Poptávám léky
Sháním pro postiženého syna MOVICOL nebo MOLAXOLE, na Slovensku určitě není i když je evidovaný.
Poptáváme výrobu baseballových kšiltovek
Poptáváme výrobce basbalových kšiltovek. Sháníme někoho, kdo nám vyrobí cca 60 ks kšiltovek v požadované barevné kombinaci.
Poptáváme dodavatele popelínu
Poptáváme popelín nebo obdobný tenší materiál na výrobu košil - barva černá, bílá, tmavě oranžová.
Hledám dodavatele nápojů pro prodejnu
Dobrý den, prosímo o zaslání emailu s ceníkem na nealko, pivo a alkoholické nápoje. Chci si na Stínadlech otevřít malý obchod. Děkuji mnohokrát za zaslání emailu. S pozdravem Plesníková Iva
Poptávám pneumatiky
Poptávám pneu Rusko 14-20
Poptávám výrobu pletených reklamních doplňků
Dobrý den, prosím Vás o předběžnou cenovou kalkulaci na pletené doplňky v příloze - šály, čepice a rukavice, viz příloha. Prosím o předběžné vyjádření, zda jsou tyto návrhy vůbec vyrobitelné. V tuto chvíli Vám nejsem schopna sdělit podrobnější detaily, které se týkají velikosti a písmen a log, ale prosím o předběžné odhadnutí ceny při velikosti ...
Poptávám dílenskou příručku
Chtěl bych si objednat příručku - opravy a údržba (svařování) Pracuji na údržbě a mám o tuto příručku zájem, pokud máte ještě nějaké zajímavé příručky nabídněte mi je prosím. Děkuji.
Poptáváme dodavatele hovězí štípenky
Hledám dodavatele hovězí štípenky,dále určenou ke zpracování a výrobě ochranných pracovních pomůcek,surovina musí být činěná chromem,síla1-1,2mm přiměřeně vláčná ne tuhá,bez výrazných defektů a děr,kvadratický průměr 1,2-1,8m2. Odběr a platby dle dohody. Děkuji za finanční nabídku.
Hledám prodejce turistických známek
Můžete mi sdělit seznam, kde všude se nacházejí turistické známky -dřevěná kolečka + samolepky, děkuji
Poptávám sazenice smrku, 600 ks
Poptávám sazenice - Smrk pichlavý. Množství: 600 ks. Dodání do: 31.05.2010.
Poptávám luční a pastevní směsi
prosím vás o zaslání ceníku lučních a pastevních směsí na toto jaro 2010 a upřesnění množství základního balení.
Poptávám plechové konzervy
plechové obaly - konzervy
Poptávám pojistné kroužky
Poptávám pojistné kroužky 28 ČSN 022931.
Poptávám novinový papír
Sháním novinový papír 45g/m2 cca 50tměs. Prosím kontakt pouze emailem.
Poptávám ovocnou dřevinu, jabloň
Mám zájem o jabloň - Malinovo hornokrajske. Vlasta.balladova@seznam.cz
Hledáme distribuci armatur ze Španělska
Naše španělská společnost se zabýva výrobou a prodejem kvalitních bytových armatur,/koupelna, kuchyně, zdravotnické provozy/. Poptáváme distribuční společnosti, resp. montážní firmy, které provozují anebo chtějí provozovat velkoobchody s tímto kvalitním zbožím ve vynikajícíh cenách a nadčasovým designu.
Poptávám plastové nádoby
Poptávám dodávku plastových nádob s poklopem ( kýblů). Nádoba by měla být celoplastová včetně držáku a s co nejmenším počtem nerovností a vypouklin. Ve své podstatě obdoba kýblů na hořčici. Poptávám 5000 kusů o velikosti 5 litrů a 1500 kusů o velikosti 10 litrů. Dále poptávám 5000 velkých zavařovacích sklenic o velikosti 4 litry a 5000 kusů ...
Poptávám technologii na čištění koberců
Poptávám technologii případně know how na čištění vlněných koberců včetně dodávek chemie..
Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
Poptáváme reklamní plachtu
Poptáváme reklamní plachtu o rozměrech š:410cm x v:220cm, která bude umístěna na zdi domu. Nabídněte 1.) variantu s potiskem a s výrobou grafiky 2.) variantu s potiskem, kdy si sami dodáme grafiku v grafickém programu, obojí plnobarevně. Můžete nabídnout i jiné alternativy umístění reklamy na budovu, nemusí být jen plachta.
Sháním dodavatele značkového oblečení
Hledám dodavatele značkového obleční Puma, Nike, Adidas k dalšímu prodeji.
Poptáváme dodavatele masa pro Itálii
Naše společnost se jmenuje CarneNatur se sídlem v Miláně. Zaobírá se zprostředkováním prodeje masa velkým masoodběratelům v Itálii. Hledáme vyhovujícího dodavatele, který by byl schopen exportovat větší množství (5-20t týdně) hovězího masa do Itálie.
Poptávám PS materiál
Koupím PS čirý materiál ke vstřikování - drť, regranulát ( špatné výlisky z výroby + vtoky )
Poptávám elektromateriál
zařivkova patice typ 345 8201 ,typ 110
Hledáme partnera pro provoz sýrárny
Příležitost pro odborníka v oblasti mlékárenského průmyslu. Hledáme partnera manažera pro podnikatelský záměr výstavba a provoz sýrárny. Idealní partner bude odborník na výrobní procesy speciálních sýrů a jejich marketing. Máme vhodný pozemek a kapitál na výstavbu sýrárny v Rožnově pod Radhoštěm, Zlínský kraj. Podmínky partnerství dle ...