Audiovizuální a výtvarná expozice IC Žďár nad Sázavou
Předmětem této soutěže o návrh je návrh realizace veškerého audiovizuálního a dalšího výtvarně vizuálního obsahu expozice Interpretačního centra Žďár nad Sázavou a jeho harmonické začlenění do dalších součástí expozice, jak je definováno v příloze č. 6 soutěžních podmínek. Bližší specifikace je uvedena v soutěžních podmínkách.
Poptávám odvoz fekálií
Poptávám vyvezení septiku v rod.domku Poděšín č.p.87
Poptávám realizaci FVE
Sháním firmu pro realizaci fotovoltaické elektrárny. Pokud chcete, pošlu Vám údaje potřebné k nabídce. Jedná se o provedení na střechu, a výkon 30KW. Realizace v prvním čtvrtletí 2013. Děkuji
Komplexní úklid pro Nemocnici Nové Město na Moravě
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a provádění komplexních úklidových služeb v Nemocnici Nové Město na Moravě, příspěvkové organizaci vlastními pracovníky, prostředky a na vlastní náklady a v souladu s hygienickými normami dle vyhlášky č. 195/2005 Sb., kterou se upravují podmínky předcházení vzniku a šíření infekčních onemocnění a ...
Sháním práci
Hledám práci,mám střední školu s maturitou se zemědělským zaměřením,v současné době se živím jako řidič mezinárodní dopravy
Odvoz a likvidace nebezpečného a vybraného ostatního odpadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je odvoz a likvidace nebezpečného a vybraného ostatního odpadu v souladu s platnou legislativou pro tuto oblast. Místem plnění je areál zadavatele.
Technologické centrum, eSpSl a vnitřní integrace úřadu města Bystřice nad Pernštejnem
Předmětem veřejné zakázky je vybudování technologického centra, pořízení spisové služby a úpravu vnitřního prostředí úřadu ORP Bystřice nad Pernštejnem. Podrobnější požadavky zadavatele, popřípadě další požadované podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Projektová dokumentace polních cest v k.ú. Lavičky, Závist u Velkého Meziříčí, Sviny u Křižanova
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení a realizaci staveb polních cest v k.ú.Lavičky, Závist u Velkého Meziříčí, Sviny u Křižanova, Pavlínov, včetně zpracování polohopisu a výškopisu řešeného území, uvedení způsobu zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi, inženýrsko-geologického ...
Digitalizace RTG pracoviště Poliklinika Žďár nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na komplexní dodávku s názvem "Digitalizace RTG pracoviště Poliklinika Žďár nad Sázavou" v rozsahu a podle specifikace předmětu koupě včetně návrhu smlouvy o pozáručním servisu podle modmínek na pozáruční servis uvedený v specifikaci předmětu koupě.
Technologické centrum ORP Nové Město na Moravě - software
Předmětem veřejné zakázky je dodávka SW pro vnitřní integraci úřadu vč. implementace.
Technologické centrum, eSpSl a vnitřní integrace úřadu města Bystřice nad Pernštejnem
Předmětem veřejné zakázky je vybudování technologického centra, pořízení spisové služby a úpravu vnitřního prostředí úřadu ORP Bystřice nad Pernštejnem. Podrobnější požadavky zadavatele, popřípadě další požadované podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Digitaliazce RTG pracoviště Poliklinika Žďár nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na komplexní dodávku s názvem Digitalizace RTG pracoviště Poliklinika Žďár nad Sázavou v rozsahu a podle specifikace předmětu koupě včetně návrhu smlouvy o pozáručním servisu podle modmínek na pozáruční servis uvedený v specifikaci předmětu koupě.
Poptávám návrh a tisk kalendářů
Poptávám stolní kalendář 2012 se zajímavými, netradičními recepty pro firemní prezentaci. Nejlépe, kdyby kalendář nebyl distribuovaný v obchodech. Počet cca 5000 ks, s vlastní titulní stranou a 1-2 vloženými listy + vlastní design kartonového stojanu.
Poptáváme zboží do komise
Hledáme dodavatele zboží ( elekto spotřebiče, elektro nářadí, zahradní nářadí, nábytek, starožitnosti) do komisního prodeje.
Poptávám zboží do komise
Poptávám dodavatele nového i použitého zboží do komisního prodeje. Nábytek, elektro, domácí potřeby, nářadí, starožitnosti atd.
Technologické centrum území ORP, upgrade elektronické spisové služby ORP a řešení spisové služby
Dodávka a implementace Technologické centrum území ORP, upgrade elektronické spisové služby ORP a řešení spisové služby obcí území ORP Velké Meziříčí, vnitřní integrace úřadu ORP Velké Meziříčí budou soutěženy společně. Zakázka bude realizována formou zakázky s vyšší hodnotou 2. kategorie („nadlimitni“ veřejné zakázky) dle zákona č. 137/2006 Sb., ...
Poptávám starší traktorbagr
Poptávám starší traktorbagr JCB 4CX
Poptáváme silniční panely
Poptáváme 144 ks silničních panelů (i použitých) rozměrů: 3 m x 1 m x 0,15 m, nejlépe v kraji Vysočina nebo sousedních krajů
Poptávám pronájem mobilní tribuny a ozvučení
Poptávám pronájem mobilní tribuny pro cca 500-1000 lidí na akci která se bude konnat 24.12.2010. Dále poptávám na tuto akci ozvučení.
Praní, žehlení a opravy prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění prádelenských služeb - praní, žehlení a oprav prádla. Bližší vymezení plnění obsahuje zadávací dokumentace.
Hledám pronájem bytu
Hledám pronájem bytu 2+1, zařizený ve Velkém Meziříčí, do 6 000 kč.
Poptávám transformátor pro FVE
Poptávám nízkoztrátový transformátor pro FVE - 22/0,4 - 630 kW, výměnou za stávající sloupové 630 kW.
Poptáváme zboží do komisního prodeje
Poptáváme zboží do komisního prodeje. Obchod na pěší zóně 50m2, přízemí, výloha, vstup z ulice. Nabízíme seriózní jednání.
Hledáme zednickou partu
Hledáme 3-5 zedníků na práci po dobu jednoho roku. Místo Zlín.
Sháním použité plastové nádrže
Sháním plastové nádrže 1000 litrů, použité.