Poptáváme skladové kovové bedny
Poptávám výrobce nebo prodejce plechových štosovacích skladových beden (zkosené), nosnost 40 kg. Mohou být i použité. Celá ČR.
Poptávám výrobce tkaniny
Hledám výrobce metrážové tkaniny zvané ORGANZA
Poptávám drát z mědi
Poptávám Cu drát měkký 50 kg.
Sháníme mořské mražené filety z mates
Sháníme mořské mražené filety z mates.
Poptávám polypropylenový bazén,vč.montáže
Poptávám polypropylenový bazén o rozměrech 6 x 3 m a hloubce 1,5 m včetně nutného příslušenství a montáže. Prosím o zaslání kompletní nabídky včetně ceny.
Poptáváme rozlišovače na klíče, až 4500 ks
Dobrý den. Jsme reklamní agentura a pro našeho klienta sháníme rozlišovače na klíče v černé, bílé, šedé a růžové barvě. Jednalo by se o 1500, 3000 nebo 4500 ks od každé barvy. Balení po čtyřech kusech, aby byly k dispozici jako sada barev. Za nabídky děkujeme.
Poptáváme černý toaletní papír,až 15000 ks
Poptáváme černý toaletní papír s potiskem (jednobarevným). Jednalo by se o 5, 10 nebo 15 tisíc kusů.
Poptáváme lepenkové archivační krabice
Poptáváme výrobu 100 kusů lepenkových archivačních krabic : lepenka jednovrstvá, rozměr : šíře 32 cm, hloubka 25 cm, výška 25 cm s trvale jedním vyklápěcím bokem 25 cm x 25 cm a s víkem vysokým cca 4 cm. Prosím sdělte cenu.
Poptáváme přesný šroub imbus
Poptáváme imbus DIN73/79 průměr 12x20m10. Střední Čechy.
Sháním pryžové návleky na řídítka rotopedu
Poptávám pryžové (plastové) návleky v metráži, jedná se o návleky na řidítka k rotopedům, průměr trubky je 27 mm. Celá ČR.
Poptávám komponenty pro vertik. žaluzie
Hledáme dodavatele komponentů pro výrobu vertikálních žaluzií.
Poptávám zpracování a výrobu nerez produktů
Hledáme výrobní firmy se specializaci na zpracování nerezu Potáváme firmy schopné dlouhodobé spolupráce při zpracování a výrobě produktů z nerez materiálů dle našich požadavků i na zakázku.
Sháním reprodukce obrázků od Emy Srncové
Sháním reprodukce obrázků od Emy Srncové
Poptáváme dodavatele autodoplňků do obchodu
Hledáme dodavatele, velkoobchody i import pro autodoplňky na osobní, off-road auta i kamiony. Veškerý sortiment autohifi, offroad vybavení, pneu a kola, tuningove dily i na zakazku. Elektronický malo a velkoobchod pro internetový i klasický prodej.
Poptáváme dodavatele nerez zboží do obchodu
Hledáme dodavatele, velkoobchody i import pro nerezového zboží všeho druhu pro interier, exterier. Veškerý sortiment vybavení kuchyní, koupelen, domácností, bytů, kanceláří a u administrativních prostor i na zakázku. Elektronický malo a velkoobchod pro internetový i klasický prodej. Dlouhodobý odběr.
Hledám dodavatele kojeneckých,dětských potřeb
Hledám dodavatele kojeneckých a dětských potřeb ( lahvičky, dudlíky, odsávačky, pleny, kosmetiku, talířky, příbory, hrnečky atd.), hraček (Lamaze, Sassy, Lego atd.) a dětského značkového oblečení (NEXTa Mothercare) pro nově otevřený intenetový obchod - pouze nové zboží. Děkuji Diana Ledvinová
Hledám výrobce nebo prodejce palubek
Hledám výrobce nebo prodejce palubek v okrese Kolín.