Poptáváme vybavení dětského hřiště
Poptáváme vybavení dětského hřiště. Nejlépe kraj Vysočina
Hledáme distribuci zařízení na výrobu svíček
20070420130; Italský výrobce speciální výbavy/ hry pro vlastní výrobu dekoračních svíček hledá obchodní zástupce a distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme zapalovače s dětskou pojistkou
Poptáváme zapalovače s dětskou pojistkou 3000ks
Poptáváme dřevěné prolézačky
Poptávám dřevěné prolézačky v Jižní Moravě.
Hledáme distributory rybářského vybavení
Jsme čínská firma specializovaná na výrobu a export rybářských potřeb a zboží pro pobyt v přírodě, jako jsou rybářské navijáky, udice, splávky , rybí alarmy, návnady, spací pytle, rybářské stoličky, zavazadla, rybářské krabice, přístřešky, reflektory, kempingové potřeby, stany, háčky atd. Rovněž exportujeme oblečení, basebalové čepice atd. Máme ...
Hledáme distributory akvárií a příslušenství
Jsme čínská firma, která dělá různá akvária a příslušenství pro ně, jako jsou nástěnná akvária, stolní akvária a stojanová akvária... Komunikace v angličtině.
Hledáme odběratele čínské lidové tvorby
Obchodujeme se všemi druhy čínských uměleckých děl a řemeslných výrobků, jako jsou rozmanité měděné předměty, výšivky, keramika, batika, malby, lidové ozdoby, dřevořezby atd. Hledáme importéry. Komunikace v angličtině.
Výrobce dětského zboží hledá distribuci
20070326688; Slovinský výrobce výchovných hraček, koberečků, sedátek, plyšových hraček, systémů pro dětská hřiště, kostek, puzzle, stavebnic hledá vzájemnou distribuci a chce být subdodavatelem. Také nabízí možnost prodeje celé firmy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. ...
Hledáme distributory hraček, oděvů, stavebnin
Jsme velmi profesionální importní a exportní firma v Šanghaji. Na naší webové stránce http://www.jxzmx.com můžete vidět široký rozsah produktů našeho podnikání zahrnující hračky, oděvy, látky, stavební materiál, elektrické výrobky atd. Hledáme zahraniční odběratele. Komunikace v angličtině.
Hledáme odběratele výrobků z ratanu
Zabýváme se výrobou a prodejem výrobků pletených z ratanu - nádob na odpad s pedálem, polic (polic na knihy, stojanů na víno, konferenčních stolků), beden a dále chromované řady (koupelnový regál, kuchyňský regál, košík na ovoce, regál na hrnky, regál na nádobí). Vše v nejvyšší kvalitě a za nejlepší ceny. Výrobky exportujeme do celého světa. ...
Sháním dětský kočárek Patron Zephyr
Sháním kočárek Patron Zephyr kombinační.
Poptáváme monofilní silonový vlasec
Sháním monofilní silonový vlasec, průměr 0,9 mm, délka 1000m. Klubka min. 50m
Poptáváme odpuzovač holubů
Hledáme ultrazvukový odpuzovač holubů pro domácí i pro průmyslové použití - efektivní, levný, v hezkém balení, s pěkným designem. Prosím neváhejte nám nabídnout jiný námět na vašem trhu nebo nějaké řešení pro odpuzování holubů. Prosíme email nabídky s obrázky, datovými informacemi, cenou a smluvními podmínkami. Komunikace v angličtině.
Poptávám kočárek zn. Jané Energy
Poptávám kočárek Jané Energy v Jihomoravském kraji.
Výrobce pěnových výrobků hledá odběratele
Jsme jedním z největších výrobců pěnové hmoty v Číně. Jsme dobří ve výrobě všech druhů pěnových výrobků, jako jsou pěnové polštáře, pěnové spodní prádlo, pěnové hračky a pěnové pohovky atd. Hledáme odběratele. www.chiaofu.com ; e-mail: cubypeng@chiaofu.com ; Komunikace v angličtině.
Výrobce dřevěných předmětů hl. odběratele
Specializujeme se na výrobu dřevěných výrobků: dřevěné korálky (různé velikosti a tvary), parfémované dřevěné korálky, kulaté dřevěné korálky, oválné dřevěné korálky, velké korále, čtyřhranné dřevěné korále, obarvené korálky, korále na malování, Budhovy korále, náboženské korálky, galanterní korále, diamantové korálky, tečkované korále, dřevěné ...
Hledám distributory výrobků z uměl. kamene
200714294; Chorvatská firma pracující ve výrobě produktů z umělého kamene, jako okenní tabulky, stoly různých tvarů a pro různé účely, desky na zdi a podlahy, hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám dětský kočárek HAUCK ROAD STER
Poptávám dětský hočárek zn. HAUCK ROAD STER. Prosím nabídky zašlete na níže uvedený e-mail.
Výrobce majolikových výrobků hledá partnery
200613312; Italský výrobce uměleckých majolikových výrobků hledá obchodní spolupráci. Firma má zájem o navázání kontaktů s importéry, velkoobchodníky, obchodními zástupci a obchodními společnostmi se zájmem o tyto výrobky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Hledáme distributory dřevěných krabic, beden
200613304; Polská firma pracující v oboru dodávek ručně vyráběných dřevěných výrobků (krabice, bedny, truhly) hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám navijáky a pruty Daiwa,Saltiga,Surf.
Poptávám navijáky Daiwa Saltiga Surf sasurf 5500 2ks, dále pruty třídílné Daiwa Saltiga Balistic Surf jety rods 2 ks
Výrobce šlapacích člunů hledá partnery
200613245; Dánská firma, která navrhuje a vyrábí šlapací čluny ve tvaru labutě, hledá partnery, kteří mají jak výrobní kapacity, tak prodejní kapacity (nebo, v této souvislosti, příslušná prodejní spojení). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám LEGO
Sháním LEGO: 1) 1 ks: Small Train Engine with Tender Blue (Item #: KT403) 2) 1 ks: Ultimate Track Collection for 9v Trains (Item #: K4515) 3) 1ks: TTX Intermodal Double-Stack Car (Item #: 10170)
Sháním malou dětskou skluzavku
Sháním malou dětskou skluzavku.
Výrobce dřevěných hraček hledá subdodavatele
200612619; Francouzská firma vyrábějící dřevěné hračky hledá distributory svých výrobků a/ nebo subdodávky a/ nebo joint-venture v severní Africe a nových členských státech EU. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.