Vybavení dětské lyžařské školky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení dětské lyžařské školky - pohyblivého modulárního chodníku, dětského kolotoče a iglů, vč. příslušenství, dovozu, montáže a uvedení do provozu, zaškolení vybraných osob zadavatele.
Dodávka vzduchové doskokové matrace a odpalovacích ramp
Předmětem VZ je dodávka vzduchové doskokové matrace a odpalovacích ramp. Jedná se o funkční celek, který slouží k zábavním a sportovním účelům pro adrenalinové a přitom bezpečné skoky na lyžích, snowboardech, kolech, snowscoot. apod.
Revitalizace parků na sídlišti Slezská
Revitalizace dvou ploch veřejné zeleně. I.V tzv. parčíku na Slezské budou vybudovány nové dlážděné komunikace, veřejné osvětlení a osazen nový mobiliář. II.V Sadech Svobody bude provedena rozsáhlá rekonstrukce chodníků(dlažba), VO, dětských hřišť, mobiliáře. Stávající altán bude zbourán, bude nově postaveno multifunkční zastřešené jeviště ...
Stavební práce ve městě Rýmařov
zakázka zahrnuje dva projekty z nichž jeden, Sportovně - kulturní arál "Zahrada Hedvy" řeší stavební úpravy včetně stavebních úprav místních komunikací, chodníků, dětského hřiště s herními prvky a sadové úpravy a druhý, Revitalizace ulice Horní, regeneraci zelených ploch včetně stavbních úprav místních komunikací.
Hledám posilovnu s možností hlídání dětí
Hledám posilovnu v moravskoslezském kraji s hlídaním dětí.
Revitalizace zahrad MŠ Kamarád
Revitalizace zahrad spočívá v dodávce a instalaci nových, převážně atypických herních prvků, demontáži starých nevyhovujících herních prvků, úpravách stávajících a vybudování nových zpevněných ploch a teras, obnově oplocení, terénních úpravách dvou zahrad o rozloze dohromady cca 0,63 ha, odstranění starých a vysázení nových dřevin.
Poptávám boxery
Dobrý den, Chtěl bych se vás zeptat, jestli u vás prodáváte boxer a kolik u vás stojí. odepište mi prosím na email. Děkuji
Poptávám služby kosmetického salonu
Hledám fitcentrum nebo kosmetický salon, kde používají metodsu "Vacu shape" v okrese Nový Jičín
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu brzdy u rotopedu Olpran 22821.
ZŠ Skřečoň - modernizace školního dvora
Výstavba sportovního víceúčelového hřiště s umělým povrchem s tribuneou a oplocením. Doplnění školního dvora o basketbal, lezeckou stěnu, stolní tenis. Vybudování učebního hnízda a ohniště s palisádou doplněné o přístřešek na dříví.
Vybavení dětské lyžařské školky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení dětské lyžařské školky - pohyblivého modulárního chodníku, dětského kolotoče a iglů, vč. příslušenství, dovozu, montáže a uvedení do provozu, zaškolení vybraných osob zadavatele. Podrobnosti viz ZD.
Poptávám impregnační přípravek na stany
Poptávám impregnaci na textil (s příměsí bavlny) - stany, nejlépe velkoobchodní balení (potřebuji použít na 15 stanů), cena důležitá
Výstavba veřejně přístupného dětského hřiště na ul. Václavská v Orlové-Porubě
Předmětem veřejné zakázky je vybudování dětského hřiště pro děti od 3 do 6 let. Jedná se především o odstranění stávajících kovových prvků, instalaci nových prvků - herní soustavy se skluzavkou, houpačky, kolotoče, instalaci mobiliáře-lavičky a odpadkové koše. Celé hřiště bude opatřeno nízkým oplocením.
Revitalizace zahrad MŠ Kamarád
Revitalizace zahrad spočívá v dodávce a instalaci nových, převážně atypických herních prvků, demontáži starých nevyhovujících herních prvků, úpravách stávajících a vybudování nových zpevněných ploch a teras, obnově oplocení, terénních úpravách dvou zahrad o rozloze dohromady cca 0,63 ha, odstranění starých a vysázení nových dřevin.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu značky Crane Sports, cca dva roky starý model. Rotoped má magnetické brždění a to přestalo fungovat.
Dětská hřiště v Odrách
Předmětem zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě 6 dětských hřišť, a to konkrétně: • 01 Odry - Dobešov • 02 Odry - Kaménka • 03 Odry - Loučky nad Odrou • 04 Odry • 05 Odry - Tošovice • 06 Odry - Vítkovka
Poptávám vybudování zábran
Vybudování fotbalových zábran za brankami na fotbalovém hřišti.
Poptávám pracovní obuv a zimní oděvy pro 40 osob
Dobrý den. Prosím Vás o cenovou nabídku na zimní oblečení pro 40 osob: obuv zinmí Farmařská hnědá kotníková bunda zinmí URBAN kalhoty zimní Děkuji Kostelňák
Poptávám dodavatele sportovních oděvů
Poptávám sportovní oblečení zn. NIKE, ADIDAS velikosti: veškerý sortiment kromě obuvi v měsíčním objemu cca 50000Kč.
Poptávám značkové a sportovní oděvy pro prodejnu
Sháním značkové oblečení a jakékoliv sportovní vybavení, pro internetový obchod a kamenný obchod.
Poptáváme výstavbu dětského hřiště
Poptáváme výstavbu dětského hřiště o rozměrech 4x8 metrů. Stávající povrch je travnatý, před zahájením stavby je nutné pokácení 4 stromů. Z jedné strany je prostor ohraničen nemovitostí, z dalších stran oplocením. Oplocení je možné využít k zavěšení některých ozdobných prvků dětského hřiště. Předpokládaný termín dodávky do 10.10.2010. Místo ...
Poptávám středová ložiska k jízdnímu kolu
Dobrý den, kdo nabízí středová ložiska FSA MR 066 Megaexo? Děkuji za odpověď.
Poptávám ND k vzduchovce
Sháním pružinu pístu k vzduchovce GEOX GTX100
Poptáváme vysavač pro bazén
Hledám firmu, která nám dodá vysavač pro bazén rozměru 33 x 12 m a zároveň zajistí servis a zaškolení uživatele.
Poptávám koupi sportovní zbraně
Poptávám sportovní zbraň IŽ,MP-35M,22LR