Poptávám knihu
Prosím o sdělení ,zda nemáte k prodeji knihu "Oldřich II.z Rožmberka. Děkuji Ing.Václav Moravec
Poptáváme společenské rukavičky
Hledáme výrobce či dovozce svatebních a společenských rukaviček. Pravidelný měsíční odběr, možnost dlouhodobé spolupráce, možnost vlastní distribuce svým odběratelům. Momentální nabídka odběru - 10 až 30 kusů. další měsíční odběr dle poptávky a cenové nabídky.
Poptávám nerezové placatky
Hledám českého výrobce nerezových "placatek" (butelek) se šroubovaným uzávěrem a objemem cca 150 ml. Nabídněte, jedná se o dlouhodobější spolupráci.
Sháním standardy k plynové chromatografii
Dobrý den! Můžete mi prosím nabídnout standardy pro plynovou chromatografii? Potřebovali bychom tyto: 1. 1-phenolsulfonic acid 2. 4-phenolsulfonic acid 3. 2,4-phenoldisulfonic acid Za nabídku předem děkuji a přeji hezký den!
Poptávám odstranění barev ze schodů
Poptávám odstranění barvy z kamenného schodiště, 20 schodů - žula, šíře schodiště 1,25m.
Hledáme levný pronájem bytu
Jsme manželé(žena v říz.o inv.Důch.)máme malá,čistotná,vychovaná už starší zvířátka,kterých se nedokážeme vzdát.Hledáme nutně bydlení,podnájem do 4000kč.měs.+nabízíme jakoukoliv výpomoc.Nebo pronájem jakéhokoliv bytu kolem 4000 Kč/měs.Bez kauce.
Sháním brigádu
Dobrý den sháním brigádu na doma, nebo poblíž Benešova nad Ploučnicí,je mi 23let,mám dítě ve věku 4,5let,prosím o jakékoliv nabidky na email Stepik31@seznam.cz,děkuji.
Poptávám tisk dokladů
Tisk dokladů (faktur) z informačního systému SAP, balení a odeslání jako listovní zásilky konečným odběratelům. Jedná se o přesný tisk dle požadavku, rychlá reakce na změny apod. Objem 10000ks/měsíc, odesílání pro ČR a SR.
Poptáváme použité palety EPAL
Poptáváme palety EPAL použité světlé a palety 1200×1000mm použité.
Poptáváme použité palety 120×100cm
Poptáváme použité palety 120×100cm.
Poptávám poškozené palety EUR a palety 120×80
Poptáváme poškozené palety EUR a palety 120×80cm.