Poptávám pneumatiky
Poptávám prodejce pneumatiky Mitas 145/70-8K-02 baby buggy komplet s diskem a ložisky
Poptávám lisované hranoly na palety
Vykoupím euro palety neznačené, cena dohodou. Dále poptávám lisované hranoly na palety. Děkuji za nabídky
Hledáme dodavatele kovových kabelových bubnů
Dobrý den rádi bychom našli dodavatele kovových kabelových bubnů o velikosti 1000 a 1200mm průměru v rámci Evropy. Již spolupracujeme se společností Kabelové bubny a bedny (KBB) Odebíráme cca 30 bubnů 1000mm a 20 bubnů 1200mm měsičně.
Poptáváme kancelářské potřeby
Dobrý den, měli by sme zájem o 1O ks linkovaných sešitů tvrdý obal - 100 listů, Prosím nacenit cenu za ks s DPH. Děkujeme VZ 1534 Vojenský újezd Hradiště kontakt osoba: Viliam Šalát
Poptávám slunečnicový šampon
Poptávám slunečnicový šampon od Union Cosmetic.
Poptávám výrobce bytových doplňků
Poptáváme výrobce bytových doplňků, dekorace, lampy, prostírání, svíčky, mísy, vázy apod. Dlouhodobá spolupráce - levně
Poptávám kosmetiku Golden Rose
Poptávám korekční tyčinku na vlasy Golden Rose Grai Hair touch up stick 02 Dark Brown.
Poptávám knihu o vietnamské kultuře a zvycích
Poptávám knihy o kultuře, zvycích ve Vietnamu. Zajímám se o toto téma, abych pochopila jejich chování k nám a věděla, jak se mám chovat já k nim. To píši proto, abyste věděli, co hledám za knihu.
Poptávám výrobce válců a vaků k protipovodňových zařízením
Poptávám výrobce vodotěsných a vzduchotěsných válců a vaků pro protipovodňová zařízení, viz: http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1731258&lan=cs A http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1731259&lan=cs Spolupráce dlouhodobá, platba v hotovosti při převzetí. Podmínkou spolupráce je zapůjčení ...
Poptávám ražbu pamětních medailí
Dobrý den, činím tímto poptávku na ražbu pamětních medailí. Požaduji pamětní medaile o průměru 39 mm s povrchovou úpravou 24 Kt zlatem. Dodávka v ochranných kapslích. Grafický návrh k výrobě razidel mám k dispozici. Předpokládaný trvalý odběr cca 1.000 ks ročně, průběžně v sériích po á 100 ks. Zahájení odběru v měsíci květnu t.r. Uvítal bych ...
Hledáme výrobce a importéry hudebních nástrojů
Pro nově vznikající projekt přímého prodeje hledáme jako jednu jeho součást výrobce a přímé dovozce hudebních nástrojů a příslušenství. Protože se jedná o nový projekt tak neslibujeme zpočátku obrovské odběry ale jednou měsíčně odběry v řádech kusů až desítek kusů. Odvoz vlastní, platba v hotovosti při odběru.
Poptávám dodavatele her a hlavolamů
Pro nově vznikající obchodní projekt hledám výrobce či přímé dovozce HER A HLAVOLAMŮ. Zpočátku odběr v řádu desítek kusů měsíčně, později vzrůstající frekvence odběru. Odběr vlastní, platba hotově při odběru.
Hledáme dovozce a výrobce nářadí
Popis poptávky: pro připravovaný obchodní projekt hledáme výrobce a přímé dovozce elektrického a ručního nářadí, Odběr zhruba jednou měsíčně v řádech kusů až desítek kusů, platba v hotovosti při odběru.
Poptáváme dodavatele potravinových doplňků
Pro nově vznikající obchodní projekt hledám výrobce či přímé dovozce VITAMÍNŮ A POTRAVINOVÝCH DOPLŇKŮ. Zpočátku odběr jednou měsíčně, později vzrůstající frekvence odběru. Odběr vlastní, platba hotově při odběru.
Poptávám výrobce a dovozce dětského zboží
Pro připravovaný obchodní projekt hledám: výrobce nebo přímé dovozce DĚTSKÉHO ZBOŽÍ. Zpočátku bude odběr menší, časem se bude navyšovat. Odběr zboží osobně, zpočátku jednou měsíčně, platba hotově při odběru.
Poptávám dodavatele drogistického zboží
Pro připravovaný obchodní projekt hledám: výrobce nebo přímé dovozce DROGISTICKÉHO ZBOŽÍ. Zpočátku bude odběr menší, časem se bude navyšovat. Odběr zboží osobně, zpočátku jednou měsíčně, platba hotově při odběru.
Poptávám dovozce a výrobce šperků a hodinek
Hledám přímé dovozce a výrobce šperků a hodinek. Odběr zboží jednou měsíčně, platba hotově při převzetí, osobní odběr.
Poptáváme dodavatele oděvů ze zahraničí
Poptávám firmy v Polsku, Německu, Anglii (nebo po celé EU), potřebuju dámské oblečení, převážně šaty (letní, zimní, společenské atd.)
Poptávám olej do soustruhu
Dobrý den. Chtěl bych koupit řeznou emulzi, nebo řezný olej do soustruhu. Máte v nabídce také něco takového? Děkuji. Vrtílek
Poptávám výrobce šikmých bavlněných proužků
Hledám dodavatele nebo výrobce bavlněných šikmých proužků.
Poptávám dodavatele dětské bavlněné metráže
Hledám výrobce nebo dodavatele dětské bavlněné metráže s motivem Chip a Dale .
Poptávám polystyrenové přepravní boxy na víno
Poptávám polystyrenové boxy na přepravu vína cca 1000ks , stálý odběr. Nabídněte cenu. Děkuji.
Poptávám výrobce ochranných plechů, roštů a rolet
Poptávám výrobce - ochranných plechů, roštů a rolet. Materiál "černý a nerez". Ochranné plechy budou sestaveny z více kusů a spojeny panty. Ochranná roleta bude uložena v ochranném pouzdře s upínacími oky. Dlouhodobá spolupráce v řádech let, desítky kusů ročně. Platba při převzetí zakázky. Požadujeme po dobu spolupráce zapůjčení ...
Poptávám pěstitele v bio kvalitě
Dodrý den, hledám pěstitele lněného semínka, ječmene, soji a kukuřice v bio kvalitě, také sušené cukrovarské řízky a granulovanou vojtěšku také v biu. Děkuji Hnátková