Poptáváme sklady ovoce a zeleniny, vč. zpracování
Poptáváme sklady ovoce a zeleniny včetně zpracování ovoce a zeleniny (očištění, třídění a balení). Termín: do konce září 2011
Poptávám plastovou jímku
Poptávám pro rodinný dům samonosnou plastovou vyvážecí jímku o objemu - 10 m3 a vsakovací jímku na dešťovou vodu a to včetně montáže. Datum realizace druhá polovina Září 2011. Prosím o zaslání cenové nabídky, děkuji.
Poptáváme nádrž k postřikovači
Poptávám plastovou nebo sklolaminátovou nádrž na postřikovač 5000Litrů, včetně vlnolamů. Postřiková látka – herbicidy, zředěné vodou. Uveďte:Termín dodání, Připevňovací rozměry, Možnosti otvorů, Cenu nádrže, Atesty a certifikáty. Nabídku zašlete do 18.8.2011.
Poptávám dodavatele hovězího masa
Poptávám dodavatele hovězího masa Popis: hovězí maso Množství: větší - kamion/týden Spolupráce: dlouhodobě Termín: do konce srpna 2011 Cena: zašlete orientační nabídku INTERKONTAKTSERVIS spol. s r.o. Brněnská 2806/71 Jihlava 586 01 Czech Republic IČ: 46974482 e-mail: info@ikstrade.cz ...
Hledáme výrobce specifických tlakových nádob
Hledáme výrobce specifických tlakových nádob-svařenců z lehkých kovů. Základní parametry: objem kolem 10l, tlak do 6bar. Dlouhodobější spolupráce.
Poptávám cenovou nabídku na mražené ovoce
Poptávám cenovou nabídku na mražené ovoce, hlavně borůvky. Děkuji
Poptávám návrh a tisk kalendářů
Poptávám stolní kalendář 2012 se zajímavými, netradičními recepty pro firemní prezentaci. Nejlépe, kdyby kalendář nebyl distribuovaný v obchodech. Počet cca 5000 ks, s vlastní titulní stranou a 1-2 vloženými listy + vlastní design kartonového stojanu.
Poptávám skleněné lahve na medovinu
Poptávám 100 kusů skleněných lahví na medovinu. Objem lahve by měl být kolem 0,75 l. Upřednostňuji průhledné/čiré sklo. Láhev by měla mít porcelánovou/plastovou zátku. Do budoucna počítám s možnou spoluprací. Prosím o zaslání nabídky na email.
Poptávám dodavatele zboží do květinářství
Hledám dodavatele květin,řezané květiny,aranžovací stuhy a dekorace,sušinu,pokojové rostliny,proutěné zboží,balkonové květiny i venkovní,keramické květináče i plastové,bílé sošky a fontány do bytu,svíčky.......lednice pro řezané květiny
Dodávky nezaměnitelného spotřebního materiálu vázané na výpůjčky analytických linek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou pravidelné dílčí dodávky nezaměnitelného spotřebního materiálu potřebného k provádění laboratorních vyšetření na dobu plnění 4 roky pro Nemocnici Nové Město na Moravě, p. o. a Nemocnici Jihlava, p. o. vázané na výpůjčky analytických linek.
Dodávka léčivého přípravku - medicinálního kyslíku plynného
Průběžné dodávky léčivého přípravku, stlačeného plynného medicinálního kyslíku v ocelových tlakových lahvích a odlehčených tlakových lahvích s integrovaným ventilem o objemu 2 l, 5 l a 10 l, nájem tlakových lahví a distribuce předmětu plnění do míst plnění.
Poptáváme varná kolena
Poptáváme varná kolena 1" pr.33,7 cca 400 ks
Poptávám slovník vč. zvukového CD
Poptávám německo-český slovník s CD pro hotelnictví a gastronomii. Potřebuji prosím hlavně CD pro správnou výslovnost. Cena nerozhoduje.
Poptáváme krabičky na kravaty a papírové tašky
Hledáme dodavatele krabiček na kravaty a papírových tašek: 1, Krabička na kravaty Rozměry: 95x95x70 mm Barva černá Na víku zlaté logo 2, Papírová taška Rozměry: 20x10x28 cm a 45x14,5x48 cm Barva černá Na straně zlaté logo
Poptáváme dodavatele kašmíru a hedvábí
Hledáme dodavatele kašmíru a hedvábí, pro módní salon
Instalace kotle na spalování biomasy do kotelny K7 U Hřbitova v Jihlavě
Dodávka spalovny biomasy s jmenovitým výkonem kotle 3 MW včetně dopravy paliva, mechanického odpopelnění, zařízení na čištění kouřových plynů. Zřízení skladu paliva vč. jeřábové dráhy, dodávka a instalace akumulační nádoby, protipožární nádoby, skladu ELTO a dvoupalivového hořáku vč. řízení, které je nutné k automatickému provozu - dále viz ...
Poptáváme použité přepravní obaly
Nabídněte nám k odprodeji starší použité ohradové palety/přepravní obaly/ Použité gitterboxy Použité europalety Dřevěné europalety Dřevěné europalety Euro palety kovové /Mars/ Množství dle nabidky ceny dohodou
Poptáváme zboží do komise
Hledáme dodavatele zboží ( elekto spotřebiče, elektro nářadí, zahradní nářadí, nábytek, starožitnosti) do komisního prodeje.
Poptávám nápojové kelímky krystal
Poptáváme Krystal kelímky 0,2 l
Poptávám aditiva Liqui Moly
Poptávám aditiva Liqui Moly. Prosím o cenové nabídky.
Poptávám konzervované krabí maso
Sháním krabí maso v konzervách, (10-12 ks),k zaslání českou poštou na dobírku..
Hledám dodavatele průmyslového zboží
Hledám dodavatele průmyslového zboží od A-Z do komisního prodeje. Prodejna 600m2. www.bazarnopoz.cz
Poptávám zboží do komise
Poptávám dodavatele nového i použitého zboží do komisního prodeje. Nábytek, elektro, domácí potřeby, nářadí, starožitnosti atd.
Hledáme dodavatele drogerie a kosmetiky
Hledáme dodavatele spotřební kosmetiky a drogerie. Máme síť odberatelů po celé ČR.