Svoz odpadů na území města Kunovice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby spočívající v zajištění svozu odpadů pro město Kunovice. Zakázka je dále rozdělena na tři části: 1. část - svoz a likvidace tříděného odpadu, 2.část - svoz a likvidace komunálního a biologicky rozložitelného odpadu, 3.část - svoz a likvidace odpadů ze sběrného dvora. Smlouva s vítězným dodavatelem každé ...
Poptávám tisk letáků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik by stál tisk oboustranného letáku, barevný, vel.A4, návrh vlastní, počet 1 000 - 1 500ks Děkuji.
UTB – Dodávka SW pro projekt OP VK II
Nákup dvou balíků programového vybavení pro simulaci podnikových procesů.
Dodávka systému MKP pro pevnostní výpočty
Předmětem výběrového řízení je dodávka (nikoliv pronájem) systému MKP pro pevnostní výpočty s uvážením vlivu porušení konstrukce a pro výpočty lomové mechaniky včetně souvisejících služeb, a to v rozsahu a za podmínek daných zadávací dokumentací.
Digitalizace archivů a problematika document management
Předmětem této veřejné zakázky je digitalizace archiválií, jejichž původcem je zadavatel, a dodávka SW pro správu a řízení dokumentů. Záměrem zadavatele je zajištění bezpečného a dlouhodobého uložení dokumentů včetně jejich ochrany, řízení životního cyklu dokumentů zadavatele, jejich oběh, zálohování, zpřístupňování a archivace v elektronické ...
UTB - Software pro pracoviště hodnocení odolnosti kritické infrastruktury
Pořízení softwaru pro pracoviště Fakulty aplikované informatiky na UTB ve Zlíně - hodnocení odolnosti kritické infrastruktury, v rozsahu a souladu se zadávacími podmínkami.
Likvidace kalů a dalších odpadů z procesů čištění odpadních vod a provozu stokových sítí
Předmětem veřejné zakázky je převzetí, odvoz z místa shromáždění a opětovné využití či likvidace odvodněných kalů a ostatních odpadů souvisejících s činností zadavatele a povolených Krajským úřadem Zlínského kraje.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Pačlavice, k.ú. Lhota u Pačlavic, části k.ú. Pornice a Prasklice
Předmětem veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Pačlavice, Lhota u Pačlavic, části k.ú. Pornice a Prasklice v rozsahu 740 ha, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KPÚ do katastru nemovitostí a jako ...
Poptávám vývoz septiku
Poptávám vývoz septiku z rodinného domku z města Vizovice. Prosím informaci o přibližné ceně a jiných podmínkách. Děkuji.
Poptávám práci v bezpečnostní službě
Poptávám práci u bezpečnostní služby.
Poptávám mytí oken
Potřebuji umýt 4 okna velikosti cca 140x160cm, dřevěná, dvoukřídlá, šroubovací ve 3. patře.
Odprášení kotelny obj. 35 Vsetín- Jasenice
Instalace zařízení pro odlučování tuhých znečišťujících látek za kotli K1a K2 kotelny objekt č. 35 průmyslového areálu Jasenice, Vsetín.
Poptávám vývoz septiku
Poptávám vývoz septiku rodinného domku v místě Janova hora, asi 3km do kopce po polní cestě z města Vizovice. Zřejmě se nedostane velké auto. Prosím informaci o přibližné ceně a jiných podmínkách. Vývoz možný jen za suchého počasí. Děkuji.
KPÚ Nivnice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Nivnice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení veškeré dokumentace pro zavedení výsledků KoPÚ do katastru nemovitostí.
UTB - Software pro ověření znalostí a dovedností krizového management
Dodávka balíku programů pro ověření znalostí a dovedností krizového managementu pro výukové a výcvikové účely a při ověřování znalostí a dovedností studentů v rámci havarijní a krizové připravenosti na řešení mimořádných událostí.
Poptáváme zaměstnance, programátor, seřizovač na CNC
Hledáme programátora, seřizovače na CNC, praxe 5 let v oboru, na HPP. Zlínský kraj
Poptávám znalecký posudek
Věc: Hledám odhadce na odhad zahrádky v zahrádkářské kolonii Místo: Valašské Meziříčí – Krhová Popis: Na pozemku se nachází kopaná studna a několik ovocných stromů, které jsou velmi staré a moc neplodí. Na pozemku není postavena žádná stavba. Umístění: Je to vedle hospody Na jehličné Plocha parcely 361 m2 Druh pozemku: Zahrada Zajímá ...
Pořízení technologie TC ORP Vsetín a vnitřní integrace úřadu
Předmětem části I. veřejné zakázky je dodávka a implementace technologie TC ORP Vsetín, tj. dodávka dvou serverů pro virtualizaci, diskového pole, virtualizačního a zálohovacího software, operačních systémů, vybavení serverovny, včetně zapojení a instalace. Součástí bude taktéž migrace aplikací a dat ze stávajících serverů na nové. Předmětem ...
Zajištění sociálních služeb typu sociální rehabilitace pro osoby se zdravotním postižením
Předmětem zakázky je zajištění poskytování sociální služby typu „sociální rehabilitace“ dle § 70 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o sociálních službách“ nebo „zákon č. 108/2006 Sb.“), a v souladu s dalšími ustanoveními zákona o sociálních službách a podle § 35 vyhlášky č. 505/2006 Sb., ...
UTB - Dodávka SW pro projekt OP VK
Nákup dvou balíků programového vybavení pro simulaci podnikových procesů.
Denitrifikace, odsíření a odprášení spalin ve společnosti DEZA, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zařízení pro denitrifikaci spalin kotlů K4 a K5 redukčním činidlem a odsíření a odprášení spalin kotlů K4 a K5 včetně všech souvisejících prací. Nabízená technologie denitrifikace, odsíření a odprášení spalin musí odpovídat parametrům nejlepší dostupné techniky (BAT – Best Available Techniques).
Provádění úklidových prací v objektech Krajského ředitelství policie Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním uchazečem na kompletní zajištění pravidelných úklidových a čistících prací a služeb, a to všech kanceláří a určených společných prostor 28 objektů Krajského ředitelství policie Zlínského kraje. Předpokládaná doba zahájení: Listopad 2013 U níže uvedených objektů bude účinnost smlouvy ...
Poptáváme spolupráci v oblasti polepování vozů
Dobrý den, hledáme ke spolupráci firmu zabývající se polepy aut, která by mohla poskytnout pracovní sílu. Požadujeme zkušenost, preciznost a spolehlivost. Místo realizace: Frenštát pod Radhoštěm Termín: 9.-31.5. Prosím nabídněte cenu (v Kč/hod.), časové a kapacitní možnosti. Děkuji
Denitrifikace, odsíření a odprášení spalin ve společnosti DEZA, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zařízení pro denitrifikaci spalin kotlů K4 a K5 redukčním činidlem a odsíření a odprášení spalin kotlů K4 a K5 včetně všech souvisejících prací. Nabízená technologie denitrifikace, odsíření a odprášení spalin musí odpovídat parametrům nejlepší dostupné techniky (BAT – Best Available Techniques).
Poptávám nerezovou ocel pro slévárenské účely
Poptávám ocel nerez jakosti 1.4460 pro slévárenské účely. Jedná se o zbytky ze strojírenské výroby , odřezky , výpalky nepřesahující průměr tavící pece -200 mm. Množství 2000 kg opakovaně. Cena 35 Kč/kg.