Poptávám sklolaminátový bazén
Sklolaminátový bazén o rozměru cca 7x3,5m
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Pšovlky včetně rekonstrukce přídělů
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu pozemkových úprav v k.ú. Pšovlky včetně nezbytných geodetických prací. Návrh pozemkových úprav bude zpracován tak, aby sloužil jako podklad pro rozhodnutí pozemkového úřadu o schválení návrhu a rozhodnutí o výměně vlastnických práv. Součástí zpracovaného návrhu je rekonstrukce přídělů.
Poptáváme sekční vrata
Prosím o cenovou nabítku sekční vrata na 2 dálková ovladání rozměr je 3000x2250 a v barvě tmavý dub. Děkuji moc.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Panoší Újezd, okres Rakovník
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú.Panoší Újezd včetně nezbytných geodetických prací.Návrh pozemkových úprav bude zpracován tak, aby sloužil jako podklad pro rozhodnutí pozemkového úřadu o schválení návrhu a rozhodnutí o výměně vlastnických práv.
Poptávám bojler, 100 litrů objem
poptávám 100l bojler -nabidněte
Kanalizace a ČOV Šanov
Veřejná zakázka s názvem „Kanalizace a ČOV Šanov“ kompletní odkanalizování obce Šanov se 481 obyvatel a infrastrukturou ZŠ , pohostinství , obchod , výstavbou nové splaškové kanalizace a ČOV pro 500 EO s dočištěním v mikrosíťovém bubnovém sítu.Doporučené ČOV 2x250 EO s úpravou areálu ČOV , zpevněnbými plochami , výstavbou oplocení objektu ČOV a ...
Poptávám uhlíky do brusky
Poptávám uhlíky do brusky.
Poptáváme okna vč. montáže
Jedná se o 8oken 1500x1500 dvoukřídlá tmavě hnědá,osazená sítkami proti hmyzu.Demontáž a likvidace st. oken vlastní.Udvou oken žaluzie.Vnitřní parapety 1500x180...8kusů. Prosím cenové nabídky.
Poptávám okenní sítě proti hmyzu
Dobrý den, měla bych zájem o okenní sítě proti hmyzu do stávajících bílých plastových oken o rozměru 60 cm (š) x 100 cm (v). Jednalo by se asi o 6 ks. Zašlete mi prosím vaši cenovou nabídku na uvedený e-mail. Za kladné vyřízení mé žádosti Vám předem děkuji.
Poptávám hydraulické čerpadlo k nakladači
Poptávám hydraulické čerpadlo na nakladač UNHZ 500 hřídel 25 mm.8pero.Množství oleje cca40 l /min.Máte li toto čerpadlo skladem sdělte mi prosím podr.informace,cenu a termín dodání.
Poptávám rozvaděč na traktor
Prosím, sdělte mi kolik stojí pětidílný rozvaděč činný oběma směry na traktor ovládaný mechanicky dálkově lanky a elektricky12V pojistný ventil mít nemusí.Okruh je již jištěn.Děkuji za zprávu.
Poptáváme osvětlení, LED svítidla
Dobrý den, poptávám led diodové pouliční osvětlení vysokovýkonné LED, dále pak zdroje LED E27, E40.Podhledové svítidla led 600x600 a jiné tunelové osvětlení LED. Rozhodující je poměr přikon-výkon v závislosti na lumineh (luxech). Dále pak cena. Za vaše nabídky předem děkuji.
Poptávám dřevní hmotu
Poptávám jakoukoliv dřevní hmotu určenou na výrobu palivového dřeva, preferuji pravidelnější odběry cca 40m3 měsíčně.
Poptáváme opravárenskou závitovou vložku
Poptáváme náhradní díl - opravárenská závitová vložka. Vnitřní průměr závitu je 27 mm x 1,5 mm.
Poptávám dřevěný materiál k výrobě plotu
Poptáváme materiál na výrobu dřevěného plotu:dřevěné masivní sloupky,plotovky či plaňky atd.
Poptávám střešní krytinu
Poptávám střešní krytinu: betonové tašky tmavohnědé barvy, pro jednoduchou sedlovou střechu o rozloze 385m2, délka krokve 6m,délka střechy 32,5m.
Poptáváme ocelové dveře
Poptávám ocelové dveře 90/197 otvíravé, vlysové. Zárubeň ocelová lisovaná pro Ytong š=10cm.
Poptávám výstavbu střechy
Jedná se o postavení střechy o rozloze 385m2. Jednoduchá sedlová střecha, 7x32m. Úhel 40°, délka krokve 6m. BETONOVÁ taška hnědočervené barvy, jeden komín a jedno okno. Termín stavby: červenec - srpen.
Poptávám výrobce parapetních systémů
Hledáme výrobce venkovních a vnitřních parapetních systémů /prvovýroba/
Poptáváme zbytkový polystyren
Poptáváme zbytkový polystyren za příznivou cenu, drcený i v celku.
Poptávám čištění studny
Poptávám firmu, která čistí a dezifikuje studny
Poptávám štukový písek
Potpávám štukový písek.
Poptávám výrobu policové stěny
Potřebovala bych vyrobit předělovací policovou stěnu. Rozměry asi šířka 100 cm, výška 200 cm a hloubka 40 cm. kde ve spodní části by byla zašupovací skříňka a dále do výšky by následovaly 3 police. V této stěně bych pěstovala květiny a hlavně by na každé polici byly zářivky která by nasvěcovala tu spodní polici. Poptávám výrobce nejlépe v regionu ...
Poptáváme listnaté dřevo
Poptávám tvrdé, listnaté dřevo v celých délkách, s dopravou i bez dopravy a to ve Středočeském kraji. Dřevo je určeno pro výrobu RU a další zpracování.
Poptávám palivové dříví
Koupím směs palivového dřeva (měkké, tvrdé), cca 1 avii (6prm), Olešná u Rakovníka, včetně dopravy.