Nákup elektrických rozbušek v r. 2012.
Nákup elektrických rozbušek AL DED-S v r. 2012 o celkovém počtu 200000 ks včetně dopravy na důlní závod Rožná I odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka.
Dodávka mlecích koulí v r. 2012.
Dodávka celkem 280 tun ocelových mlecích koulí o průměru 60, 100 a 120 mm (kulové mlýny GM 27) v r. 2012 pro závod Chemická úpravna odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka včetně dopravy dráhou na vlastní vlečku - železniční stanice Rožná.
Poptáváme nádrž k postřikovači
Poptávám plastovou nebo sklolaminátovou nádrž na postřikovač 5000Litrů, včetně vlnolamů. Postřiková látka – herbicidy, zředěné vodou. Uveďte:Termín dodání, Připevňovací rozměry, Možnosti otvorů, Cenu nádrže, Atesty a certifikáty. Nabídku zašlete do 18.8.2011.
Poptávám návrh a tisk kalendářů
Poptávám stolní kalendář 2012 se zajímavými, netradičními recepty pro firemní prezentaci. Nejlépe, kdyby kalendář nebyl distribuovaný v obchodech. Počet cca 5000 ks, s vlastní titulní stranou a 1-2 vloženými listy + vlastní design kartonového stojanu.
Dodávky nezaměnitelného spotřebního materiálu vázané na výpůjčky analytických linek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou pravidelné dílčí dodávky nezaměnitelného spotřebního materiálu potřebného k provádění laboratorních vyšetření na dobu plnění 4 roky pro Nemocnici Nové Město na Moravě, p. o. a Nemocnici Jihlava, p. o. vázané na výpůjčky analytických linek.
Poptáváme varná kolena
Poptáváme varná kolena 1" pr.33,7 cca 400 ks
Poptáváme krabičky na kravaty a papírové tašky
Hledáme dodavatele krabiček na kravaty a papírových tašek: 1, Krabička na kravaty Rozměry: 95x95x70 mm Barva černá Na víku zlaté logo 2, Papírová taška Rozměry: 20x10x28 cm a 45x14,5x48 cm Barva černá Na straně zlaté logo
Poptáváme dodavatele kašmíru a hedvábí
Hledáme dodavatele kašmíru a hedvábí, pro módní salon
Poptáváme použité přepravní obaly
Nabídněte nám k odprodeji starší použité ohradové palety/přepravní obaly/ Použité gitterboxy Použité europalety Dřevěné europalety Dřevěné europalety Euro palety kovové /Mars/ Množství dle nabidky ceny dohodou
Poptáváme zboží do komise
Hledáme dodavatele zboží ( elekto spotřebiče, elektro nářadí, zahradní nářadí, nábytek, starožitnosti) do komisního prodeje.
Hledám dodavatele průmyslového zboží
Hledám dodavatele průmyslového zboží od A-Z do komisního prodeje. Prodejna 600m2. www.bazarnopoz.cz
Poptávám zboží do komise
Poptávám dodavatele nového i použitého zboží do komisního prodeje. Nábytek, elektro, domácí potřeby, nářadí, starožitnosti atd.
Poptávám pneumatiky Matador
Sháním pneumatiky Matador MP 56 Silika 195/65R 15. 2 kusy.
Poptávám výrobu palivové nádrže
Poptávám výrobu palivové nádrže 150l hliník, plech nebo nerez. Rozměry: 800 x 350 x 615 mm. Oválný průřez.
Poptávám igelitové pytle
Poptáváme igelitové pytle čiré,velikost cca 70x110 cm
Nákup technologií pro svoz BRO
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologických částí pro realizaci projektu „Nakládání s bioodpady ve Velkém Meziříčí“, který je zaměřen na svoz a nakládání s bioodpady v regionu Velkomezeříčsko a zejména ve Velkém Meziříčí. Projekt byl předložen do Operačního programu Životní prostředí (dále jen „OPŽP) a bude realizován v případě ...
Poptávám dodavatele sítí proti hmyzu
Hledám dodavatele plissé sítí proti hmyzu. Trvalá spolupráce. Děkuji za nabídky.
Poptáváme seřízení otevírače oken
Automatický otevírač skleníkových oken už otevírá velice málo. Čím doplnit náplň, jak odvzdušnit, jak zprovoznit a seřídit?
Hledáme dodavatele kosmetiky
Hledám dodavatele kosmetiky pro nehty a nehtovou modeláž.
Poptávám medomet
Mám zájem o koupi nerezového, zvratného, automatického 4 rámkového medometu o velikosti rámků 39x31 nebo raději 32 a víc na pohon se sítě 230V. Prosím o cenovou nabídku a sdělení možného termínu dodání.
Poptávám kartonové krabice
Dobrý den. Potřebuji pro začátek 50 ks kartonových krabic o rozměru dno 32 krát 115 centimetrů a výška 22 cm. Váha baleného zboží je asi 8 Kg. Děkuji.
Sháním bezpečnostní list k přípravku Milli ALS
Sháním bezpečnostní list k produktu Milli ALS.
Poptáváme dodávky brusného plátna
Poptávám BRUSNÉ PLÁTNO ZR 100, S920 - objednací množství 1 role 50 m, roční množství 200 m
Poptávám vybavení autoservisu
Poptáváme vybavení autoservisu - hydraulický přízdvih na čtyřsloupový zvedák, typ WERTHER 435 - nový nebo použitý.