Projekt materiálového využití odpadů - TOMAN, spol. s r.o.- dodávka mobilní třídící jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Revitalizace autobusového nádraží ve Dvoře Králové nad Labem
Předmětem soutěže je zpracování architektonicko-urbanisticko-dopravního návrhu na revitalizaci autobusového nádraží ve Dvoře Králové nad Labem. Stávající autobusové nádraží umístěné na zadaném území je ve zcela nevyhovujícím stavu, na hranici životnosti. Primárním zadáním je návrh nového důstojného autobusového nádraží. Sekundárním je nastolení ...
III/29931 Nemojov - Starobucké Debrné
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "III/29931 Nemojov - Starobucké Debrné". Bližší popis uveden v zadávací dokumentaci.
Revitalizace mokřadů na vybraných plochách území KRNAP  II.etapa
Předmětem této zakázky jsou zemní práce spočívající v zahrnutí nebo ve výstavbě malých i velkých přehrážek apod.
Rekonstrukce jednotné kanalizace a přeložka vodovodu v lokalitě Sadová Rtyně v Podkrkonoší, II. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce stávající jednotné kanalizace v ulicích Rychetského, Sadové, Spojovací a Kráká ve Rtyni v Podkrkonoší v původní trase, ve stejné dimenzi, včetně vpustí a veřejných částí přípojek. Jedná se o stoky A 2. část (šachty č.9-12), stoky A1, A2, B a C a dále vodovodu Va 2. část, Va1 2. část, Va2 2. část a Vb).
Rekonstrukce školy J. A. Komenského pro účely MÚ ve Dvoře Králové nad Labem
Předmětem plnění zakázky jsou stavební práce, které spočívají zejména v úpravě horních podlaží (2. až 4.) bývalé školy J. A. Komenského ve Dvoře Králové nad Labem v technických a obchodních podmínkách ve smyslu § 37 odst. 1 písm. b) a c) ZZVZ stanovených zadávací dokumentací.
Expozice Jihozápadní Afrika - změna B - 3. etapa - 1. část
Návrh a výstavba voliéry pro pelikány, voliéry pro volavky, výstavba vodní nádrž ve voliéře pelikánů, vodní nádrž ve voliéře volavek, navazující vodovod, kanalizace, elektrorozvody a el. ohradníky. Dále provedení souvisejících terénních úprav. V celém prostoru také bude vysazena zeleň (stromy, keře a tráva).
III/30011 Dvůr Králové nad Labem - Zálesí - Doubravice, 3. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/30011 Dvůr Králové nad Labem - Zálesí - Doubravice, 3. etapa (km 3,300 - 4,759)“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptávám stavbu rodinného domu
Poptávám firmu na realizaci stavby úsporného rodinného domu min 5+1, na klíč, od A do Z. Mám vlastní stavební pozemek, nezasíťovaný.
Expozice Jihozápadní Afrika-změna B -3. ETAPA-3.část
Tato 3. etapa řeší rekonstrukci areálu bývalé slévárny na pozemcích ZOO Dvůr Králové a.s. v k.ú. Dvůr Králové nad Labem. V rámci projektu vznikne soubor objektů zajišťujících rozšíření výběhu antilop. V tomto souboru je obsažen příkop s výběhem antilop, napajedlo, jezírko, oplocení výběhu, související zpevněné plochy chodníků, terénní úpravy, ...
III/28624 Vrchlabí, opěrná zeď v km 10,460
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "III/28624 Vrchlabí, opěrná zeď v km 10,460". Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Nástavba operačních sálů a sterilizace na dvorním traktu laboratoří Městské nemocnice a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v řádném zhotovení díla s názvem: „Nástavba operačních sálů a sterilizace na dvorním traktu laboratoří Městské nemocnice a.s. Dvůr Králové nad Labem“, dle projektové dokumentace pro provádění stavby zpracované společností ATELIER H1 & ATELIER HÁJEK s.r.o., sídlem Jižní 870/2, Slezské ...
