Poptáváme použitý stavební materiál
Poptávám použité plné cihly, i jiný stavební materiál, nejlépe za odvoz v okolí Českých Budějovic do 30 km, podle množství. Děkuji.
Poptávám radiopřehrávač Hyundai s CD
Poptávám rádiopřehrávač s CD - Hyundai RC 406 RETRO (viz http://radiomagnetofony.heureka.cz/hyundai-rc-406-retro/). Koupím nový nebo krátkodobě používaný v perfektním stavu. P.S. Těžko se shání.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme použité plastové kanystry
Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů s uzávěrem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 60 kusů.
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Hledám prodejce jízdních kol
Poptávám bazary nebo obchody s jízdními koly (pod 2000,-Kc) v Brně, ČR.
Poptávám repasovanou pračku
Shánim repasovanou pračku jakékoliv značky do 2.500kč
Poptávám použitý tiskařský stroj
Poptáváme použitý tiskařský stroj Heidelberg Speedmaster UP 72, nebo Heidelberg Speedmaster ZP 102. Může to být i podobný typ.
Poptávám repasované cigaretové automaty
Poptávám repasované prodejní cigaretové automaty, cca 10ks. Karlovarský kraj.
Poptáváme použitý kancelářský nábytek
Sháníme použitý kancelářský nábytek. Jižní Morava.
Poptávám použitý textil
Poptávám dodavatele, který by mi odprodal nějaké množství textilu zn. Next (Oulet nebo i nošené) v různých velikostech s možností nárazového odběru, dle našich potřeb. Nejlepší prodávané na kg nebo dobré nabídky za ks. Zaslání poštou. Hledám hlavně někoho, kdo bude ochoten spolupracovat i když odběry nebudou v desítkách tisíc.
Poptáváme repasovaný zametací vůz
Koupíme repasovaný zametací vůz.
Poptáváme použité ocelové nádrže, 2 ks
Poptávám ocelové akumulační nádrže na teplou vodu - použité Rozměry: do obsahu 1000 l Počet kusů: 2 Termín dodávky: únor 2008
Poptáváme použité maringotky,přívěsy
Poptávám použité chatky, případně maringotky, unimobuňky nebo obytné přívěsy v jakémkoli stavu. Nejraději Brněnský kraj, Vysočina.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptáváme použité IBC kontejnery
Sběr a odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Zrepasujeme, vyčistíme, zlikvidujeme! Šetříme Vaše náklady!
Poptávám použité svářečky,elektromotory
Sháním prodej použitých svářeček, elektromotorů, akumulátorů. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme ojetý nákladní vůz nad 3,5t
Poptávám koupi nákladního auta nad 3,5 t, všech značek a typů, včetně návěsů a přívěsů. Jeden i více ks. Vykoupíme Vaše již nepotřebné či jinak nevyužité nákladní vozidlo, ale i přívěs a návěs v jakémkoliv stavu i havarované nebo jinak poškozené. Přijedeme, zaplatíme, dopravu si zajistíme. Platíme nejvyšší možnou cenu. Střední Čechy.
Poptáváme použitou rámovou pilu
Koupíme starší jemnořeznou rámovou pilu (minikatr) s prořezem min. 23 cm.
Poptávám použité plastové IBC kontejnery
Poptávám použité plastové IBC kontejnery na 1000 litrů na dřevěné nebo kovové paletě. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme použité kovové bedny
Poptáváme kovové bedny 120 x 80 x 60 - použité
Poptávám ložní prádlo, 50ks
Poptávám koupi: starší postele, deky, polštáře a povlečení Počet kusů: cca 50ks Další informace: nejlépe pouze za odvoz, za každý kus budu rád.
Poptávme použitý hotelový nábytek
Poptáváme se po použitém hotelovém nábytku avšak ve výborném stavu pro hotel 3*** kategorie o kapacitě cca. 30 pokojů. Region: Karlovy Vary
Poptávám ojetý vůz IVECO Daily
Koupím IVECO Daily 35 dodávka do 3,5 tun barva nerozhoduje,první majitel,servisní knížka, od roku 2004,najeto do 90 000 km,nafta,klima,tempomat. Platím hotově,cena včetně DPH. Nabídky nejpozději do konce roku2007
Poptáváme ojetý vůz Škoda Octavia
Poptávám ke koupi auto Škoda Octavia II 2.0 TDI, DSG najeto max 70 000km Výbava: ESP, vyhřívané sedačky, Senzor stěračů MAXIDOT, Digit Klima, SERVISNÍ KNÍŽKA cena do 520 000 Region: Hlavní město Praha