sídlem Palackého nám. ...
I/37 Žďár nad Sázavou - Ostrov n.O.
Kompletní oprava mostu a vozovky podle výsledků diagnostického průzkumu - vesměs frézování 110 mm, sanace podkladu, pokládka ACL 70 mm, SMA 40 mm, v průtahu Vatína a Sazomína recyklace za studena, úprava krajnic a odvodnění, VDZ - dle zpracované PD. Špatný stavebně-technický stav vozovky - četné poruchy krytu, trhliny, výtluky-vysprávky, místní ...
Školicí středisko společnosti Stavby Kapitán, s.r.o.
Předmětem plnění jsou stavební práce v rámci projektu Školicí středisko společnosti Stavby Kapitán, s.r.o. Podrobně pospáno v projektové dokumentaci, která je jako součást zadávací dokumentace uveřejněna na profilu zadavatele po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek.
II/602 Velké Meziříčí, most ev. č. 602 - 028
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení stavby „II/602 Velké Meziříčí, most ev. č. 602 - 028“, která spočívá v provedení rekonstrukce mostu ev. č. 602 – 028.
Poptávám parapety
Poptávám cenovou nabídku na parapety venkovní, rozměr 210mm x 1500mm 2ks, avětlý bronz + 2 páry bočních krytek a k tomu i vnitřní plastový parapet 250mm x 1500mm 2ks, bílý + 2ks oboustrané koncovky - GLOBAL - bílá. Děkuji.
Poptávám výstavbu betonového plotu
Poptávám výstavbu betonového plotu. Výška 2metry,délka cca 60metrů,jednostranný dekor,barva písková. Prosím cenové nabídky.
Poptávám materiál na výstavbu betonového plotu
Poptávám materiál na výstavbu betonového plotu, výška 2metry, délka cca 60metrů, jednostranný dekor,barva písková. Děkuji.
Poptávám montáž střešních oken
Poptávám 3 střešní okna Fakro rozměr 80cm x 120cm,včetně montáže. Děkuji za odpověd Tvarůžek.
Poptávám plastová okna
Poptávám cenovou nabídku na plastová okna. Barva hnědá, šířka 2100 x výška1300. Děkuji za odpověď Bartonová.
Nemocnice Nové Město na Moravě - pavilon dětského oddělení
Předmět veřejné zakázky sestává z demolice stávající budovy dětského oddělení a novostavby pavilonu dětského oddělení.
Rekonstrukce úpravny vody Bohdalec
Předmět veřejné zakázky je dodávka a montáž technologie pro úpravnu vody, obnova stávající technologie a související stavební úpravy v objektu úpravny vody v Bohdalci.
Poptávám revizi kolte na tuhá paliva
Poptávám revizi kotle VIGAS 25.
Realizace nástavby budovy administrativy
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací v souvislosti s nástavbou budovy administrativy, viz. zadávací dokumentace.
I/37 Sklené nad Oslavou obchvat
Předmětem zakázky je přeložka silnice I/37 mimo obec Sklené nad Oslavou. Navržený obchvat odstraní jednak jednu z dopravních závad na trase silnice I/37, která spojuje Pardubický kraj s dálnicí D1, a jednak odkloní silniční tranzitní dopravu z centra obce, kde zatěžuje životní prostředí. Návrhová kategorie silnice I/37 je S 9,5/80 a celková ...
Bobrůvka (Loučka), ř. km 48,130 - 49,237, Radešínská Svratka, oprava opevnění
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, zejména vykácení 123 ks stromů, provedení následné náhradní výsadby, odstranění 367 ks stávajících pařezů včetně následného zasypání zeminou. Dále bude provedena pata z lomového kamene, stávající poškozené opevnění z lomového kamene bude rozebráno a bude provedena dlažba z lomového kamene na sucho do ...