Obnova památkových objektů strojovny a šachetní budovy s těžní věží jámy Julie
Účelem prací je obnova památkových objektů strojovny a šachetní budovy s těžní věží jámy Julie hlubinného dolu Julie, vše v kat. úz. Lampertice, okres Trutnov, včetně zpracování dokumentace skutečného provedení stavby
Vybudování urgentního příjmu v ON Trutnov - PD
Předmětem veřejné zakázky je vypracování souboru projektových dokumentací, vymezených dále v návrhu smlouvy o dílo, který je nedílnou součástí zadávací dokumentace a dále výkon související inženýrské činnosti, součinnost se zadavatelem při přípravě a v průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky na výběr zhotovitele vlastního předmětu těchto ...
II/300 Trutnov - Babí - Prkenný Důl, rekonstrukce komunikace, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "II/300 Trutnov - Babí - Prkenný Důl, rekonstrukce komunikace, I. etapa“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Sportovně rekreační areál Vejsplachy, Vrchlabí - krytý bazén - energoblok 2
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tepla a elektrické energie v nově budovaném Sportovně rekreačním areálu Vejsplachy, KÚ 786306 Vrchlabí, vyrobené spalováním zemního plynu ve dvou plynových kotlích a v kogenerační jednotce pro kombinovanou výrobu elektrické energie a tepla a správa tohoto zařízení. Zařízení bude nově instalováno a provozováno ...
III/3041 Maršov u Úpice, rekonstrukce komunikace, I. etapa,
Jedná se o rekonstrukci úseku silnice III/3041, a to v úseku od km 0,000 (uzlový bod A043, křižovatka se silnicí II/304 v obci Libňatov) do km 1,080 (konec intravilánového úseku obce Libňatov). Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Žacléř - Prkenný Důl - Kanalizace a vodovod
Předmětem plnění veřejné zakázky je, v součinnosti se zadavatelem a dle dokumentace pro provedení stavby zpracované Ing. Vlastimilem Novotným - Vodohospodářská kancelář Trutnov, se sídlem U Hřiště 212, Trutnov, IČO: 145 61 859, dle právních předpisů upravujících oblast realizace stavebních prací do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky a ...
Materiálové využití odpadů - UMBRELLA s.r.o. - dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Služby související s hlubinným průzkumným vrtem
Předmětem této veřejné zakázky na služby je provádění geologické služby: technického dozoru (dále jen „geologické služby“) v rámci vyhledávacího“ hydrogeologického průzkumu v lokalitě Janské Lázně s cílem ověřit možnosti jímání termální vody v lázeňském místě o fyzikálních, fyzikálně chemických a chemických parametrech vhodných pro ...
Odkanalizování obce Babí
Předmětem VZ je stavba řešící odkanalizování nemovitostí obce Babí a části nemovitostí v k. ú. Horní Staré Město. Podrobný popis stavby je uveden v projektové dokumentaci pro provádění stavby s názvem „Odkanalizování obce Babí (místní část města Trutnov)“.
Oprava komunikace pro pěší podél komunikací v obci Hřibojedy
K rekonstrukci stávajících chodníků podél komunikací dojde v zastavěné části obce Hřibojedy. Díky chodníkům dochází k oddělení pěší a automobilové dopravy, čímž se zvýší bezpečnost provozu. S ohledem na charakter chodníků není zavedeno staničení. K údržbě chodníků dojde v délce 744 m. Šírka chodníků je proměnná a bude odpovídat současnému stavu. ...
SN Žireč
Výstavba suché retenční nádrže Žireč na Žirečskopodstráňském potoce. Účelem realizace nové nádrže je protipovodňová ochrana městyse Žireč. Nádrž je navržena tak, aby povodňový průtok transformovala do hodnoty neškodného průtoku v městysu Žireč, tj. 1,6 m3/s. Bližší informace viz zadávací podmínky.
II/296 Revitalizace Polských mostů - ev.č. 296-009, 296-010, 296-011 Temný Důl
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla "II/296 Revitalizace "Polských mostů" - ev.č. 296-009, 296-010, 296-011 Temný Důl“. Bližší informace uvedeny v zadávací dokumentaci.
Oprava komunikace pro pěší podél komunikací v obci Hřibojedy
Oprava, rekonstrukce chodníků v obci Hřibojedy.