Poptávám gumové rohy na schody
Poptávám gumové rohy na schody - rozměr 8 x 5 X 90 cm,tmavá barva,nebo černá. Kolik stojí jeden kus? Děkuji.
Poptáváme pravidelnou dodávku hotových jídel
Naše poptávka zní: Celoroční stravování od pondělí do neděle, včetně všech svátků (velikonoce, vánoce, státní svátky), zajištění dietické stravy žlučníkové a diabetické, celkový počet odebraných jídel za den je +-40 obědů. Předem děkuji.
Poptávám včelařské potřeby
Sháním výrobce česnových uzávěrů 80mm a výrobce Mřížka mateří plast 43,5x43,5cm
UTB – Kancelářské potřeby pro CPS 3
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb určených pro Centrum polymerních systémů, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Mléko a mléčné výrobky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám gufera
Dobrý den, potřeboval bych dodat 2 ks gufera 120x150x12, dvoubřité- břit/prachovka. Pokud je to možné budu Vám vděčný za odpověď.
Poptávám bambusové boxerky
Boxerky s bambusovým vláknem - nákup ve Zlíně nebo okolí.
Poptávám Rýžový olej BASSO
Poptávám Rýžový olej BASSO v balení po 1 litru. Ráda bych koupila celý karton, to je 6 kusů, cenu akceptuji do 120 Kč/ l. Děkuji Jurásková
Poptáváme dřez z nerezové oceli
Dobrý den, Věc: Koupím nerezový dřez 600 x 800 houbka 30mm (výlisek) Koupím nerezový drež , může být i větších rozměrů. Bude sloužit na umývání potravinářských přepravek, které mají rozměr 600x400x150(výška)mm. Dřez musí být vyroben z nerez oceli 14301. Platební podmíky: Platíme IHNED v HOTOVOSTI při odběru.
Komplexní servis prádla a pronájem zdravotnického prádla
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb - komplexní servis prádla a pronájem zdravotnického prádla. Popis požadovaných služeb, množství a specifikace je stanoven v této zadávací dokumentaci a v přílohách, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace. Obchodní podmínky jsou stanoveny formou návrhu smlouvy, která je nedílnou součástí ...
Chléb a pečivo
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky chleba a pečiva dle jednotlivých objednávek zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci. Zadavatel upozorňuje, že dané výběrové řízení je opakované. Předchozí výběrové řízení č.14 038 - Chléb a pečivo, které bylo zahájeno dne 22.9.2014 formou zjednodušeného podlimitního řízení ...
UTB – Kancelářské potřeby pro CPS 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb určených pro Centrum polymerních systémů, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám výrobu orientačních tabulek
Poptávám výrobu navaděcích tabulek po cestě k firmě? Děkuji za info.Kalina
Poptávám vakuový obalový materiál
Poptávám obalový materiál, který nepropouští kyslík. Děkuji za nabídky.
Poptávám dětské chodítko
Poptávám dětské chodítko.
Poptávám ojeté pneumatiky
Ojazdené pneumatiky.
Poptávám hliníkové schůdky
Poptávám hliníkové schůdky 4 stupňové.
Poptávám masový polotovar
Sháním připravenou zauzenou vepřovou kýtu s kosti asi 10 kg. Cena za kg?
Poptávám dodavatele dárkového zboží pro komisní prodej
Hledám velkoobchodního dodavatele se zaměřením na DÁRKOVÉ ZBOŽÍ ke spolupráci formou komisního prodeje. Sortiment: keramika, sklo, svíčky, aromalampy, obrázky, nástěnné hodiny, plyšové hračky, dárkové tašky, dřevěné a proutěné výrobky, dekorační předměty apod.
Zavedení separace BRO v obcích mikroregionu Hornolidečsko
Předmětem zakázky je dodávka 2370 kompostérů a 10 štěpkovačů.
Poptáváme použité dětské chodítko
Dobrý den, sháním dětské chodítko - použité. Děkuji.
Poptávám pneumatiky na smykový bagr
Poptávám 4 ks pneumatik na smykový bagr BOBCAT, rozměr 10 - 75 - 15.3.
UTB - Dodávka kancelářských potřeb III
3.1 Předmětem veřejné zakázky je dodávka nejrůznějších kancelářských potřeb na základě rámcové smlouvy. Předmět veřejné zakázky je konkrétně definován v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace – Specifikace předmětu veřejné zakázky – referenční koš. Rámcová smlouva bude uzavřena s jedním vybraným uchazečem podle § 11 a § 89 ZVZ, a to na dobu 4 let ...
Poptávám pánský župan
Sháním pánský župan ve Zlíně. Dík za odpověď. Ježek
UTB - Kancelářské potřeby pro CPS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb určených pro Centrum polmyerních systémů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.