Poptávám koupi HAKI lešení
Koupím Haki lešení malé i větší množství, cena za kosku je až 4000 Kš. Podle stavu nabídněte na tel:602229657
Poptávám plastový sud
Koupím 2x plastový sud, objem 200l.
Poptáváme výrobu vzorníků pro dlažbu
Vážená paní, vážený pane, Naše společnost se jmenuje AML-czech s.r.o. a zabývá se dovozem/vývozem širokého spektra zboží. Obchodní partnery máme po celém světě. Ráda bych u Vaší firmy poptala výrobu přenosného vzorníku na kameny (dlažba) pro obchodní zástupce naší firmy dle přiloženého nákresu. Přenosný vzorník na zboží by měl být vyroben z ...
Poptávám průmyslovou vzduchovou hadici
Prům.hadice na vzduch vnitřní pr.19mm, vnější pr.29-31mm, tlak 6 barů ,délka 2x25m, s textilní výstuží. Poloměr ohybu min 150mm. Povrch může být otěruvzdorný.
Poptávám hnojivo Flortis
Prosím o sdělení,zda je ještě v prodeji minerální hnojivo FLORTIS pro muškáty,výrobek italské firmy ORVITAL,případně o sdělení,v jaké obchodní síťi je dostupná pro drobný prodej.Děkuji za zprávu a zůstávám s pozdravem Petrášek.
Poptáváme dětskou atrakci
Hledáme maxiskluzavku, která se pokládá na šikmý terén, délka asi 25 metrů. Máme zájem o zapůjčení na den dětí dne 20.6.09, případně o prodej. Skluzavka může být nafukovací nebo laminátová.
Sháním splachovací nádržku
Sháním splachovací nádržku k WC ALFA 1.
Poptávám letní pneumatiky
Prosím o cenovou nabídku. Potřebuji na Fábii 1.4MPI combi čtyři letní pneu 185-60-14.
Poptávám pneumatiky k vozu MFR
Poptávám pneumatiky na vůz MFR.Děkuji.
Sháním dodavatele koření
Sháním velkoobchod s kořením, ceník koření, prodej na stánku, poutě, jarmarky. Najdu dodavatele koření za přijatelné ceny?
Poptávám zasklení lodžie
Poptávám zasklení lodžie cca 3,50 m šířka, výška 1,60 m, čirým sklem nahoře i dole. Dole je zábradlí lze otevírat i spodní část alespoň částečně?
Poptávám potahové látky a galanterii
Sháním potahové látky na sedací soupravy: -druky -flauše, flanely, žakarské tkaniny -patentky, přezky -jemné filcíky -knoflíky nýtovací -auto látky -stropnice do aut nebo jemný filcíky -ozdobné kování, přezky - plachtové kroužky -suché zipy -juty, ...
Poptáváme pivní přepravky
Koupíme větší množství pivních přepravek, Pokud možno nové přímo od výrobce.Dlouhodobá spolupráce.
Poptávám dodávky hudebních nástrojů
Hledám dodavatele v oboru hudební nástroje a PA techniky nejlépe z Prahy a okolí pro můj nově vznikající e-shop. Prosím kontakt na email.
Poptáváme tisk paletových štítků s kódem
Japonská firma distribuující spotřební elektroniku, poptává dodávku : - paletových štítků s nápisem a čárovým kódem - číselná řada, 10 x 8cm, bílý a zelený papír. Vždy 2ks od stejného čísla a stejného čárového kódu. Množství cca 1, 5, 10, 20 tisíc kusů. - CB tisku (bez DTP) uživatelskych návodů, formát A5 a A6 (včetně plastové samolepící ...
Poptávám bádie na beton
Poptávám bádie na beton, 1 m3, uzavíraní kolem, vypouštění přímé -rukávem, délka 5 m, použitou nebo novou.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Sháním dřevinu ořešák
Dobrý den, sháním 1 větší ořešák - kontejnerovaný (nejlépe polopapírák). Prosím, nabídněte. Děkuji Cílková
Sháním mulčovací kůru
Koupím cca 14m3 hrubé mulčovací kůry s dopravou do Říčan u Prahy. Nabídněte konečnou cenu.Koupím ihned.
Poptáváme dodávky dekoračních ubrousků
Poptáváme dekorační obrázkové ubrousky pro techniku decoupage u dovozce, velkoobchodního dodavatele nebo přímo u výrobce. Pravidelný odběr po krabicích od vzoru.
Poptávám mořidlo na dřevo zn. Leyland
Hledám prodejce nátěrových mořidel na dřevo "Leyland" v Praze a okolí.
Poptávám outletové zboží
Poptávám outletové zboží.
Poptávám kartonové krabice
Klasická kartonová krabice 600x45x45 mm bez popisu. Předpokládaný odběr do 10 000 za rok Hledáme nízkou cenu.....
Poptáváme dodávky dřevěných palet
Poptávám větší množství standardních dřevěných palet o rozměru 120 x 80 cm, pravidelný odběr.
Poptáváme šrouby k ultrazvuk. svařečkám
Dobrý den, poptávám á 10ks : šroub "HC DIN 916 M8 délka 25mm - UMBRAKO" a šroub " UNF1/2 DIN 2184-2 délka 38mm ( je to šroub který má z jedné strany vnitřní šestihran a z druhé válcovou plochu se sraženou hranou s rýhováním a důlkem ) P.S. jsou to šrouby používané na ultrazvukových svářečkách.