Výrobce keramického zboží hledá distributory
200714208; Italský výrobce ručně dělaného uměleckého keramického zboží, jako jsou nádobí, mísy, konvice a vázy, hledá obchodní zprostředkovatele. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme zasklení lodžie v Brně
Poptávám zasklení lodžie (Brno-Vinohrady). Brno a okolí.
Hledám výrobce skleněn.korálků-region Praha
Hledám výrobce skleněných korálků na bižuterii v regionu blízko Prahy. Komunikace v angličtině.
Poptáváme akvária
Poptáváme akvária.
Poptávám e-shop hrnků zn. Dunoon
Hledám internetového prodejce hrnků značky Dunoon-Anglie
Hledáme výrobce keramických surovin
200613620; Německý výrobce ručně dělané keramiky hledá výrobce keramických surovin k dalšímu zpracování. Firma hledá biskvity bílého keramického těsta jako surovinu pro ručně vyráběnou keramiku v novém keramickém stylu. Tyto biskvity musí splňovat specifické technologické požadavky a standardy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V ...
Poptáváme křišťál jako surovinu pro výrobu
Naše firma hledá dodavatele křišťálu (pate-de-Verre) v ČR, která nám může poskytnout křišťál jako surovinu pro výrobu.
Poptáváme keramické adventní věnce
Poptávám výrobce keramických adventních věnců, po celé ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám čiré stolní sklo
Poptávám čiré sklo-stolní, vinné sklenice apod. pod názvem Marian. Není to těžký křišťál, ale spíš jemné sklo s leptaným vzorem zvenku skla a křížovým vzorem na spodních dvou třetinách skla a květinovým vzorem okolo vršku.
Sháníme drcené zelené sklo, 200-300kg
Poptávám prodejce zeleného drceného skla v ČR.
Výrobce skleněného zboží hledá spolupráci
200613023; Turecká firma specializující se na výrobu skleněného zboží a teflonového kuchyňského zboží hledá obchodní spolupráci pro posílení svého zahraničního obchodu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sklářská firma hledá obchodní partnery
200613014; Slovinská sklářská firma, specializující se na techniky Tiffany a olověné skleněné výrobky (pro dveře, okna, zrcadla, dělící příčky, stropy a lampy), hledá obchodní partnery a má zájem stát se subdodavatelem. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Poptávám zahradní keramiku
Poptávám zahradní keramiku - květináče, květinové mísy
Poptáváme zasklení lodžií
Poptávám firmy na zasklívání lodžií v okolí Ostravy.
Poptávám 44-dílnou jídelní soupravu Vareco
Poptávám 44-dílnou jídelní soupravu Vareco
Poptáváme tepelně izolovanou nádobu, 2 l
Tepelně izolovaná nádoba o minim. obsahu 2 litry, kde je možné celoročně udržet teplotu 20 C +- 0,5 C
Poptáváme lahvičky s rozprašovačem
Kdo vyrábí lahvičky s rozprašovačem s malou dírkou,aby mlžila.Jedná se mi o nanočástice.Velikost lahviček od 20 ml- do 1000 ml. Nabídněte .Děkuji
Sháním výrobce skleněné sprchové  zástěny
Potřebuji vyrobit skleněnou sprchovou zástěnu do sprchového koutu o rozměrech zhruba 1x 1,2 x 2 m v ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme skleněné mozaikové obklady 10x10 mm
Naléhavě poptáváme mozaiku. Příležitost pro výrobce. Od roku 1993 podniká naše firma v různých oblastech. Nyní naléhavě hledáme množství 10x10 mm skleněných mozaikových kachliček/obkladaček pro jednoho našeho zákazníka. Můžete nám prosím poslat bližší kontakt na Vaši firmu, webové stránky, letáky, cenovou nabídku atd. Arcadia Group Hakki ...
Sháním police z probarveného skla
Poptávám police z probarveného modrého skla. Celá ČR.
Řecký výrobce vín hledá partnery
200611916; Řecká firma, specializující se na výrobu vína (šumivého i nešumivého) a jeho plnění do lahví, hledá partnery z různých zemí k uzavření obchodních smluv (dodavatele materiálu pro lahvování). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele vánočního osvětlení, ozdob
V současnosti hledáme prodejce, výrobce, dodavatele, kteří by mohli vyrábět nebo dodávat vánoční osvětlení, ozdoby a ohňostroje. Máme zájem dovážet tyto produkty a uvítáme odpověď od spolehlivých prodejců, exportérů nebo výrobců. Kontaktujte nás prosím e-mailem, zaručujeme obchodní spolupráci a pravidelné objednávky. Komunikace v angličtině.
Sháním celoprosklené dveře do interiéru
Sháním celoprosklené dveře do interiéru v okrese Přerov. Pouze telefonní kontakt.
Sháním porcelánové nádobí pro divadelní účely
Sháním porcelánové nádobí pro divadelní účely.
Poptáváme dodavatele skleněných lahví na ocet
200611763; Guadeloupská firma, specializující se na výrobu octa, hledá dodavatele skleněných lahví. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.