Poptávám dětské potřeby
Poptávám dětské pleny - Pampers, Huggies Vlhčené ubrousky - Pampers, Huggies, nebo i jiné značky Dětská kosmetika - Batole , Nivea, i jiné značky Hračky a ostatní potřeby pro kojence 0 - 3 roky.
Sháním podlahový materiál
Prosím dotazuji se zdali nemáte podlahovinu, a to potřebuji přikrýt zem v garáži /bývalá stodola/, kde není podlaha.Hledám něco jen obyčejného 3x5 m.Prosím o radu a doporučení - v jaké šíři a ceně. Děkuji a zdravím Nekvinda Krouna
Poptáváme použité IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme použité kanystry
Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Sháním použité kartonové krabice
Sháním použité klopové kartonové krabice (hnědo hnědé) . Rozměr: 790x 480x390 nebo něco okolo toho.
Sháním koberec do kanceláře
Shaním kancelářský koberec v metráži 25m2.
Poptávám sypátko na sůl
Poptávám plastové sypátko na sůl s regulací jemného a hrubého sypání o obsahu 70 gr.o rozměrech průměr 45 mm,výška 100 mm,
Poptávám výrobu šerifských hvězd
výroba a prodej šerifských hvězd
Poptáváme plastové krytky závitu hřídele
Hledám dodavatele krytek závitu hřídele z měkčeného plastu o průměru 120 a 104 mm, délka 37 mm
Poptáváme ocelové,nerezové závrtné šrouby
Pro spojování dílů tlakových nádob poptávám závrtné šrouby z ocele nebo nerezu se zaručenou pevností a mat. atestem do teplot az -40st.C jedná se o různé delky M12 a M16 v množství cca stovky kusu na dávku
Odkoupíme použité kovové sudy
Použité sudy Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Odkoupíme použité plastové kontejnery
Sběr použitých kanystrů Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Sháním specifikaci na kalafunu WG
Dobrý den, potřebuji zaslat specifikaci na kalafunu WG. Děkuji.
Poptáváme materiály na autopotahy
Poptávám výrobce materiálu pro šití autopotahů nákladních vozidel .
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme eliptické dno
Poptáváme dno eliptické 2:1 ocel , pr. 600, tl. 3mm , adekvát Fe , AK 98519 . Prosíme o nacenění a materiálovou specifikaci . Děkuji
Poptávám deratizační přípravek AGITA
Dobrý den, prosím, chtěla bych informaci o ceně deratizačního prostředku AGITA 10WG. Děkuji.
Poptávám dodavatele řeziva
Hledám dodavatele: - sušeného řeziva, hraněné, nepařené, dřevina akát, tloušťky 28mm, KD 12%,pravidelné odběry, kamionové množství, pokud máte zájem a možnost dodávek specifikace zašlu. -dále mám zajem o dodávky dubových přiřezu, 2 rozměry velká prkna, fix a malé přířezy, čerstvé, pravidelný odběr, douhodobá spolupráce, kamionové dodávky, pokud ...
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Poptáváme použité a vyřazené IBC kontejnery. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách www.obal-centrum.com.
Poptáváme použité kovové sudy s víkem
Poptáváme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme použité plastové kanystry
Poptáváme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptáváme výrobu korunkových matic
Poptáváme možnost výroby nebo dodávky korunkových matic M72x4 - 6 ks.
Poptáváme nábytkové kování, kluzáky
Poptávám nábytkové plastové kluzáky s plastovými 2 trny a s plstí nebo filcem, ovál 38/18/7 mm+ filc asi 5 mm nebo kulatý o průměru 18 mm výška asi 7 mm + filc nebo plsť 5 mm. Množství 1000 ks. Nabídněte. Předem děkuji za nabídky