Poptávám skleněné obklady a desky
Dobrý den, prosím o zaslání aktuální nabídky na skleněné obklady spolu s ceníkem. Dále bych u Vás poptala výrobu atypového skla, london glas, rozměr 97,7x32,5cm, odstín blížící se pískovanému zrcadlu, matná stříbrná, vybavuji si že jsem někde viděla, upřesním. Zatím potřebuji cca cenu za asi 8.ks těchto obkladových desek a za jak dlouho od ...
Poptávám vánoční ozdoby do komise
Hl. firmu, která nabízí vánoční ozdoby, příp. jiné vánoční zboží do komisního prodeje. Prodej v centru Prahy. T: 723293002 nebo l.celik@seznam.cz
Poptávám křišťálové lustry
2 ks křišťálového lustru s ověsy ( větší)- použité, i s vadami, nemusí být funkční. Bude použito jako atrapa. Mohou to být i přímo atrapy.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptáváme kontakt na výrobce ručních řemeslných a dárkových výrobku, výrobce užitkového a dekorativního uměni, produkty vysívané, háčkované, pletené,...pro nově zřizovaný e-shop. Děkujeme za nabídky.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme k zprostředkování a pro e-shop výrobky lidové umělecké tvorby, dárkové předměty, řemeslné výrobky a ruční práce, dekorativní výrobky, historické repliky.
Poptávám výrobu vanové zástěny
Poptávka výroby vanové zástěny. Výška vanové zástěny 1400 mm. Ostatní rozměry a funčnost uvedeny v příloze. Materiál sklo min. 6 mm. Žádám o zpracování nabídky včetně informace o použitém materiálu a komponentech. V případě možnosti výběru i zaslání katalogu. Děkuji
Poptáváme skleničky na kosmetiku
Hledám českého výrobce skleniček na laky na nehty. Potřebuji skleničky čiré, z hnědého skla a černého skla. Popřípadě hlednám i výrobce víček se štětečky.
Poptáváme výrobce skleněných lahví
Poptáváme výrobce skleněných lahví na alkoholické nápoje. Zajímá nás: objem 0,5l průhledné sklo objem 1,0l průhledné sklo objem 0,5l zelené sklo objem 0,7l zelené sklo Prosím o cenu při minimálním odběru a také o cenu při odběru jednoho kamionu. Dale hledame vyrobce sklenenych tvarovanych lahvi na likery, opet v minimalnim odberu 0,7l
Hledáme výrobce dekoračních předmětů
Hledám výrobce dekoračních předmětů a dárků.
Sháním lampové tyčinky
Dobrý den, mám zájem o lampové tyčinky pro zájmovou činnost, tj. malé množství. Prosím o zaslání info o cenách a místech prodeje.
Poptáváme příslušenství k přípravě kávy
Společnost ČERSTVÁ KÁVA hledá k dlouhodobé spolupráci dodavatele či výrobce příslušenství ke kávě, cokoliv se týče přípravy kávy, kávovarů atp. Např: mlýnky, přípravky na čištění kávovarů, konvičky, espresso doplňky, lžičky, porcelán, cafetiery atd. Kontakt: monika.janovska@cerstvakava.cz, tel. 725 712 762
Poptávám sifonovou láhev
Sháním prodejce skleněné sifonové láhve.
Poptáváme sklenice na marmeládu
Sháním firmu, která vyrábí mnoho druhů sklenic na marmelády.
Poptáváme farmaceutické skleněné obaly
Zahraniční firma hledá farmaceutické sklo-obaly. Průhledné a hnědé sklo objemem od 10ml do 20ml pro výrobu veterinářských léků. Jedná se o významnou firmu s dominantním postavením na místním trhu.
Sháníme dodavatele svatebních dekorací
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování. magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Poptáváme svatební dekorace
Sháníme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování, magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Hledáme keramickou dílnu pro spolupráci
Hrnčíře či keramika z celé ČR. Hledáme šikovného a pečlivého človíčka, který si troufne pustit se do zakázky (výroba vysokých váz a nádob dle naší předlohy). Zn. Dlouhodobá spolupráce.
Hledáme odběratele paletového vozíku
Poptáváme odběratele ekonomického paletového vozíku (velmi levný), s vestavěnou váhou. Vozík od 34. 600,- Kč.
Poptáváme sklenice na frappé
Poptáváme sklenice na freppé objem 420cc, výška 131mm, průměr 86mm, cena 20 - 30 CZK
Poptávám jídelní servis Pirkenhammer
Poptávám jídelní i čajový/kávový servis Pirkenhammer, model Carlsbad, starší produkce, před r. 1940. Pestré květy.
Poptáváme svatební dekorace
Hledáme dodavatele a výrobce originálních svatebních dekorací a produktů. Svatební skleničky, svatební oznámení, svatební alba, produkty pro svatební tabuli a stolování. magnetické cedulky s popiskou na auto novomanželů atp.
Poptáváme dodávky vinného skla do vinotéky
Hledáme dodavatele vinného skla - případně jiných doplňků - pro doplnění sortimentu pražské vinotéky. Zboží na vyzkoušení nejlépe do komisního prodeje.