Poptáváme dodavatele masa
Poptáváme firmy,které se zabývají vepřovým a kuřecím produktem. Jedná se konkrétně o koupi vep.nožek nejméně alespon 1 týdně 25tun a kuřecích pařátů také nejméně 1týdně 25tun. Může být ČR,Polsko a Slovensko. Potřebujeme sehnat a objednat alespoň 40 kontejnerů měsíčně. Děkuji.
Poptávám hudební CD
Poptávám CD Věra Špinarová - A pořád tě mám ráda.
Poptávám Schindeleho minerály
Dobrý den, můžete mi zajistit Schindeleho minerály? Prosím ještě jeden dotaz, jaká je cena a zda zasiláte na dobírku? Děkuji.
Sháním ND k hodinkám zn. Casio
Poptávám konzolu k pásku titanových hodinek casio typu MTH-1024
Poptávám vařené brambory
Poptáváme vařené brambory v gastro balení 5-15kg. Providelný odběr cca 100kg týdně v Ostravě - Porubě
Poptávám slovník
Poptávám Českolatinský a Latinskočeský slovník. Prosím info o ceně Děkuji za odpověd, s pozdravem p.Hlaváčková
Výstroj, výzbroj, pracovní oděvy a ochranné prostředky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka požadované výstroje a výzbroje strážníků Městské policie Havířov a pracovních oděvů a ochranných prostředků členů jednotky sboru dobrovolných hasičů potřebných pro řádné a bezpečné plnění jejich úkolů.
Poptávám kuličkový pojezd
Poptávám jeden pár kuličkového pojezdu o délce 350mm do dětské komody Brimnes. Děkuji.
Dynamický nákupní systém na dodávky knih a reprografických materiálů pro Knihovnu města Ostravy
Předmětem jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS je fyzická dodávka knih vč. elektronických knih, zvukových nahrávek a reprografických materiálů (dále jen zboží) zadavateli, včetně poskytnutí případných služeb, které s dodávkou zboží souvis
Poptávám komponenty stavebního kování
Dobrý den, zasílám Vám poptávku s dotazem, zda jste schopni dodat tyto komponenty: 1) kování Rostex R1 cr kl-koule 16ks 2) bezpečnostní vložka FAB 12ks 3) vložka FAB 4ks 4) vložka Fab s knoflíkem 25ks 5) mřížka hliníková 500x100 12ks 6) panikový zámek Nemef 1769 4ks
Poptáváme kari sítě
Dobrý den, pro stavbu v Řeži u Husince poptáváme 30ks kari sítí oko100/100/8mm r.3000/2000mm,včetně dopravy/hydraulická ruka/.předpokladaný termín odběru okolo13.8.2013. Děkuji.
Poptáváme kartonové krabice s flexotiskem
Dobrý den. potřebuji znát Vaší cenovou nabídku na kartonové krabice s Flexotiskem. Momentálně používáme krabice těchto rozměrů: 41x30x21, 61x39x30, 21x18x15,5. Jestli máte jiné, ale podobné standartní rozměry, tak není úplně důležité jestli se velikost bude nějaký ten cm lišit. Flexotisk je jen v černé barvě s logem naší firmy a odkaz na webové ...
Poptáváme dekorační předměty z granátového skla
Mám zájem o vázy,košíčky a vínové sklenice z granátovího skla. Jaký je nejmenší počet a termín dodání.
Xerografický papír
Dodávky xerografického papíru dle druhu a aktuálních potřeb univerzity
Poptávám knihy
Poptávám knihy: Metabolický syndrom - Štěpán Svačina, Grada 2011, Detoxikace organizmu - Katarina Horáková, Metro Media - 2008.
Poptávám pánské sandále Columbia Ridgeway Pebble č. 44
Poptávám pánské sandále Columbia Ridgeway Pebble č. 44.
Poptávám přípravek na hubení drátovce
Sháním přípravky Marshal 25EC, Diazinon 10G, Cruiser 70WS nebo Furadan 10G,nebo nějaký jiný přípravek na hubení drátovce.
Poptávám příručku pro údržbu a opravy vozu zn. Škoda
Poptávám příručku pro údržbu a opravy vozu zn. Škoda, s názvem "Jak na to?"
Poptávám dodání chladicí hadice
Dobrý den, poptávám dodání chladící hadice( pro chlacení emulzí u CNC stroje) Chladící hadice (opletená, panceřová) s koncovkou PN 21/460-97 DN10x600-DKL-DKL 90°
Poptáváme dodavatele potravinářského sortimentu
Dobrý den ,mám zájem o masné výrobky a uzeniny,,také mám zájem odebírat mražené pečivo a zeleninu a nanuky..., nabídněte prosím Váš ceník.Dále by mě zajímalo v jakém množství můžete dodavat a v jakém časovém rozmezí...Předem dekuji.
Poptávám mazivo zn. Sintono GPE
Poptávám produkt zn. Sintono GPE 703 / 1kg .
Poptáváme plastový box
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku Plastového boxu modrého o rozměrech 305x480x177mm - pokud náte v nabídce pro našeho VIP zákazníka. Předem děkují za kladnou a rychlpou odpověď. Kotrčová Řempo LYRA,s.r.o. 596136670
Poptávám českého výrobce kopečkové zmrzliny
Poptávám českého výrobce kopečkové zmrzliny pro novou prodejnu v Ostravě.
Poptávám českého výrobce čokolády a pralinek
Poptávám českého výrobce čokolády a čokoládových pralinek pro novou prodejnu v Ostravě.
Poptávám dodavatele bavlněné metráže
Poptávám výrobce,nebo velkoobchod s bavlněnou metráží,tisk i jednobarevné.Materiál vhodný na výrobu bytového textilu,povlečení,patchworku, a pod. Drobnější vzorky,proužky ,puntíky,kytičky i dětský potisk. Jsme firma zabývající se výrobou byt.textilu, hledáme nové dodavatele kvalitního bavlněného materiálu.