Grafická, tiskařská a propagační podpora - uzavření rámcové smlouvy.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s maximálně 5 dodavateli na průběžné poskytování grafických, tiskařských a propagačních služeb pro Zdravotní pojišťovnu METAL-ALIANCE.
Poptáváme výrobu samolepek
Poptáváme: výroba cca 100 ks samolepek základního logo linku OP VK o rozměrech cca 8 x 3 cm. Přesnější údaje jsou na stránkách MŠMT. Děkuji. S pozdravem Eva Bubeníková sekretářka projektu
Poskytování mobilních telekomunikačních služeb
Předmětem zakázky je poskytování mobilních telekomunikačních služeb.
Odpadové hospodářství a zajištění čistoty komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky „Odpadové hospodářství a zajištění čistoty komunikací“ je svoz a likvidace komunálního odpadu a provedení letní a zimní údržby silnic v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Komponenty projektu „Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponent pro projekt „Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno“: ·Integrace agend informačních systémů ·Centrální identifikace uživatelů a správa uživatelských účtů a oprávnění ·Formulářový systém ·Komunikační portál (občan, úředník a manažer) ·Call centrum ·Garantované úložiště Blíže viz ...
Poskytování mobilních telekomunikačních služeb
Předmětem zakázky je poskytování mobilních telekomunikačních služeb.
Poptávám odvoz suti
Potřeboval bych odvést a zlikvidovat stavební sut z Kladna Rozdělova. Zruba 2 až 3 m krychlové. Prosím cenové nabídky.
Realizace projektu řízení lidských zdrojů v ORP Kladno
Zpracování kompetenčního modelu jako páteře fungování úřadu.
Zajištění prádelenských služeb pro oblastní nemocnici Kladno
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexního servisu zdravotnického prádla pro Oblastní nemocnici Kladno a.s.
Analýza rizik staré ekologické zátěže v průmyslové zóně Kladno Východ
Předmětem veřejné zakázky je zpracování analýzy rizik areálu bývalého podniku POLDI Kladno zóna Kladno - východ, podle projektové dokumentace. Průzkum znečištění bude zpracován v rozsahu podrobného průzkumu dle Metodického pokynu MŽP č. 1/2011.
Implementace informačního systému zabezpečujícího digitalizaci dokumentů
Předmětem zakázky je dodávka, nainstalování a zprovoznění informačního systému pro ukládání a zpracování dokumentů v rámci Document Management System, poskytnutí příslušného programového vybavení včetně jeho instalace a servisního zajištění a proškolení příslušných pracovníků zadavatele.
Zajištění výroby a distribuce periodické publikace pro pojištěnce
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí kompletních služeb souvisejících s vydáváním, výrobou, tiskem a distribucí informačního zpravodaje ZP M-A - Samé dobré zprávy.
Poptáváme buňku pro provoz rychlého občerstvení
Poptáváme buňku pro provozování rychlého občerstvení. Parametry: - dvě okna vedle (dvoj okno) je nutné z delší strany - vysouvací + zatahovací roleta přes okno. - wc není nutné - připojení el. energie - 6x zásuvka 230V - dveře - rozměry 4000 x 2500 mm (není nutné přesné dodržení) - možnost mini šatny na převlečení - nějak vyřešit ...
Zřízení, implementace a obsluha Call centra pro podporu projektu integrované péče v ZP M-A
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení zřízení, provozování a implementace asistenční služby formou „Call centra“, a to především pro pojištěnce, plátce pojistného a smluvní zdravotnická zařízení ZP M-A.
Mobilní telefonie Statutárního města Kladna a jeho organizací
Poskytování mobilních hlasových a souvisejících telekomunikačních služeb.
Pevná telefonie Statutárního města Kladna a jeho organizací
Poskytování pevných hlasových a souvisejících telekomunikačních služeb.
Odpadové hospodářství a zajištění čistoty komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky "Odpadové hospodářství a zajištění čistoty komunikací" je svoz a likvidace komunálního odpadu a provedení letní a zimní údržby silnic v rozsahu stanoveném v zadávací dokumentaci.
Poptávám dovozce použitých hraček
Hledám přímého dodavatele použitých hraček z ciziny - MATTEL, HASBRO, SIMBA, BARBIE, ZAPF CREATION ATD.
Poptávám tisk 3D
Hledám zakázkový tisk ve 3D.
Zajištění prádelenských služeb pro oblastní nemocnici Kladno a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexního servisu zdravotnického prádla pro Oblastní nemocnici Kladno a.s.
Poptávám likvidaci auta
Likvidace pojízdného auta VAZ 2105 zdarma co nejdříve příští týden od 21.6.2010 s doklady kam nejblíže. Ze Slaného. Včetně potvrzení o likvidaci. Děkuji za vyřízení.
Poptávám výrobu www stránek
Poptávám výrobu profesionálních webových stránek.
Poptáváme skladový kontejner
Dobrý den, měli bychom zájem o koupi, pronájem 2x 40" skladového kontejneru (nebo přibližná velikost). Můžete mi zaslat nabídku pro koupi a nabídku pro pronájem (cca 3-6 měsíců) Děkuji
Hledáme obchodního zástupce
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE pro HOTEX - velkoobchod textilem, distributora punčochového zboží, spodního, nočního prádla, hledáme vhodného kandidáta na pozici OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE pro regiony : JIŽNÍ, JIHOVÝCHODNÍ ČECHY, PRAHU, SEVERNÍ a JIŽNÍ MORAVU. Požadujeme SŠ vzdělání, řidičský průkaz B, zkušenosti s prací dealera v oblasti uvedené výše v inzerátu. ...
Poptávám odvoz fekálií
Poptávám vyčištění žumpy-odvoz fekálií.Otvovice, okr. Kladno.