Poptávám dodavatele hovězího masa
Poptávám dodavatele hovězího masa Popis: hovězí maso Množství: větší - kamion/týden Spolupráce: dlouhodobě Termín: do konce srpna 2011 Cena: zašlete orientační nabídku INTERKONTAKTSERVIS spol. s r.o. Brněnská 2806/71 Jihlava 586 01 Czech Republic IČ: 46974482 e-mail: info@ikstrade.cz ...
Dodávka léčivého přípravku - medicinálního kyslíku plynného
Průběžné dodávky léčivého přípravku, stlačeného plynného medicinálního kyslíku v ocelových tlakových lahvích a odlehčených tlakových lahvích s integrovaným ventilem o objemu 2 l, 5 l a 10 l, nájem tlakových lahví a distribuce předmětu plnění do míst plnění.
Poptávám slovník vč. zvukového CD
Poptávám německo-český slovník s CD pro hotelnictví a gastronomii. Potřebuji prosím hlavně CD pro správnou výslovnost. Cena nerozhoduje.
Instalace kotle na spalování biomasy do kotelny K7 U Hřbitova v Jihlavě
Dodávka spalovny biomasy s jmenovitým výkonem kotle 3 MW včetně dopravy paliva, mechanického odpopelnění, zařízení na čištění kouřových plynů. Zřízení skladu paliva vč. jeřábové dráhy, dodávka a instalace akumulační nádoby, protipožární nádoby, skladu ELTO a dvoupalivového hořáku vč. řízení, které je nutné k automatickému provozu - dále viz ...
Poptávám aditiva Liqui Moly
Poptávám aditiva Liqui Moly. Prosím o cenové nabídky.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro zdravotnická zařízení zřizovaná krajem Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu v části - Náplasti včetně jejich dopravy na místo určení.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro zdravotnická zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu v části - Inkontinence včetně její dopravy na místo určení.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro zdravotnická zařízení zřizovaná krajem Vysočina – O
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu v části - Obvazový materál včetně jejeho dopravy na místo určení.
Hledáme vystavovatele pro svatební veletrh
Poptávám vystavovatele pro svatební veletrh Vysočina Jihlava 18.3.-19.3.2011,vhodné obory .
Snížení energetické náročnosti ZŠ E. Rošického, Jihlava
Kompletní dodávka stavby „Snížení energetické náročnosti ZŠ E. Rošického, Jihlava”. Hlavním stavebním objektem je hlavní budova školy, školní jídelna a družina, tělocvična a spojovací chodba, výtah, kotelna a sociální zařízení. Bude provedeno komplexní zateplení fasád, rekonstrukce - zateplení střech, kromě ploché střechy na spojovací chodbě a ...
Poptávám zimní pneumatiky
Poptávám zimní gumy na osobní automobil zn. NOKIAN W+ 165/70/r13 79t 4ks 185/65/r15 88t 4ks
Poptávám kartuše na silikon
Poptávám prázdné kartuše na plnění silikonu, objem asi 300ml.
Poptávám plastové palisády
Poptávám plastové palisády - obrubníky. 10cm pod zem zápich, nejméně 25cm nad zem. Zhruba 10m.
Poptávám voskované plátno
Hledám výrobce voskovaného plátna.
Poptávám pomůcky pro techniku Pergamano
Vytlačovadla ( cca 3 mm a 4,5 mm ) na techniku Pergamano a druhy pergamenů - prosím ceny.
Poptávám sazenice
Poptávám sazenice pětilistého ženšenu na okrese Třebíč a Jihlava.
Poptávám plastovou nádržku pro chov želvy
Poptávám plastovou nádržku na vodu neznehodnocující z tmaveho plastu o rozměrech d-150 cm,š-70 cm,v-40 cm hladina vody bude do 25 cm k účelu chovu vodní želvy. Před zadáním zakázky žádám ceník a dobu dodání. Děkuji
Poptávám výrobce PES tkaniny
Hledám výrobce materiálu na stoly určené na hraní Pokru. Materiál tkanina bílá pevná, 100% PES, šíře 160 cm, gramáž 240g/m2 a více.
Hledám dodavatele dámské módy
Hledám dodavatele dámské módy do velikosti XXL.Rakouský dodavatel zklamal a mám dobře rozjetý obchod a chci pokračovat i nadále -hledám módu na běžné nošení-sportovně elegantní móda.
Poptáváme dodavatele doplňků pro MO
Otevírám nový obchůdek. Poptávám výrobce českých rukodělných výrobků. Originálních a netradičních. Např. kožené a textilní tašky, pásky, toaletní kabelky, různé doplňky a šperky, polštářky a hračky pro děti. Také ručně vyráběné mýdla, svíčky... Prosím o nabídku a fotografie.
Poptávám přípravek na hubnutí
Sháním tablety Super Diet-regulátor trávení,tbl 150 ks.
Poptávám vepřové půlky
mám zájem o koupi vepřových půlek.Jihlava a okolí.Uvést cenu.
Sháním knihu o Adině Mandlové
Dobrý den! Adina Mandlová Fámy a skutečnost. Toto je kniha, kterou sháním, prosím máte ji na prodejně a v jaké ceně? Děkuji.
Poptávám dekorativní sklo  Lacobel
Poptávám sklo Lacobel/popřípadě Colorbel za kuchyňskou linku místo obkladů. Rozměry jsou cca 53cm x 240cm + 1x otvor na zásuvku . Šíře požadovaného materiálu 2cm, pokud je to možné .Prosím o približnou cenu.
Poptávám elektrický paralyzér
elektrický paralyzér do 500 kč,výrobek jiný než čínský, lehké ovládání, vysoká účinnost, použití - obrana barmanky na cestě v noci z práce