Fotbalové hřiště s umělou trávou Turnov
Jedná se o rekonstrukci stávajícího travnatého fotbalového hřiště na hřiště s umělou trávou a s tím související terénní úpravy. Dále je předmětem zakázky oplocení a zřízení nového osvětlení hrací plochy. Bližší podrobnosti budou specifikovány v příloze zadávací dokumentace (přílohou budou prováděcí projektové dokumentace včetně výkazu výměr).
Všesportovní a volnočasový areál Hraběnka
Předmětem VZ je výstavba volnočasového sportovního areálu se zaměřením na biatlon.
Dětské hřiště v přírodním stylu v areálu mateřské školy v Rovensku pod Troskami
Předmětem veřejné zakázky na dodávky je realizace díla v rámci projektu s názvem: „Dětské hřiště v přírodním stylu v areálu mateřské školy v Rovensku pod Troskami“. Jedná se o dodání herních prvků a poskytnutí s tím souvisejících služeb a stavebních prací spočívající v umístění a montáži a sadové úpravy, dle projektové dokumentace, která je ...
Poptávám dodavatele textilních oděvů pro prodejnu
Hledám dodavatele textilních oděvů do svého obchodu - Kikiriki apod. zboží. Díky za informace.
Poptáváme airsoftové vybavení
Poptávám cca 60 kompletů výstroje a výzbroje pro airsoftové teamy ve výcvikovém středisku AREA KORENOV, včetně 120 ks zbraní. Termín dodání 03.2012 . Na Váš mail pošleme doplňující informace. Díky.
Regenerace panelového sídliště U nádraží - Turnov - I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je regenerace panelového sídliště U nádraží, které se nachází v severní části města Turnov, na pravém břehu řeky Jizery. Projekt regenerace sídliště je navržen časově v 5-ti etapách. V I. etapě a tedy v rámci této veřejné zakázky, bude provedena úprava zpevněných ploch (vozovek, chodníků, parkovišť), hřišť a oddychových ...
Poptávám dodavatele softshellového oblečení
Sháním dodavatele značek temster,Ydi.Jde mi o softshellové oblečení...určené k dalšímu prodeji.
Poptáváme značkovou obuv, oblečení
Poptáváme high heels obuv, oblečení z lacku, luxusní punčochové zboží, punčochy ze 100% nylonu (fully fashioned stockings)