Technologie pro technologické centrum
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky technologie pro Technologické centrum ORP Kolín. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části: 1.Část – Dodávka technologického centra. Předmětem veřejné zakázky v dané části je dodávka technologie pro Technologické centrum: motorgenerátor, záložní napájecí zdroj, RMC, serverové vizualizace, disková storage, ...
Poptávám služby bytového architekta a designera
Poptávám služby bytového architekta a designera na dokončení vnitřních prostor hrubé stavby rodinného domu
Výstavba MVE Velký Osek
Předmětem zakázky je výstavba nové malé vodní elektrárny Velký Osek u stávajícího jezu v ř.km 184,368 na klíč. Součástí zakázky je zajištění kompletní realizace všech stavebních prací, dodávka technologického vybavení, montáž a uvedení do provozu.
Sháním prostor pro zřízení bufetu
Hledám vhodný prostor na bufet, jídelnu nejlépe v Praze na frekventovaném místě.
Hledáme pracovníka pro ostrahu
Dobrý den, hledám ostrahu stavebních strojů na akci R6 Lubenec- Bošov. Stroje parkují v Lubenci, ostraha by byla třeba od večera (cca 12hod., pokud se nebude pracovat o víkendech, tak so,ne 24 hod, vč.svátků). Termín je od pondělí 12.7. na dobu cca 3měsíců, podle práce i déle. Děkuji a pokud by jste neměli zájem a věděli o někom, tak bych si ...
Hledáme dodavatele svatebního zboží
Pro svého klienta hledám spolehlivé a pravidelné dodavatele zboží pro internetový obchod specializovaný na SVATEBNÍ zboží a zboží pro ostatní slavnostní příležitosti. Děkujeme za nabídky na mail.
Poptávám výprodejový textil
Poptávám výprodejový textil pro maloobchody s outletovým zbožím.
Sháním projektové práce
Hledám projektanta na stavbu menší stavby prodejny okr. Kolín tel 728150937
Poptáváme vytisknutí tiskopisů
Měli bychom zájem o vytisknutí tzv. "bloku", formát A4, na dispečerské záznamy oprav. Měl by být samopropisovací s jednou kopií. Můžeme poslat i skener tohoto bloku.
Sháním použitý mobilní telefon Nokia
Poptávám mobilní telefon NOKIA 6131 black - jen ve velmi dobrém stavu, popř. ještě v záruce. Nejraději Kolín a okolí.
Poptávám mini notebooky
Poptávám dodání 3ks - Mini notebook ASUS EEE PC 1000H černý (black)/ I-Atom N270/ 10" WSVGA/ 1GB/ 160GB/ WF/ BT/ CAM/ XP Ho CZ, děkuji za nabídky.
Poptáváme dodavatele svatebního zboží
Hledám dodavatele pro pravidelné odběry svatebních čokoládek, barevných rolí organzy a případně dalšího Vašeho svatebního zboží dle výhodné nabídky.Můžou to být např. papírové či polyuretanové květiny, nebo jmenovky na svatební stůl atd. Předem děkuji za nabídky.
Poptáváme pravidelný odvoz fekálií
Poptáváme pravidelný odvoz odpadních vod (fekálií) - cca 1x za 2 měsíce, nyní URGENT! RD - obec Žabonosy, okres Kolín. Nabídněte prosím včetně ceny. Spěchá!
Poptáváme zaměstnance - svařeče
Poptávám svářeče - pracoviště na dílně.
Poptávám odvoz fekálií
Poptávám odvoz odpadních (fekálních) vod.
Poptávám výrobce propisovacích tužek
Poptávám výrobce a prodejce propisovacích tužek ve středočeském kraj.Kontakt pouze telefonicky.
Sháním plastovou nádrž na 1000 litrů
Sháním plastovou nádrž na 1000 litrů, v rámu , vhodnou na vodu k zalévání zahrady. Prosím o nabídku obsahující původní náplň, rozměry a cenu.