Revitalizace letního stadionu - technický dozor stavebníka
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výkonu činností technického dozoru stavebníka v průběhu realizace stavby „Revitalizace letního stadionu“ (dále jen „stavba“) tak, aby byla zajištěna komplexní kontrolní a koordinační činnost vedoucí k úspěšné realizaci stavby.
RPS Polabiny - stavební úpravy ul. Karla Šípka
Jedná se o stavební úpravy zahrnující rekonstrukci části místní komunikace ul. Karla Šípka v Pardubicích - Polabinách, a to v úseku od napojení na ul. Jiřího Potůčka na západní straně a na ul. Kosmonautů na straně východní v celkové délce 278 m. Součástí stavby je realizace retardérů, přechodů pro pěší, autobusového zálivu, vybudování kolmých ...
Rekonstrukce silnice III/35724 Borová - Oldřiš
Veřejná zakázka spočívá v rekonstrukci silnice III/357 24 o délce 5128,75 m v úseku intravilánu obcí Borová a Oldřiš, a to v návaznosti na výstavbu splaškové kanalizace v daných obcí. Rekonstrukce je rozdělena na dva úseky - 1. úsek tvoří SO 101, a to od napojení na silnici I/34 v obci Borová po začátek obce Oldřiš, jedná se o staničení km 0,003 ...
Vybudování podzemních kontejnerů ve městě Hlinsko
Předmět veřejné zakázky je dle § 35 ZZVZ rozdělen na 2 části takto: I.část: je dodávka podzemních kontejnerů na tříděný odpad včetně provedení stavebních prací spojených s umístěním a montáží podzemních kontejnerů o objemu 3 m3 a 5 m3, II.část: je dodávka 10 ks velkoobjemových kontejnerů na BIO o objemu min. 10 m3
Rekonstrukce části přivaděče VSVČ - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními pracemi, spojené s rekonstrukcí stávajícího vodovodního přivaděče od VDJ Slatiňany k již nově zrekonstruovanému úseku přivaděče u obce Medlešice před Mikulovicemi. Stavba je určena k zásobení spotřebiště pitnou vodou pomocí rekonstruovaného ...
Poptávám bazén
Poptávám bazén kulatý 3m průměr a výška 1.2 m. Na kolik by vyšel takový bazén děkuji Hynek
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/368 Křenov - hranice kraje
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/368 Křenov - hranice kraje“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/358 Zderaz - Polanka
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/358 Zderaz - Polanka“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/366 Chornice - Jevíčko
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/366 Chornice - Jevíčko“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/360
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/360 Ústí nad Orlicí - Letohrad“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/358 Nové Hrady
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/358 Nové Hrady - Litomyšl“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/305
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/305 Luže - Štěnec“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/340 Hrbokov - křiž. II
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/340 Hrbokov - křiž. II/337, Seč (Veselka)“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/371 Chornice - Jaroměř
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/371 Chornice - Jaroměřice“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/315 Týnišťko - Choceň
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/315 Týnišťko - Choceň“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/355 Chrast - Hrochův Týnec
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/355 Chrast - Hrochův Týnec (okružní křiž.)“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/323 Břehy - Pravy
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/323 Břehy - Pravy (hranice kraje)“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/312 Červený Potok
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/312 Červený Potok - hr.kraje“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/311 Horní Čermná - Mistrovice
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/311 Horní Čermná - Mistrovice“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí na stavbu Modernizace silnice II/305 Štěnec - křiž. I/1
Předmětem zakázky je zhotovení dokumentace pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu „Modernizace silnice II/305 Štěnec - křiž. I/17“. Součástí plnění je i zajištění potřených průzkumných prací a inženýrská činnost.
Autobusový terminál Heřmanův Městec
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební a související práce spočívající ve výstavbě autobusového terminálu v Heřmanově Městci. Předmětem této veřejné zakázky je výstavba autobusového terminálu včetně všech souvisejících objektů a provozních souborů, nezbytné úpravy území a sítí technické infrastruktury včetně nezbytných přeložek sítí. Nezbytnou ...
Rekonstrukce bazénů a příslušenství Městského koupaliště Žamberk
Předmětem plnění je rekonstrukce bazénů a příslušenství městského koupaliště v Žamberku spočívající v dodání nerezové vany, doplňujících atrakcí a provedení stavebních úprav potřebných pro instalaci zmíněných prvků. V rámci stavebních prací dojde k demolici částí konstrukcí a obkladů stávajících bazénů, dále demontování atrakcí a dalších prvků ...
Poptávám řešení na umístění plynoměru
Dělám přeložku plynu v rámci rekonstrukce domu nyní mám hlavní uzávěr na domě a nově ho budu mít na hranici pozemku. Takže sháním nejlepší a nejlevnější řešení na umístění plynoměru. Děkuji, Jonas Radek.
Most ev.č. 333-011 Lázně Bohdaneč
Jedná se o obnovu stávajícího mostu, demolici stávajícího mostu ev.č. 333-011 a výstavbu mostu nového ve stávající poloze, obnovu komunikace v délce 60,0 m. Navrhovaná akce se nachází v extravilánu města Lázně Bohdaneč, v prostoru křížení komunikace II/333 s vodním tokem Černská strouha. Práce budou prováděny za úplné dopravní uzavírky, doprava ...
Modernizace silnice II/360 Ústí nad Orlicí - Litomyšl
Veřejná zakázka spočívá v modernizaci silnice II/360 Ústí nad Orlicí - Litomyšl. Řešený úsek začíná v intravilánu města Litomyšl u okružní křižovatky s I/35 a končí v intravilánu města Ústí nad Orlicí u křižovatky se silnicí I/14. Délka řešeného úseku je 16,210 km a podle staničení Ředitelství silnic a dálnic se úsek nachází ve staničení km 15,404 ...